Forum FIFA 09 XBOX 360/PS 3, TURNIEJE Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ UżytkownicyGrupy Zaloguj
ZAT, A;8 Francja(kolka)0-0Włochy(pancer)

Odpowiedz do tematu    Forum FIFA 09 XBOX 360/PS 3, TURNIEJE Strona Główna » Sezon 1, EKSTRAKLASA Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
ZAT, A;8 Francja(kolka)0-0Włochy(pancer)
Autor Wiadomość
Kolka Pl
Pierwszy skład

Post ZAT, A;8 Francja(kolka)0-0Włochy(pancer) Odpowiedz z cytatem
Po dużej porażce w pierwszym meczu przyszedł kolejny żenujący mecz w wykonaniu wielkiego mistrza ekstraklasy pancera,który klepał koło 30 minut piłkę wśród swoich obrońców,powinienem wygrać ale raz słupek i 2 razy sam na sam ale nie wpadło,wiem,że masz wielkie ambicję,ale wiesz takim zachowaniem troszeczkę się ośmieszasz i zachowujesz jak małe dziecko,ale chyba zdajesz sobie z tego sprawę,że tak to wyglądało,nie piszę tego zgryźliwie,dla mnie zabawa... Boo hoo! a ustawienie mam 5-3-2 lubię go...

Grać pięknie i z polotem, a do tego starać się wygrać - oto moja dewiza-cytat pancera,pokazałeś to w naszym meczu wielki szu

Ostatnio zmieniony przez Kolka Pl dnia Nie Mar 15, 2009 00:37, w całości zmieniany 2 razy
Nie Mar 15, 2009 00:21 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Nie Mar 15, 2009 00:21
pancerek
Ojciec Organizator
Ojciec Organizator

Post Odpowiedz z cytatem
Hahah xD
Stary, moja gra w tym meczu to była skrajna karykatura tego co Ty prezentujesz Smile Ustawiłem drużynę 5-4-1 i po pierwszej połowie powinienem prowadzić 1-0, ale Gattuso nie wykorzystał sam na sam Smile W drugiej połowie też miałem lepszą sytuację i mogłem strzelić gola, ale Iaquinta nie sprostał zadaniu.
Potem miałeś właśnie te dwa słupki i na tym koniec.
Tak, ten mecz był śmieszny i żałosny. Nie da się ukryć xD Ty grałeś piątką obrońców, ja grałem i styka. Lubisz grać pięcioma? To czemu ja nie mogę? Smile A?
Ustawiłem pięciu z tyłu, mam piłkę, widzę, że całą ekipą czekasz na mnie na swojej połowie to sorry, ale ja mam tam wchodzić? Smile Nie mogę sobie poszanować piłki? Smile Ty lubisz bronić, a ja lubię klepać Smile Fajna gra była, nie powiem xD

Zanim zaczniesz oceniać innych, oceń siebie Wink
Ten Puchar miał być 4fun, ale widzę, że niektórzy i tak grają na wynik, 5 z tyłu i jazda xD To się nazywa fun z gry xD

Nie Mar 15, 2009 00:28 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
easye
Pierwszy wchodzący
Pierwszy wchodzący

Post Odpowiedz z cytatem
Wiesz - gra na czas takze powinna byc zabroniona. Rownie dobrze tez moglem postawic 6 obroncow w chorwacji i caly mecz klepac tylem.

IT-Solution
EmoIT
Nie Mar 15, 2009 13:12 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
pancerek
Ojciec Organizator
Ojciec Organizator

Post Odpowiedz z cytatem
Mogłeś Smile Ale jesteś normalny i tak nie robiłeś Wink Poza tym, mógłbym wtedy ustawić maksymalny presing i agresję. Na bank bym w końcu odebrał Ci piłkę Wink
A że kolka nic nie zmieniał, tylko cały czas kisił się na swojej połowie to czemu ja mam się narażać? Smile No weź pomyśl z mojej strony. On siedzi na swojej połowie i czyha na kontrę to czemu ja nie mogę zrobić tego samego? Smile Wciągnąć go do siebie żeby próbował mi zabrać piłkę i szybką akcję wyprowadzić. A? No właśnie Wink

Nie Mar 15, 2009 13:16 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Kali
OPIEKUN EKSTRAKLASY
OPIEKUN EKSTRAKLASY

Post Odpowiedz z cytatem
Moze zrobmy nakaz grania 1 taktyka Very Happy

Ps. Cos czuje, ze ktoś tu obrósł w piórka i bardzo źle znosi porażki Wink

Nie Mar 15, 2009 13:25 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Kolka Pl
Pierwszy skład

Post Odpowiedz z cytatem
pancerek napisał:
Mogłeś Smile Ale jesteś normalny i tak nie robiłeś Wink Poza tym, mógłbym wtedy ustawić maksymalny presing i agresję. Na bank bym w końcu odebrał Ci piłkę Wink
A że kolka nic nie zmieniał, tylko cały czas kisił się na swojej połowie to czemu ja mam się narażać? Smile No weź pomyśl z mojej strony. On siedzi na swojej połowie i czyha na kontrę to czemu ja nie mogę zrobić tego samego? Smile Wciągnąć go do siebie żeby próbował mi zabrać piłkę i szybką akcję wyprowadzić. A? No właśnie Wink

To co piszesz jest śmieszne,gram5 obrońcami ale gram cały czas do przodu,a nie bronię się i nie wybijam i czekam na kontry,bo atakuję dużą ilością zawodników jak bym tak grał to wszystkie bramki w meczu który wygrałem 8-0 Moving Green strzelali by napastnicy a strzelili pomocnicy 4 więc,dziwne są twoje spostrzeżenia,myślę że jak byś wygrał nie napisał byś nawet słowa o mojej obronie,ale że bęcki tak duże to trzeba się jakoś tłumaczyć...
Nie Mar 15, 2009 14:15 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
pancerek
Ojciec Organizator
Ojciec Organizator

Post Odpowiedz z cytatem
Kali napisał:
Moze zrobmy nakaz grania 1 taktyka Very Happy

Ps. Cos czuje, ze ktoś tu obrósł w piórka i bardzo źle znosi porażki Wink

Z Tobą mogę przegrywać ile wlezie bo grasz najlepszą piłkę po Cinku na tym forum Wink Więc japa kuciapo Razz

Nie Mar 15, 2009 14:59 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Nie Mar 15, 2009 14:59
Odpowiedz do tematu    Forum FIFA 09 XBOX 360/PS 3, TURNIEJE Strona Główna » Sezon 1, EKSTRAKLASA Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: