Autor |
Wiadomość |
JACA
Kapitan drużyny
Dołączył: 24 Sty 2009 Posty: 167 Skąd: Zawsze z przed monitora:) |
|
ZAT. 4:Chelsea[Jaca] 4-0 Barcelona [Pancerek] |
|
Bramki :
Gosp:Anelka x 2 ,Drogba x 2
Komentarz do meczu może pancer się wypowie i skopiuje komentarz z meczu z Erolem ?
Pancer kuźwa czy dla ciebie każdy musi grać pięknie piłką ,wspaniale zwodami ,cudownie klepiąc?
Bo kuźwa teksty w stylu grasz antyfotbol i wstyd tak grać zachowaj dla siebie wstyd tak przegrać z kolesiem grającym taka piłkę !! Skoro gram anty.. to kuźwa dlaczego strzeliłem ci 4 bramki czy każdy kto z tobą teraz wygra musi być fuksiarzem i słabiakiem ? Człowieku jesteś Adminem tej strony i komentuj sobie w domu ile chcesz ale nie pisz ludziom takich rzeczy . Kuźwa zmieniłem taktykę rozbijałem twoje akcje w środku pola abyś mi nie klepał tymi koksikami ,cofnełem się aby nie nadziać się na twoje kontry to jest TAKTYKA przemyślana i skuteczna bo 99% sukcesu w piłce nożnej jakbyś nie wiedział.I na koniec stwierdzenie że masz nadzieję że po rewanżu się więcej nie spotkamy w tej lidze było kurwa tak chamskie jak tylko mogło.Węź sobie do EX samych wywalonych technicznie kolesi którzy będą grali tylko do przodu i pięknie dla oka ,weź sobie ludzików których będziesz mógł jechać 5-0 jak nie chcesz spotkać się z kimś kto myśli i kombinuje.Może i gram anty... może i gram zachowawczo ale kurwa tak gram i pierdolę czy ktoś będzie psioczyłe czy nie czy ja ci zabronie cofnąc obronę i grać defensywnie graj ile chcesz piłka to gra błędów więc wynik będzie zależał kto tych błędów mniej popełni.bercov też miał defensywna taktykę i tylko dzięki jego błędom wygrałem ... pozdro i może nie pisz do nikogo godzinę po meczu aż ochłoniesz
_________________ PONIOSŁEM NAJWAŻNIEJSZA PORAŻKĘ W SWOIM ŻYCIU |
|
Wto Lut 24, 2009 18:41 |
|
|
Reklama
|
|
Wto Lut 24, 2009 18:41 |
|
|
Larry
Pierwszy skład
Dołączył: 24 Sty 2009 Posty: 107 Skąd: Nie z tego świata *^* |
|
|
|
Niezła litania Jacek
Wto Lut 24, 2009 18:49 |
|
|
pancerek
Ojciec Organizator
Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 748 Skąd: GORZÓW WIELKOPOLSKI / POZNAŃ |
|
|
|
Ja jestem spokojny w przeciwieństwie do Ciebie
Przy pierwszej bramce się trochę zdenerwowałem, a potem już z uśmiechem na twarzy traktowałem te dobitki Anelki na pustaka.
Cóż tu mówić.
Myślałem, że grałeś tak tym Evertonem bo inaczej nie da rady i w EX będziesz grał w miarę normalnie, tak że będzie przyjemnie się grało, ale niestety nie.
Każdy ma swój styl gry. Grajta jak chcesz, ja Ci powiedziałem na priv co myślę o taktyce z 5 obrońcami i dwoma defensywnymi pomocnikami ustawionymi na 16 metrze dla Chelsea i nie będę już więcej się na ten temat wypowiadał bo widzę, że Ci gul skacze.
Widzisz, Ty masz przed oczami czarne i białe. Nie wiem czy wiesz, ale są tacy gracze w tej lidze jak Larry, Kali, Bercov, Kutan, którzy grają mądrze z tyłu i z polotem (o ile im drużyna to umożliwia) z przodu.
Jeśli inaczej nie potrafisz, spoko, Twój biznes. Jeśli czerpiesz przyjemność z takiego grania, spoko, Twój biznes.
Powiem tylko tyle, że przy rozpoczęciu meczu od środka widziałem moich 3 napastników, dwóch środkowych pomocników i defensywnego ustawionego trochę z tyłu, a po drugiej stronie boiska widziałem jedynie Anelkę, Drogbę i Deco xD Tyle na ten temat.
Nie mam nic do Ciebie jako osoby bo zagraliśmy sporo fajnych meczyków i fajnie się gadało na live, ale naprawdę chciałbym jak najmniej z Tobą grać ligowych. Szczerze to mówię z całego serca. Nie mam najmniejszej ochoty.
Tak jak Ty grał Inter Mediolan. Wiesz kiedy? 40 lat temu
_________________ "I didn't say that I'm the best coach in the world but... there's no better than me" J.M. The Special One
Grać pięknie i z polotem, a do tego starać się wygrać - oto moja dewiza |
|
Wto Lut 24, 2009 18:53 |
|
|
JACA
Kapitan drużyny
|
|
|
Hahahaha powiedział Murinho po przegranym meczu Pancer choćbym miał grac w 100 innych pucharach dopóki taktyka która preferuje mi pomaga dopóty tak będe grał .Nie będe robił zwodów na pokaz i tracił piłkę nadziewajac się na kontry... wiesz najlepsze jest to że ta taktyka mogę z powodzeniem grać ataki pozycyjne ot taki mały trick
Czyli masz juz dwóch na czarnej liście
Erol
Jaca
uwaga nastepny który pacerowi wleje jesteś nastepny ŻAL
I źle patrzyłeś jest 4 obrońców jeden defensywny i jeden cofnięty pomocnik tak na marginesie
oraz 4 graczy ofensywnych ...
|
Wto Lut 24, 2009 19:11 |
|
|
pancerek
Ojciec Organizator
|
|
|
Tak sobie tłumacz To że ktoś ośmielił się skrytykować Twoją "grę" to nie znaczy, że musisz się tak frustrować
Z Erolem pogadaliśmy na priv i zagraliśmy później kilka przyjemnych sparów W meczu Pucharu, w którym mnie pokonał zaprezentował 100 razy bardziej wyrafinowaną taktykę od Ciebie Uwierz mi.
Uwierz mi też, że wolałbym spaść do 1. Ligi grając taką piłkę jak gram niż utrzymać się w niej grając takie coś jak Ty
_________________ "I didn't say that I'm the best coach in the world but... there's no better than me" J.M. The Special One
|
Wto Lut 24, 2009 19:30 |
|
|
JACA
Kapitan drużyny
|
|
|
I spadniesz mam nadzieję a ja krytykuję twoją klepanie na 20 m od bramki zwody w powietrze i gra na posiadanie graj tak dalej i płacz po meczach .
PS. W sparach mogę grac swobodnie na wymianę ciosów tu nie zamierzam ale masz gula bo 4-0 w plecy co już cie znamy z tych wyrafinowanych komentarzy
I jeszcze coś
Pancer!! Co ? 4-0
|
Wto Lut 24, 2009 20:47 |
|
|
pancerek
Ojciec Organizator
|
|
|
Już wyżej przegrywałem w Pucharach i to 4-0 nie robi na mnie wrażenia. Nieważne czy 4 czy 10 czy 1-0. Ciesz się ciesz. Wygraj ligę, tego Ci życzę z całego mego serduszka. Wtedy wszyscy zaczniemy tak grać i będzie super xD
|
Wto Lut 24, 2009 21:34 |
|
|
JACA
Kapitan drużyny
|
|
|
Pancer wyluzuj bo napinkę robisz nie wiadomo z czego chcesz zobaczyć ofensywną grę w moim wykonaniu zapraszam dziś na spara
|
Wto Lut 24, 2009 21:42 |
|
|
pancerek
Ojciec Organizator
|
|
|
Pamiętam jak grałeś Bayernem. Rozpykałeś mnie 5-0 bez pierdnięcia. Nie widzę powodu, żebyś teraz miał zabijać przyjemność grania z Tobą i grał 7-1-2. Szkoda, że chęć osiągnięcia wyniku przysłania radość z grania Chyba, że to sprawia komuś radość
Dzisiaj jestem ustawiony na ligę z Kutanem. Ale jakby co to mogę grać. Pod warunkiem, że nie będzie 7-1-2 xD
Mam wrażenie, że ta taktyka jest jeszcze bardziej defensywna od Evertonu Oo
A w meczu ligowym rewanżowym mam zamiar nabijać ball possesion Valdesem i Puyolem, ot co. I tak nie strzelę bramki z akcji, a po stałym fragmencie moimi liliputami nie da rady.
|
Wto Lut 24, 2009 21:45 |
|
|
JACA
Kapitan drużyny
|
|
|
|
|
Pamiętam jak grałeś Bayernem. Rozpykałeś mnie 5-0 bez pierdnięcia. Nie widzę powodu, żebyś teraz miał zabijać przyjemność grania z Tobą i grał 7-1-2. Szkoda, że chęć osiągnięcia wyniku przysłania radość z grania Chyba, że to sprawia komuś radość
Dzisiaj jestem ustawiony na ligę z Kutanem. Ale jakby co to mogę grać. Pod warunkiem, że nie będzie 7-1-2 xD
Mam wrażenie, że ta taktyka jest jeszcze bardziej defensywna od Evertonu Oo
A w meczu ligowym rewanżowym mam zamiar nabijać ball possesion Valdesem i Puyolem, ot co. I tak nie strzelę bramki z akcji, a po stałym fragmencie moimi liliputami nie da rady. |
Graj jak chcesz a uwierz mi że nie jeden mi strzeli bramki i wygra mecz po prostu kwestia skilla Cinu ci pokaże jak to się robi I Pancer nie będe ci zdradzał mojej tajemnicy ale uwierz mi że grając taką taktyką można konstruować szybkie ataki pozycyjne ale to w rewanżu
|
Wto Lut 24, 2009 21:48 |
|
|
pancerek
Ojciec Organizator
|
|
|
Myślę, że skillowy zawodnik bez siłowych piłkarzy krzywdy Ci nie zrobi. Co z tego, że kiwnę Ci dwóch, odegram i stracę, albo kiwnę dwóch, podam, spróbuję się przebić i odbiję się od kolosów z Chelsea?
Cinu ma szanse bo ma Adebayora i Persiego. Koksy konkretne. Ciężko przepchnąć.
Ewentualnie Kali. Grałem z nim dzisiaj i Huntelaar jest nie do przepchnięcia.
|
Wto Lut 24, 2009 21:50 |
|
|
Kali
OPIEKUN EKSTRAKLASY
|
|
|
|
|
Dzisiaj jestem ustawiony na ligę z Kutanem.
|
O ktorej ? Tez mam z nim mecz
Wto Lut 24, 2009 21:56 |
|
|
Reklama
|
|
Wto Lut 24, 2009 21:56 |
|
|
|