Forum FIFA 09 XBOX 360/PS 3, TURNIEJE Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ UżytkownicyGrupy Zaloguj
ZAT. 2:Chelsea[Jaca] 3-1 Juventus [Birkoff]

Odpowiedz do tematu    Forum FIFA 09 XBOX 360/PS 3, TURNIEJE Strona Główna » Sezon 1, EKSTRAKLASA Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
ZAT. 2:Chelsea[Jaca] 3-1 Juventus [Birkoff]
Autor Wiadomość
JACA
Kapitan drużyny

Post ZAT. 2:Chelsea[Jaca] 3-1 Juventus [Birkoff] Odpowiedz z cytatem
Strzelcy :

Gosp: Drogba x 3
Gość:C.Zanetti

Bez kartek

Oby na żywo w Środowy wieczór był odwrotny wynik.

Ostatnio zmieniony przez JACA dnia Wto Lut 24, 2009 19:16, w całości zmieniany 2 razy
Wto Lut 24, 2009 18:28 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wto Lut 24, 2009 18:28
Kali
OPIEKUN EKSTRAKLASY
OPIEKUN EKSTRAKLASY

Post Odpowiedz z cytatem
Cos tu nie gra Scratch

Wynik 3-1, a strzelcow pieciu Why Me

Wto Lut 24, 2009 19:14 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
JACA
Kapitan drużyny

Post Odpowiedz z cytatem
Sorki zapędziłem sie juz poprawiłem Very Happy

Wto Lut 24, 2009 19:16 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
birkoff
Pierwszy skład

Post Odpowiedz z cytatem
oby srodowy mecz tak nie wygladal...

Najwiekszy zal mam do siebie o to, ze strzelilem przypadkowo bramke w tym meczu Laughing Mialem niecny cel, bo wiedzialem czego moge sie spodziewac po taktyce Jacy. Jednak przedmeczowe ustawienie zszokowalo mnie jeszcze bardziej: 5 obroncow + 2 defensywnych pomocnikow, dlugo nic, i trojka Deco na lewej i Drogba, Anelka w ataku. Wszystko niezle sie ukladalo, bo przez 2/3 czasu gry w pierwszej polowie rozgrywalem pilke w srodku boiska, z prostej przyczyny, bo byli tam praktycznie tylko moi zawodnicy Very Happy . Wszystko szlo calkiem fajnie, az pech chcial ze strzelilem po rzucie roznym bramke Laughing Serio, ogolnie mialem zamiar zremisowac ten mecz, będąc przez znaczna część gry w posiadaniu pilke, jednak po strzeleniu bramki uznalem, ze mimo wszystko nie fair bedzie grac tak perfidnie na czas. Mimo, ze wcale nie rozgrywalem pilki w obronie. No i niestety, poszedlem troche na wymiane ciosow, zludna strasznie, bo zawsze fajnie wychodzilo sie z pilka za polowe boiska, a potem z reguly atak byl kasowany przez skomasowana obrone Chelsea. Dodatkowo zawiodl mnie moj bramkarz, ktory majac kilka metrow przewagi, tak slamazarnie wychodzil do pilki ze Drogba zdazyl do niej dobiec i lekkim strzalem glowa zdobyc bramke. Troche mnie wkur_il ten fakt, no i znowu zamiast grac to co sobie zalozylem, dalej zaczalem atakowac. Niestety dwa razy stracilem przypadkowo pilke na 40-50m od bramki i ani Drogby, ani Anelki juz nie udalo mi sie dogonic...

Wto Lut 24, 2009 19:57 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
JACA
Kapitan drużyny

Post Odpowiedz z cytatem
Nie no birk następny faktycznie taktyka była na remis 20-30 min klepania na swojej połowie Help
i pech chciał że strzeliłeś to bramkę fakt .A to że następny po pancerze widział 5 obrońców i dwóch defensywnych pomocników Brick wall czyli wychodzi na to że grałem 1 napasnikiem lub jednym pomocnikiem ofensywnym? A Lampard,Deco ,Anelka,Drogba i Ballack to defensywa ....żal Evil or Very Mad

Wto Lut 24, 2009 20:45 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
birkoff
Pierwszy skład

Post Odpowiedz z cytatem
Nie klepalem na swojej polowie, tylko za polowa, bo tam nie miales w ogole zawodnikow. To klepanie bylo rownie bez sensu jak walenie glowa w mur w postaci calej Twojej defensywy. Takich obroncow jak Terry i Carvalho ciezko przejsc w pojedynke, a co dopiero jak takich trzech doskakuje do napastnika. Jakby mi starczylo cierpliwosci do konca i nie popelnilbym jakiegos wiekszego bledu, to remis bylby osiagalny. Poza tym 5+2 jest 7 a nie 9, napisalem przeciez, ze na przedmeczowej prezentacji w ataku byl Deco, Drogba i Anelka, cala reszta byla mocno cofnieta.

Wto Lut 24, 2009 21:28 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
pancerek
Ojciec Organizator
Ojciec Organizator

Post Odpowiedz z cytatem
Birk, jesteś za kiepski taktycznie Smile

Wto Lut 24, 2009 21:40 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
JACA
Kapitan drużyny

Post Odpowiedz z cytatem
birkoff napisał:
Nie klepalem na swojej polowie, tylko za polowa, bo tam nie miales w ogole zawodnikow. To klepanie bylo rownie bez sensu jak walenie glowa w mur w postaci calej Twojej defensywy. Takich obroncow jak Terry i Carvalho ciezko przejsc w pojedynke, a co dopiero jak takich trzech doskakuje do napastnika. Jakby mi starczylo cierpliwosci do konca i nie popelnilbym jakiegos wiekszego bledu, to remis bylby osiagalny. Poza tym 5+2 jest 7 a nie 9, napisalem przeciez, ze na przedmeczowej prezentacji w ataku byl Deco, Drogba i Anelka, cala reszta byla mocno cofnieta.

I tu sięmylisz był Lampard bardzo ofensywny i Ballack cofnięty a te przdmeczowe prezentacje o kan dupy bo nawet Esiena pokazywały mi w obronie a jest defensywnym Larry zna moja taktyke więc może poświadczyć i cała filozofia nie jest w ustwieniu drużyny a w taktyce i sposobie jak mają się zachowywać w przypadku ataku drużyny przeciwnej jak i obronie Wink

Wto Lut 24, 2009 21:46 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Kolka Pl
Pierwszy skład

Post Odpowiedz z cytatem
JACA nie przejmuj się grasz jak potrafisz a ustawienie jak ustawienie,może nie idzie mi dobrze na początku,ale i tak się nie boję muru chińskiego,nie rozumiem też krytyki na twój styl grania przez innych może nie jest ładny dla oka ale skuteczny,pozdro Boo hoo!
Sro Lut 25, 2009 07:37 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Sro Lut 25, 2009 07:37
Odpowiedz do tematu    Forum FIFA 09 XBOX 360/PS 3, TURNIEJE Strona Główna » Sezon 1, EKSTRAKLASA Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: