Autor |
Wiadomość |
MYSZa7 PL
Ławka rezerwowych

|
|
|
Dzisiaj po 20 będę na live by zagrać kilka meczy.Jeśli ktoś chętny pisać na MYSZa7 PL 2 (!!!!!)
Pią Lut 06, 2009 16:45 |
|
 |
Reklama
|
|
Pią Lut 06, 2009 16:45 |
|
 |
Cinu87 PL
Kapitan drużyny

|
|
|
hehe zdobylem mistrza ligi wschodniej hehe i zostaly mi jeszcze 2 mecze 
Sob Lut 07, 2009 00:53 |
|
 |
JACA
Kapitan drużyny

Dołączył: 24 Sty 2009 Posty: 167 Skąd: Zawsze z przed monitora:) |
|
|
|
kur.waaaaaa po tej jebanej aktualizacji u mnie nie da się grać laguje skacze rwie i chuj wie co jeszcze nie moge normalnego meczu rozergać nie ma taktyki ustawiń zespołu bo przez te lagi wszystko gra "samemu" jak chce nie mam pojęcia jak to będzie wyglądało dalej mam nadzieję ze się zmieni póki co mam totalny wkurw!!!! Gram nierankingowe i chyba na 10 -15 ostatnich meczy skoki lagi i inne pizdnięte chujostwa ale mam wkurwa zaraz to jebaną grę wypierdolę płacę za LIVE a tu kuźwa taki chuj nawet w COD-a lipa się zrobiło mikroszajs zajeba... co oni kuźwa odpierd i zeby nie było wiele osób tak ma nawet w COD-a gdzie nie przytrafiało się to wcześniej tak często -Jebany mikrogniot wkurwie się to PS3 zapodam ...
_________________ PONIOSŁEM NAJWAŻNIEJSZA PORAŻKĘ W SWOIM ŻYCIU  |
|
Sob Lut 07, 2009 22:01 |
|
 |
pancerek
Ojciec Organizator

Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 748 Skąd: GORZÓW WIELKOPOLSKI / POZNAŃ |
|
|
|
Ogarnij się misiek i szukaj problemów u siebie, a nie w aktualizacji NXE bo np. u mnie śmiga wszystko na luzaku od dnia, w którym była aktualizacja...
_________________ "I didn't say that I'm the best coach in the world but... there's no better than me" J.M. The Special One
Grać pięknie i z polotem, a do tego starać się wygrać - oto moja dewiza |
|
Sob Lut 07, 2009 22:05 |
|
 |
birkoff
Pierwszy skład

|
|
|
u mnie tez wszystko smiga bez problemu, ale nie o tym...
Mysza7 czy jak mu tam, ciezko z nim nawiazac kontakt. Pojawia sie na chwile i juz go nie ma.
Takze proponuje, aby tutaj na forum napisal kiedy i o ktorej chcialby zagrac swoj mecz.
PS. dlaczego 99% ludzi na rankingowym ciagle gra Man U i po stracie 2-3 bramek wychodzi z meczu. Nosz kurwa, granie online z takimi przypadkowymi typami nie ma dla mnie zadnego sensu...
_________________ Celny niczym kusza Wilhelm Tell'a, szybki jak Porche Carrera...
 |
|
Sob Lut 07, 2009 22:31 |
|
 |
pancerek
Ojciec Organizator

|
|
|
Bo mają napinkę na wygrywanie?
Co do myszy to skoro zawodzi Xlive to proponuję gg/pw.
_________________ "I didn't say that I'm the best coach in the world but... there's no better than me" J.M. The Special One
|
Sob Lut 07, 2009 22:37 |
|
 |
Kali
OPIEKUN EKSTRAKLASY

|
|
|
 |
 |
Bo mają napinkę na wygrywanie?
Co do myszy to skoro zawodzi Xlive to proponuję gg/pw. |
A ja proponuje olanie go Wczoraj byl na live i pomimo tego, ze jest gospodarzem naszego meczu sie nie odezwal
Ja juz nie bede do niego pisal, bo zrobilem i tak za duzo (sam go zaprosilem do znajomych i napisalem chyba z 6 wiadomosci na Live) 
Sob Lut 07, 2009 23:41 |
|
 |
pancerek
Ojciec Organizator

|
|
|
Załóżmy hipotetyczną sytuację odnoszącą się do tej faktycznej.
Terminarz rewanży dałem 8 dni temu. Do końca rundy zostało również 8 dni. Przez pierwsze 8 dni on olewał Was. Jeżeli Wy mimo jego hipotetycznych próśb podczas tych pozostałych 8 dni będziecie go w rewanżu olewać to będzie obustronne WO. Bo przecież czym różnią się tamte 8 dni od tych, które przed nami?
Mam nadzieję, że sugerowane przez Kaliego olewanie, nie będzie polegało na ignorowaniu próśb o grę Myszy, a jedynie brak inicjatywy do rozegrania meczu. To jestem w stanie zrozumieć 
|
Sob Lut 07, 2009 23:51 |
|
 |
Kali
OPIEKUN EKSTRAKLASY

|
|
|
Dokladnie to mialem na mysli
Tyle, ze jestem w komfortowej sytuacji, bo jestem gosciem w tym meczu 
Nie Lut 08, 2009 00:03 |
|
 |
Kali
OPIEKUN EKSTRAKLASY

|
|
|
Czy wy tam z tego wschodu macie zamiar jeszcze grac ??
Sro Lut 11, 2009 20:37 |
|
 |
Cinu87 PL
Kapitan drużyny

|
|
|
mi zostal ostatni mecz, w piatek go chce zagrac bo nie moge zlapac shady'ego o tej porze cos ;p a do tej h pracuje
Sro Lut 11, 2009 20:51 |
|
 |
sziko
Pierwszy wchodzący

|
|
|
Ktoś wie kiedy mozna zastać komara cos tam cos tam bo napisaęm mu juz dwie wiadomosci na livie na gg i nic a widze ze był ostatnio z 5 dni temu
|
|
Sro Lut 11, 2009 21:10 |
|
 |
Cinu87 PL
Kapitan drużyny

|
|
|
zima jest komary spia jeszcze cos przysnal chlopak z meczami 
Sro Lut 11, 2009 21:57 |
|
 |
komar279
Pierwszy skład

|
|
|
komar jest proszę was o takie coś będę na live na pewno jutro około 19. a i wytłumaczę dlaczego mnie tyle nie było a więc mam angine i nie ruszałem się z wyra chyba tydzień niestety z łóżka nie widzę monitora a wiec grać się nie dało. i teraz moja propozycja jeśli by ktoś chciał meczyk np jutro czy pojutrze czy też w ostatni dzień Niedziele a by mnie nie było napiszcie na gg 6104700 sprawdzam je z komórki co godzinę a nawet częściej i napiszcie za ile mam być na live a wynurzę dupę spod kołdry i zagramy mecz. Dziś już grałem z kolka a wiec 1 mecz mniej pozdro
Powracam do GT Komar279PL, GT V KomarPL V nieaktualny |
|
Czw Lut 12, 2009 20:37 |
|
 |
Cinu87 PL
Kapitan drużyny

|
|
|
witaj z powrotem ;p komar, koledzy z ligafify.com zycza szybkiego powrotu do zdrowia co nie chlopaki?
Czw Lut 12, 2009 21:08 |
|
 |
Reklama
|
|
Czw Lut 12, 2009 21:08 |
|
 |
|
|
|