Autor |
Wiadomość |
birkoff
Pierwszy skład
|
ZAT. 5; Juventus [bercov] 0 - 2 AC Milan [popiol] |
|
5; Juventus [bercov] 0 - 2 AC Milan [popiol]
strzelcy: Ronaldinho x2
Mecz wyrownany, o wyniku zawazyly dwa bledy. Pózniej strasznie ciezko bylo sforsowac defensywe Milanu, ktory bronil sie niemal cala druzyna. Widac, ze coraz modniejsza staje sie taktyka byle nie stracic, a z jakiejs kontry zawsze cos sie strzeli.
dzieki, pozdro!
_________________ Celny niczym kusza Wilhelm Tell'a, szybki jak Porche Carrera...
|
|
Czw Lut 26, 2009 17:22 |
|
|
Reklama
|
|
Czw Lut 26, 2009 17:22 |
|
|
popiol
Ławka rezerwowych
|
|
|
|
zastanów się co piszesz ;/ broniłem się cała drużyną? ewidentnie masz jakieś urojenia, od początku meczu do końca grałem tą samą taktyką, a obrońców miałem 5, a nie 11. Tak w ogóle to powinieneś wyżej dostać, ale wydarzyły się jakieś cuda na kiju i konfiguracja pada mi się sama zmieniła i 3 groźne sytuacje, które miałem w 1 połowie zostały niewykorzystane bo zamiast normalnie uderzyć to moi loby robili ale na drugą połowę przestawiłem i była gitara.
Czw Lut 26, 2009 17:56 |
|
|
birkoff
Pierwszy skład
|
|
|
Nie napisalem, ze miales 10 obroncow. Pieciu i jeszcze dwoch srodkowych pomocnikow powodowalo, ze przed Twoim PK karnym byl straszny tlok, w ktorym ciezko bylo cokolwiek zrobic- tyle. W pierwszej polowie z tych trzech sytuacji oddales jeden strzal (tak bylo zapisane w statystyce), wiec juz sie tak nie podniecaj - tymbardziej, ze obie sytuacje po ktorych zdobyles bramke wynikaly z glupich strat z mojej strony. Swoje okazje tez mialem, m.in. slupek Amauriego.
_________________ Celny niczym kusza Wilhelm Tell'a, szybki jak Porche Carrera...
|
|
Czw Lut 26, 2009 18:07 |
|
|
Reklama
|
|
Czw Lut 26, 2009 18:07 |
|
|
|