Autor |
Wiadomość |
Cinu87 PL
Kapitan drużyny
|
ZAT. R3. Arsenal (Cinu) 3-0 (Jaca) Chelsea |
|
Strzelcy gosp. : 2 x Adebayor, V. Persie
Mecz dobry, na wstepie zaznacze ze jaka po pierwszej polowie z powodu lagow (2-0) wyszedl po czym dogralismy 2 polowe po chwili.
Po przestudiowaniu kazdego jednego pilkarza Chelsea jak i dostosowanie taktyki na obrone Jacy mozna powiedzec ze odrobilem prace domowa jak mowil larry w 20 minucie objalem prowadzenie po strzalem glowa murzyna w 26 minucie powtorzylem akcje co przynioslo 2 brakme ( chyba sie nie pomylilem w minutach) ;p jaca przeprowadzil z 2-3 akcje po ktorych sciagalem mu pilke z nogi tuż przed strzalem...ufff wznowilismy 2 polowe, ustawilem sie na obrone wyniku. jaca mial ladna sytuacje grzy wrzucil drogba do anelki a ten z 5 metra trafil wolejem prosto w almunie. w okolo 70 przeprowadzilem kontre, prostopadla pilka do mojego asa Van Persiego i bylo 3 - 0.
Dzieki wielkie jaca. jak byly lagi to nie z mojej winy. sorki.
powodzenia dalej
Czw Lut 26, 2009 00:56 |
|
|
Reklama
|
|
Czw Lut 26, 2009 00:56 |
|
|
JACA
Kapitan drużyny
Dołączył: 24 Sty 2009 Posty: 167 Skąd: Zawsze z przed monitora:) |
|
|
|
Jestem wściekły sam na siebie powinienem wyjść od razu jak tylko zaczeło się przycinanie i nie mam do ciebie pretensji ale wyłącznie do siebie cóż nauczka na przyszłość,Cinu napisał praktycznie wszystko co mozna by kilka razy miałem oddać strzał ale niestety oddawany był 1s po wciśnieciu przycisku chuk z tym,mecz mógł się podobać było kilka ciekawych sytuacji z jednej lub drugiej strony szyki popsuła mi kontuzja Drogby w 15-20 min przy oddawaniu strzału Cinu go zablokował i kaleka się połamał .Generalnie GG i co pancer da się strzelać a od siebie dodam że Cinu w drugiej połowie miał chyba jeszcze bardziej zagęszczony środek niz ja a mimo to miałem kilka dobrych sytuacji przy swojej defensywnej taktyce choć ja tak nadal nie uważam bo atakuje 5 zawodnikami a to że bronie się 6 to kwestia ustawienia i tyle.Dzięki Cinu i do rewanzu.
_________________ PONIOSŁEM NAJWAŻNIEJSZA PORAŻKĘ W SWOIM ŻYCIU |
|
Czw Lut 26, 2009 01:09 |
|
|
Kolka Pl
Pierwszy skład
|
|
|
|
|
Jestem wściekły sam na siebie powinienem wyjść od razu jak tylko zaczeło się przycinanie i nie mam do ciebie pretensji ale wyłącznie do siebie cóż nauczka na przyszłość,Cinu napisał praktycznie wszystko co mozna by kilka razy miałem oddać strzał ale niestety oddawany był 1s po wciśnieciu przycisku chuk z tym,mecz mógł się podobać było kilka ciekawych sytuacji z jednej lub drugiej strony szyki popsuła mi kontuzja Drogby w 15-20 min przy oddawaniu strzału Cinu go zablokował i kaleka się połamał .Generalnie GG i co pancer da się strzelać a od siebie dodam że Cinu w drugiej połowie miał chyba jeszcze bardziej zagęszczony środek niz ja a mimo to miałem kilka dobrych sytuacji przy swojej defensywnej taktyce choć ja tak nadal nie uważam bo atakuje 5 zawodnikami a to że bronie się 6 to kwestia ustawienia i tyle.Dzięki Cinu i do rewanzu. |
Jeny Jaca jednak Cinu rewanż wziął za ostatnie starcie,a miało być tak pięknie...
|
|
Czw Lut 26, 2009 07:36 |
|
|
JACA
Kapitan drużyny
|
|
|
|
|
Jeny Jaca jednak Cinu rewanż wziął za ostatnie starcie,a miało być tak pięknie... |
Jeszcze jest rewanz u mnie i tu nie będe musiał wychodzic pozatym kibice zrobią im takie powitanie że odechce im sie grac
|
Czw Lut 26, 2009 08:53 |
|
|
pancerek
Ojciec Organizator
Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 748 Skąd: GORZÓW WIELKOPOLSKI / POZNAŃ |
|
|
|
Wiem jaką taktą zagrał Cinu i sam miałem taki pomysł, żeby tak zagrać, ale niestety personalnie Barcelona nie pozwala na taką grę Musiałbym zrobić rewolucyjne zmiany w składzie, żeby mogło się to sprawdzić, posadzić kilku asów na ławce i tak dalej.
Gratki Cinu. Jeszcze tylko Kali przegra z Kolką i mamy czterech liderów
_________________ "I didn't say that I'm the best coach in the world but... there's no better than me" J.M. The Special One
Grać pięknie i z polotem, a do tego starać się wygrać - oto moja dewiza |
|
Czw Lut 26, 2009 11:10 |
|
|
Kali
OPIEKUN EKSTRAKLASY
|
|
|
|
|
Jeszcze tylko Kali przegra z Kolką i mamy czterech liderów |
Kali 4 - 1 Kolka misiu
Czw Lut 26, 2009 11:21 |
|
|
pancerek
Ojciec Organizator
|
|
|
Czarna mamba dostanie w pitol w Gran Derbi
EDIT: lol, ale ze mnie baran xD haha, już nawet wczoraj skomentowałem tamten meczyk, a dzisiaj zupełnie o nim zapomniałem
_________________ "I didn't say that I'm the best coach in the world but... there's no better than me" J.M. The Special One
|
Czw Lut 26, 2009 11:24 |
|
|
JACA
Kapitan drużyny
|
|
|
|
|
Wiem jaką taktą zagrał Cinu i sam miałem taki pomysł, żeby tak zagrać, ale niestety personalnie Barcelona nie pozwala na taką grę Musiałbym zrobić rewolucyjne zmiany w składzie, żeby mogło się to sprawdzić, posadzić kilku asów na ławce i tak dalej.
Gratki Cinu. Jeszcze tylko Kali przegra z Kolką i mamy czterech liderów |
Ja tez wiem co było źle w mojej taktyce i ustawieniu i zapewniam cię że skrzydełka zostały naprawione nie bedzie juz bezkarnych wrzutek w pole karne grunt to wyciagnac wnioski
|
Czw Lut 26, 2009 12:32 |
|
|
pancerek
Ojciec Organizator
|
|
|
|
|
|
|
Ja tez wiem co było źle w mojej taktyce i ustawieniu i zapewniam cię że skrzydełka zostały naprawione nie bedzie juz bezkarnych wrzutek w pole karne grunt to wyciagnac wnioski |
Wrzutki nie zawsze idą ze skrzydła
Poza tym, mimo że przestałem czerpać przyjemność z gry z Tobą Jaca, nie mogę doczekać się rewanżu
|
Czw Lut 26, 2009 12:35 |
|
|
JACA
Kapitan drużyny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja tez wiem co było źle w mojej taktyce i ustawieniu i zapewniam cię że skrzydełka zostały naprawione nie bedzie juz bezkarnych wrzutek w pole karne grunt to wyciagnac wnioski |
Wrzutki nie zawsze idą ze skrzydła
Poza tym, mimo że przestałem czerpać przyjemność z gry z Tobą Jaca, nie mogę doczekać się rewanżu |
Ja też przyjacielu Mam kilka nowych ustawień a jedno dedykowane specjalnie na twoja Barcelonę uwierz mi ustawiłem je z myslą o tobie i technicznym zespole
|
Czw Lut 26, 2009 12:38 |
|
|
Cinu87 PL
Kapitan drużyny
|
|
|
ej chlopaki...wzruszacie mnie
Czw Lut 26, 2009 21:43 |