Forum FIFA 09 XBOX 360/PS 3, TURNIEJE Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ UżytkownicyGrupy Zaloguj
ZAT. 4:Chelsea[Jaca] 4-0 Barcelona [Pancerek]

Odpowiedz do tematu    Forum FIFA 09 XBOX 360/PS 3, TURNIEJE Strona Główna » Sezon 1, EKSTRAKLASA Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
ZAT. 4:Chelsea[Jaca] 4-0 Barcelona [Pancerek]
Autor Wiadomość
JACA
Kapitan drużyny

Post ZAT. 4:Chelsea[Jaca] 4-0 Barcelona [Pancerek] Odpowiedz z cytatem
Bramki :

Gosp:Anelka x 2 ,Drogba x 2

Komentarz do meczu może pancer się wypowie i skopiuje komentarz z meczu z Erolem ?
Pancer kuźwa czy dla ciebie każdy musi grać pięknie piłką ,wspaniale zwodami ,cudownie klepiąc?
Bo kuźwa teksty w stylu grasz antyfotbol i wstyd tak grać zachowaj dla siebie wstyd tak przegrać z kolesiem grającym taka piłkę !! Skoro gram anty.. to kuźwa dlaczego strzeliłem ci 4 bramki czy każdy kto z tobą teraz wygra musi być fuksiarzem i słabiakiem ? Człowieku jesteś Adminem tej strony i komentuj sobie w domu ile chcesz ale nie pisz ludziom takich rzeczy . Kuźwa zmieniłem taktykę rozbijałem twoje akcje w środku pola abyś mi nie klepał tymi koksikami ,cofnełem się aby nie nadziać się na twoje kontry to jest TAKTYKA przemyślana i skuteczna bo 99% sukcesu w piłce nożnej jakbyś nie wiedział.I na koniec stwierdzenie że masz nadzieję że po rewanżu się więcej nie spotkamy w tej lidze było kurwa tak chamskie jak tylko mogło.Węź sobie do EX samych wywalonych technicznie kolesi którzy będą grali tylko do przodu i pięknie dla oka ,weź sobie ludzików których będziesz mógł jechać 5-0 jak nie chcesz spotkać się z kimś kto myśli i kombinuje.Może i gram anty... może i gram zachowawczo ale kurwa tak gram i pierdolę czy ktoś będzie psioczyłe czy nie czy ja ci zabronie cofnąc obronę i grać defensywnie graj ile chcesz piłka to gra błędów więc wynik będzie zależał kto tych błędów mniej popełni.bercov też miał defensywna taktykę i tylko dzięki jego błędom wygrałem ... pozdro i może nie pisz do nikogo godzinę po meczu aż ochłoniesz Evil or Very Mad

Wto Lut 24, 2009 18:41 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wto Lut 24, 2009 18:41
Larry
Pierwszy skład

Post Odpowiedz z cytatem
Niezła litania Jacek Laughing

Wto Lut 24, 2009 18:49 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
pancerek
Ojciec Organizator
Ojciec Organizator

Post Odpowiedz z cytatem
Ja jestem spokojny w przeciwieństwie do Ciebie Wink
Przy pierwszej bramce się trochę zdenerwowałem, a potem już z uśmiechem na twarzy traktowałem te dobitki Anelki na pustaka.
Cóż tu mówić.
Myślałem, że grałeś tak tym Evertonem bo inaczej nie da rady i w EX będziesz grał w miarę normalnie, tak że będzie przyjemnie się grało, ale niestety nie.
Każdy ma swój styl gry. Grajta jak chcesz, ja Ci powiedziałem na priv co myślę o taktyce z 5 obrońcami i dwoma defensywnymi pomocnikami ustawionymi na 16 metrze dla Chelsea i nie będę już więcej się na ten temat wypowiadał bo widzę, że Ci gul skacze.
Widzisz, Ty masz przed oczami czarne i białe. Nie wiem czy wiesz, ale są tacy gracze w tej lidze jak Larry, Kali, Bercov, Kutan, którzy grają mądrze z tyłu i z polotem (o ile im drużyna to umożliwia) z przodu.
Jeśli inaczej nie potrafisz, spoko, Twój biznes. Jeśli czerpiesz przyjemność z takiego grania, spoko, Twój biznes.

Powiem tylko tyle, że przy rozpoczęciu meczu od środka widziałem moich 3 napastników, dwóch środkowych pomocników i defensywnego ustawionego trochę z tyłu, a po drugiej stronie boiska widziałem jedynie Anelkę, Drogbę i Deco xD Tyle na ten temat.

Nie mam nic do Ciebie jako osoby bo zagraliśmy sporo fajnych meczyków i fajnie się gadało na live, ale naprawdę chciałbym jak najmniej z Tobą grać ligowych. Szczerze to mówię z całego serca. Nie mam najmniejszej ochoty.

Tak jak Ty grał Inter Mediolan. Wiesz kiedy? 40 lat temu Wink

Wto Lut 24, 2009 18:53 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
JACA
Kapitan drużyny

Post Odpowiedz z cytatem
Hahahaha powiedział Murinho po przegranym meczu Laughing Pancer choćbym miał grac w 100 innych pucharach dopóki taktyka która preferuje mi pomaga dopóty tak będe grał .Nie będe robił zwodów na pokaz i tracił piłkę nadziewajac się na kontry... wiesz najlepsze jest to że ta taktyka mogę z powodzeniem grać ataki pozycyjne ot taki mały trick Wink
Czyli masz juz dwóch na czarnej liście
Erol
Jaca
uwaga nastepny który pacerowi wleje jesteś nastepny Laughing Laughing Laughing ŻAL
I źle patrzyłeś jest 4 obrońców jeden defensywny i jeden cofnięty pomocnik tak na marginesie Surprised
oraz 4 graczy ofensywnych ...

Wto Lut 24, 2009 19:11 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
pancerek
Ojciec Organizator
Ojciec Organizator

Post Odpowiedz z cytatem
Tak sobie tłumacz Wink To że ktoś ośmielił się skrytykować Twoją "grę" to nie znaczy, że musisz się tak frustrować Wink

Z Erolem pogadaliśmy na priv i zagraliśmy później kilka przyjemnych sparów Wink W meczu Pucharu, w którym mnie pokonał zaprezentował 100 razy bardziej wyrafinowaną taktykę od Ciebie Wink Uwierz mi.

Uwierz mi też, że wolałbym spaść do 1. Ligi grając taką piłkę jak gram niż utrzymać się w niej grając takie coś jak Ty Smile

Wto Lut 24, 2009 19:30 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
JACA
Kapitan drużyny

Post Odpowiedz z cytatem
I spadniesz mam nadzieję Very Happy a ja krytykuję twoją klepanie na 20 m od bramki zwody w powietrze i gra na posiadanie graj tak dalej i płacz po meczach .

PS. W sparach mogę grac swobodnie na wymianę ciosów tu nie zamierzam ale masz gula bo 4-0 w plecy co już cie znamy z tych wyrafinowanych komentarzy Happy

I jeszcze coś

Pancer!! Co ? 4-0 Happy

Wto Lut 24, 2009 20:47 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
pancerek
Ojciec Organizator
Ojciec Organizator

Post Odpowiedz z cytatem
Już wyżej przegrywałem w Pucharach i to 4-0 nie robi na mnie wrażenia. Nieważne czy 4 czy 10 czy 1-0. Ciesz się ciesz. Wygraj ligę, tego Ci życzę z całego mego serduszka. Wtedy wszyscy zaczniemy tak grać i będzie super xD

Wto Lut 24, 2009 21:34 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
JACA
Kapitan drużyny

Post Odpowiedz z cytatem
Pancer wyluzuj bo napinkę robisz nie wiadomo z czego chcesz zobaczyć ofensywną grę w moim wykonaniu zapraszam dziś na spara Very Happy

Wto Lut 24, 2009 21:42 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
pancerek
Ojciec Organizator
Ojciec Organizator

Post Odpowiedz z cytatem
Pamiętam jak grałeś Bayernem. Rozpykałeś mnie 5-0 bez pierdnięcia. Nie widzę powodu, żebyś teraz miał zabijać przyjemność grania z Tobą i grał 7-1-2. Szkoda, że chęć osiągnięcia wyniku przysłania radość z grania Wink Chyba, że to sprawia komuś radość Razz

Dzisiaj jestem ustawiony na ligę z Kutanem. Ale jakby co to mogę grać. Pod warunkiem, że nie będzie 7-1-2 xD

Mam wrażenie, że ta taktyka jest jeszcze bardziej defensywna od Evertonu Oo

A w meczu ligowym rewanżowym mam zamiar nabijać ball possesion Valdesem i Puyolem, ot co. I tak nie strzelę bramki z akcji, a po stałym fragmencie moimi liliputami nie da rady.

Wto Lut 24, 2009 21:45 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
JACA
Kapitan drużyny

Post Odpowiedz z cytatem
pancerek napisał:
Pamiętam jak grałeś Bayernem. Rozpykałeś mnie 5-0 bez pierdnięcia. Nie widzę powodu, żebyś teraz miał zabijać przyjemność grania z Tobą i grał 7-1-2. Szkoda, że chęć osiągnięcia wyniku przysłania radość z grania Wink Chyba, że to sprawia komuś radość Razz

Dzisiaj jestem ustawiony na ligę z Kutanem. Ale jakby co to mogę grać. Pod warunkiem, że nie będzie 7-1-2 xD

Mam wrażenie, że ta taktyka jest jeszcze bardziej defensywna od Evertonu Oo

A w meczu ligowym rewanżowym mam zamiar nabijać ball possesion Valdesem i Puyolem, ot co. I tak nie strzelę bramki z akcji, a po stałym fragmencie moimi liliputami nie da rady.

Graj jak chcesz a uwierz mi że nie jeden mi strzeli bramki i wygra mecz po prostu kwestia skilla Very Happy Cinu ci pokaże jak to się robi Wink I Pancer nie będe ci zdradzał mojej tajemnicy ale uwierz mi że grając taką taktyką można konstruować szybkie ataki pozycyjne ale to w rewanżu Razz

Wto Lut 24, 2009 21:48 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
pancerek
Ojciec Organizator
Ojciec Organizator

Post Odpowiedz z cytatem
Myślę, że skillowy zawodnik bez siłowych piłkarzy krzywdy Ci nie zrobi. Co z tego, że kiwnę Ci dwóch, odegram i stracę, albo kiwnę dwóch, podam, spróbuję się przebić i odbiję się od kolosów z Chelsea? Wink
Cinu ma szanse bo ma Adebayora i Persiego. Koksy konkretne. Ciężko przepchnąć.
Ewentualnie Kali. Grałem z nim dzisiaj i Huntelaar jest nie do przepchnięcia.

Wto Lut 24, 2009 21:50 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Kali
OPIEKUN EKSTRAKLASY
OPIEKUN EKSTRAKLASY

Post Odpowiedz z cytatem
pancerek napisał:

Dzisiaj jestem ustawiony na ligę z Kutanem.

O ktorej ? Very Happy Tez mam z nim mecz Razz

Wto Lut 24, 2009 21:56 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wto Lut 24, 2009 21:56
Odpowiedz do tematu    Forum FIFA 09 XBOX 360/PS 3, TURNIEJE Strona Główna » Sezon 1, EKSTRAKLASA Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: