Autor |
Wiadomość |
Kolka Pl
Pierwszy skład
|
ZAT, A;8 Francja(kolka)0-0Włochy(pancer) |
|
Po dużej porażce w pierwszym meczu przyszedł kolejny żenujący mecz w wykonaniu wielkiego mistrza ekstraklasy pancera,który klepał koło 30 minut piłkę wśród swoich obrońców,powinienem wygrać ale raz słupek i 2 razy sam na sam ale nie wpadło,wiem,że masz wielkie ambicję,ale wiesz takim zachowaniem troszeczkę się ośmieszasz i zachowujesz jak małe dziecko,ale chyba zdajesz sobie z tego sprawę,że tak to wyglądało,nie piszę tego zgryźliwie,dla mnie zabawa... a ustawienie mam 5-3-2 lubię go...
Grać pięknie i z polotem, a do tego starać się wygrać - oto moja dewiza-cytat pancera,pokazałeś to w naszym meczu wielki szu
Ostatnio zmieniony przez Kolka Pl dnia Nie Mar 15, 2009 00:37, w całości zmieniany 2 razy |
|
Nie Mar 15, 2009 00:21 |
|
|
Reklama
|
|
Nie Mar 15, 2009 00:21 |
|
|
pancerek
Ojciec Organizator
Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 748 Skąd: GORZÓW WIELKOPOLSKI / POZNAŃ |
|
|
|
Hahah xD
Stary, moja gra w tym meczu to była skrajna karykatura tego co Ty prezentujesz Ustawiłem drużynę 5-4-1 i po pierwszej połowie powinienem prowadzić 1-0, ale Gattuso nie wykorzystał sam na sam W drugiej połowie też miałem lepszą sytuację i mogłem strzelić gola, ale Iaquinta nie sprostał zadaniu.
Potem miałeś właśnie te dwa słupki i na tym koniec.
Tak, ten mecz był śmieszny i żałosny. Nie da się ukryć xD Ty grałeś piątką obrońców, ja grałem i styka. Lubisz grać pięcioma? To czemu ja nie mogę? A?
Ustawiłem pięciu z tyłu, mam piłkę, widzę, że całą ekipą czekasz na mnie na swojej połowie to sorry, ale ja mam tam wchodzić? Nie mogę sobie poszanować piłki? Ty lubisz bronić, a ja lubię klepać Fajna gra była, nie powiem xD
Zanim zaczniesz oceniać innych, oceń siebie
Ten Puchar miał być 4fun, ale widzę, że niektórzy i tak grają na wynik, 5 z tyłu i jazda xD To się nazywa fun z gry xD
_________________ "I didn't say that I'm the best coach in the world but... there's no better than me" J.M. The Special One
Grać pięknie i z polotem, a do tego starać się wygrać - oto moja dewiza |
|
Nie Mar 15, 2009 00:28 |
|
|
easye
Pierwszy wchodzący
|
|
|
|
Wiesz - gra na czas takze powinna byc zabroniona. Rownie dobrze tez moglem postawic 6 obroncow w chorwacji i caly mecz klepac tylem.
_________________ sądzicie,że rozumiecie to,co powiedziałem,ale czy zdajecie sobie sprawę,że to,co do was dotarło,nie jest tym,co myślę ?
IT-Solution
EmoIT
|
|
Nie Mar 15, 2009 13:12 |
|
|
pancerek
Ojciec Organizator
|
|
|
Mogłeś Ale jesteś normalny i tak nie robiłeś Poza tym, mógłbym wtedy ustawić maksymalny presing i agresję. Na bank bym w końcu odebrał Ci piłkę
A że kolka nic nie zmieniał, tylko cały czas kisił się na swojej połowie to czemu ja mam się narażać? No weź pomyśl z mojej strony. On siedzi na swojej połowie i czyha na kontrę to czemu ja nie mogę zrobić tego samego? Wciągnąć go do siebie żeby próbował mi zabrać piłkę i szybką akcję wyprowadzić. A? No właśnie
_________________ "I didn't say that I'm the best coach in the world but... there's no better than me" J.M. The Special One
|
Nie Mar 15, 2009 13:16 |
|
|
Kali
OPIEKUN EKSTRAKLASY
|
|
|
Moze zrobmy nakaz grania 1 taktyka
Ps. Cos czuje, ze ktoś tu obrósł w piórka i bardzo źle znosi porażki
Nie Mar 15, 2009 13:25 |
|
|
Kolka Pl
Pierwszy skład
|
|
|
|
|
Mogłeś Ale jesteś normalny i tak nie robiłeś Poza tym, mógłbym wtedy ustawić maksymalny presing i agresję. Na bank bym w końcu odebrał Ci piłkę
A że kolka nic nie zmieniał, tylko cały czas kisił się na swojej połowie to czemu ja mam się narażać? No weź pomyśl z mojej strony. On siedzi na swojej połowie i czyha na kontrę to czemu ja nie mogę zrobić tego samego? Wciągnąć go do siebie żeby próbował mi zabrać piłkę i szybką akcję wyprowadzić. A? No właśnie |
To co piszesz jest śmieszne,gram5 obrońcami ale gram cały czas do przodu,a nie bronię się i nie wybijam i czekam na kontry,bo atakuję dużą ilością zawodników jak bym tak grał to wszystkie bramki w meczu który wygrałem 8-0 strzelali by napastnicy a strzelili pomocnicy 4 więc,dziwne są twoje spostrzeżenia,myślę że jak byś wygrał nie napisał byś nawet słowa o mojej obronie,ale że bęcki tak duże to trzeba się jakoś tłumaczyć...
|
|
Nie Mar 15, 2009 14:15 |
|
|
pancerek
Ojciec Organizator
|
|
|
|
|
Moze zrobmy nakaz grania 1 taktyka
Ps. Cos czuje, ze ktoś tu obrósł w piórka i bardzo źle znosi porażki |
Z Tobą mogę przegrywać ile wlezie bo grasz najlepszą piłkę po Cinku na tym forum Więc japa kuciapo
|
Nie Mar 15, 2009 14:59 |
|
|
Reklama
|
|
Nie Mar 15, 2009 14:59 |
|
|
|