Autor |
Wiadomość |
Ekwador
Pierwszy skład
Dołączył: 28 Sty 2009 Posty: 121 Skąd: Stargard Szczeciński |
|
Irlandia Płn. - Polska |
|
Co sądzicie o tym meczu?
Nie pamiętam słabszego spotkania biało - czerwonych. Mam wrażenie, że Boruc się trochę wypalił w bramce i za pewnie poczuł. Wawrzyniak zagrał bardzo słabe spotkanie. Cała formacja defensywna zagrała poniżej krytyki. W ataku nic. Nie jedziemy do RPA, jakoś bardzo nie żałuję, ponieważ mundial w egzotycznych krajach jakoś mnie nie przekonuje.
|
|
Sob Mar 28, 2009 20:37 |
|
|
Reklama
|
|
Sob Mar 28, 2009 20:37 |
|
|
wypiździsko
Admin PS 3
|
|
|
Wedlug mnie Boruc zawinil przy kazdej bramce, nie jest juz pewnym bramkarzem jak kiedys. Ja bym wystawial Kuszczaka albo Fabianskiego.
Sob Mar 28, 2009 20:58 |
|
|
mlody_dg
OPIEKUN LIGI 2. B
|
|
|
|
DNO Nawet nie chodzi, że to był najsłabszy mecz naszej reprezentacji jaki widziałem. To był najsłabszy mecz jakikolwiek widziałem w swoim życiu.
Najgorsze jest to, że Irlandia grała beznadzieje, a wygrała 3:1
Sob Mar 28, 2009 21:17 |
|
|
Matinx
Rezerwa
|
|
|
|
Boruc zawinił przy kazdej bramce? A kolega ma jakies pojecie o grze w piłkę?
Tą kuriozalną bramką bardziej obwiniałbym Żewłakowa niż Boruca. Od dziecka wmawia się przyszłym piłkarzom, że do bramkarza NIGDY nie podaje się w światło bramki, zwłaszcza na takim kartoflisku. Inna sprawa, że mógł to przyjąć i wyjebać w aut, ale też piłka mogła podskoczyc i by wpadła.
Bramka z rożnego to wina boruca? Wolne żarty.. To Wasilewski nie upilnował, ciężko ten rozpaczliwy powrót nazwać kryciem. Przy nieporozumieniu z wawrzyniakeim, nie wiem co boruc krzyczal i jak sobie podpowiadali, wiec tą bramkę można rozdzielić między ich dwóch.
Odrobina obiektywizmu by się przydała, rozumiem, że można gościa nie lubić ale że zawalił 3 bramki to już chyba kpina z Twojej strony.
Swoją drogą, mecz stał na poziomie dna. Żeby zawodnicy z reprezentacji nie potrafili pograć klepką, to mi brak słów.. I decyzje trenera też żenujące. Zamiast zmienić system na 4-4-2, to ten zdejmuje najlepszego na boisku Jelenia.. Zero w tym sensu i logiki. Polska to nie jest Chelsea, tu trzeba dobierać system do zawodników, bo w tych za dużego wyboru nie ma. A jak widać, 4-5-1 nie jest dla nas najlepszym rozwiazaniem..
Do tego wpuszczanie blaszczykowskiego, po dlugiej kontuzji, w dodatku z kolejnym urazem tez było bez sensu.
I postać krzynowka.. to juz bez komentarza. Po ME powinno mu się podziękować i dać szansę komu innemu, bo ten pan lata swietnosci ma juz dawno za sobą..
_________________ UNITED WE STAND |
|
Sob Mar 28, 2009 21:48 |
|
|
Ekwador
Pierwszy skład
Dołączył: 28 Sty 2009 Posty: 121 Skąd: Stargard Szczeciński |
|
|
Sob Mar 28, 2009 21:57 |
|