|
| Autor |
Wiadomość |
pancerek
Ojciec Organizator

Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 748 Skąd: GORZÓW WIELKOPOLSKI / POZNAŃ |
|
Sezon ogórkowy? |
|
Mam nadzieję, że nie
Lecimy tak niesamowitym tempem, że podejrzewam, iż w tym tygodniu skończymy już nasze mecze. Zostaną około 3 tygodnie do baraży, awansów i spadków bo rozgrywki pozostałych lig kończą się w drugiej połowie marca.
Proponuję, po zakończeniu sezonu, uruchomić miniMistrzostwa Świata dla graczy Ekstraklasy. Wybierzemy 9 najlepszych reprezentacji i coś się stworzy
Co wy na to? 
_________________ "I didn't say that I'm the best coach in the world but... there's no better than me" J.M. The Special One
Grać pięknie i z polotem, a do tego starać się wygrać - oto moja dewiza |
|
| Nie Mar 01, 2009 11:39 |
|
 |
Reklama
|
|
|
 |
kutan86
Pierwszy wchodzący

|
|
|
|
Jestem jak najbardziej za 
|
 |
Kali
OPIEKUN EKSTRAKLASY

|
|
|
Trzeba cos wymyslic, bo zwykle spowolnienie rozgrywek tzn. tygodniowa przerwa jest bez sensu.
| Nie Mar 01, 2009 12:27 |
|
 |
pancerek
Ojciec Organizator

|
|
|
Hiszpania
Włochy
Anglia
Brazylia
Argentyna
Niemcy
Holandia
Francja
Portugalia

_________________ "I didn't say that I'm the best coach in the world but... there's no better than me" J.M. The Special One
|
| Nie Mar 01, 2009 12:30 |
|
 |
Kali
OPIEKUN EKSTRAKLASY

|
|
|
 |
 |
Hiszpania
Włochy
Anglia
Brazylia
Argentyna
Niemcy
Holandia
Francja
Portugalia
 |
2 grupy - 4 i 5 zespolowa, kazdy z kazdym w grupie, awans dla 2 najlepszych i polfinaly.
| Nie Mar 01, 2009 12:40 |
|
 |
pancerek
Ojciec Organizator

|
|
|

|
| Nie Mar 01, 2009 13:15 |
|
 |
easye
Pierwszy wchodzący

|
|
|
|
a nie brakuje wam 1 gracza? moglbym dolaczyc nawet slabsza druzyna ?
_________________ sądzicie,że rozumiecie to,co powiedziałem,ale czy zdajecie sobie sprawę,że to,co do was dotarło,nie jest tym,co myślę ?
IT-Solution
EmoIT
|
|
| Nie Mar 01, 2009 20:10 |
|
 |
Cinu87 PL
Kapitan drużyny

|
|
|
dobry pomysl pancerov ;p ale grupa 4,5 druzyn? lepiej by bylo wykombinowac cos po rowno i dajcie easye'go zamiast jacy i bedzie gitara
| Nie Mar 01, 2009 20:41 |
|
 |
pancerek
Ojciec Organizator

|
|
|
Ja pierdole... Easye... Czwarty post o tym samym, daj sobie na luz. Zastanowimy się z Kalim i ekipą czy w ogóle Cię z powrotem przyjąć, a Ty od razu do Ex byś chciał Oo
|
| Nie Mar 01, 2009 21:02 |
|
 |
easye
Pierwszy wchodzący

|
|
|
|
kurwa jak masz 5 tematow w roznych dzialach, to sie nie dziw, ze pisze w 2ch.. O sorry nie wiedzialem, ze sie zastanawiacie "z ekipa" czy w ogole mnie przyjac spowrotem. LOL.
W koncu niezle namieszalem niegdys, zawsze marudzilem, wysylalem co 5 sec wiadomosc na Live jak przegrywalem i w ogole same ze mna problemy byly.
W takim razie nie bede sie narzucal - pozdro 600et
_________________ sądzicie,że rozumiecie to,co powiedziałem,ale czy zdajecie sobie sprawę,że to,co do was dotarło,nie jest tym,co myślę ?
IT-Solution
EmoIT
|
|
| Nie Mar 01, 2009 21:05 |
|
 |
pancerek
Ojciec Organizator

|
|
|
Foch? Znowu? Już to przerabialiśmy... Spytam pozostałych co o tym myślą. Wiemy w jakiej atmosferze odchodziłeś, że potem grałeś gdzie indziej, a teraz nagle się odwidziało. Jakby co, to co najwyżej od 2. ligi zaczniesz.
No, ale skoro już się obraziłeś to "do widzenia" 
|
| Nie Mar 01, 2009 21:08 |
|
 |
Kali
OPIEKUN EKSTRAKLASY

|
|
|
 |
 |
kurwa jak masz 5 tematow w roznych dzialach. O sorry nie wiedzialem, ze sie zastanawiacie czy w ogole mnie przyjac spowrotem. LOL. W takim razie nie bede sie narzucal - pozdro 600et |
Daj spokoj, pancernik przesadza, bo ma cisnienie w lidze
Ps. Jesli nie przeszkadza Ci start w 2 lidze to witam 
| Nie Mar 01, 2009 21:09 |
|
 |
easye
Pierwszy wchodzący

|
|
|
|
LOl, Pancer Ty i te Twoje luzne pory i wiecznie wywlekasz cos od dupy strony.
Napisalem dlaczego odszedlem - moze zamiesc posta tutaj. Nie lubie jak ktos w taki sposob decyduje jak Ty za wszystkich. A Twoje wieczne odzywki swiadcza chyba o jakis mega kompleksach.
Wole 2 lige Fajniesze mecze sa, nie wiedzialem, ze udzial w MŚ to jakies honory.
Nie wiedzialem tez, ze Pancer jest az tak problemowym czlowiekiem, ale bede wiedzial na przyszlosc, jak znowu nie bedziesz potrafil zainstalowac karty graficznej...
Daj znac Kali jak bedzie mozliwa jakas wymiana.
IT-Solution
EmoIT
Ostatnio zmieniony przez easye dnia Nie Mar 01, 2009 21:14, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Nie Mar 01, 2009 21:11 |
|
 |
Kali
OPIEKUN EKSTRAKLASY

|
|
| Nie Mar 01, 2009 21:13 |
|
 |
pancerek
Ojciec Organizator

|
|
|
Taa... jak będę potrzebował pierdółkowatego programu, który "robi się w 5 minut" do losowania to też się zgłoszę po raz dziesiąty
Jak na razie to jeszcze ja tutaj jestem Adminem więc jak na razie to ja tu decyduje kto może, a kto nie może
Ale wezmę pod uwagę zdanie Kaliego, mojego consigliere (xD)
|
| Nie Mar 01, 2009 21:15 |
|
 |
Reklama
|
|
| Nie Mar 01, 2009 21:15 |
|
 |
|