Autor |
Wiadomość |
Masta20PL
Ławka rezerwowych

|
|
|
|
Fajnie, ża każdy ma inna drużynę ale myślę że można by zrobić trochę inaczej (lepiej) programik losuje kolejność wybierania drużyny przez graczy. drugi wybiera drużyne dopiero jak wybierze 1 zaś 3 dopiero jak wybierze drugi itd. Myślę, że tak będzie ciekawiej bo mi moim realem nie za bardzo idzie a mógłbym wybrać sobie coś co mi pasuje jeśłi barca byłaby zajęta to chelsea, atletico, szalke itd. Nikt nie narzekałby aż tak na jego przydzielony zespół. Co o tym myślicie?
|
|
Sob Lut 14, 2009 01:04 |
|
 |
Reklama
|
|
Sob Lut 14, 2009 01:04 |
|
 |
Jarecki-Raszyn
Ławka rezerwowych

|
Terminarz |
|
Hej
Moge nie zdazyc dzisiaj rozegrac pozostalych spotkan rundy rewanzowej bo pracuje , poznym poludniem dopiero bede w domu
|
|
Nie Lut 15, 2009 08:39 |
|
 |
macRush
Ławka rezerwowych

|
|
|
|
 |
 |
Fajnie, ża każdy ma inna drużynę ale myślę że można by zrobić trochę inaczej (lepiej) programik losuje kolejność wybierania drużyny przez graczy. drugi wybiera drużyne dopiero jak wybierze 1 zaś 3 dopiero jak wybierze drugi itd. Myślę, że tak będzie ciekawiej bo mi moim realem nie za bardzo idzie a mógłbym wybrać sobie coś co mi pasuje jeśłi barca byłaby zajęta to chelsea, atletico, szalke itd. Nikt nie narzekałby aż tak na jego przydzielony zespół. Co o tym myślicie? |
jestem za , nie cierpie tego $#@% interu
|
|
Nie Lut 15, 2009 10:48 |
|
 |
xpolx
Pierwszy skład
|
|
|
Nom ja też mam problemy z Chelsea;) Ale idzie dobrze, nie spodziewałem się, że tak dobrze pójdzie mi Chelsea;) Ale lepiej by bylo tak jak masta pisze;D
|
|
Nie Lut 15, 2009 19:33 |
|
 |
pancerek
Ojciec Organizator

Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 748 Skąd: GORZÓW WIELKOPOLSKI / POZNAŃ |
|
|
|
Nie kminię za bardzo o co chodzi
Jakbyście mogli wyraźniej to rozpisać to byłbym wdzięczny.
_________________ "I didn't say that I'm the best coach in the world but... there's no better than me" J.M. The Special One
Grać pięknie i z polotem, a do tego starać się wygrać - oto moja dewiza |
|
Nie Lut 15, 2009 21:34 |
|
 |
wypiździsko
Admin PS 3

|
|
|
Panowie grajcie mecze zostalo 6dni i zaczynamy nowa lige z wieksza liczba uczestnikow !!
Pon Lut 16, 2009 21:33 |
|
 |
Reklama
|
|
Pon Lut 16, 2009 21:33 |
|
 |
|
|
|