Forum FIFA 09 XBOX 360/PS 3, TURNIEJE Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ UżytkownicyGrupy Zaloguj
POWROT na pes.com.pl i platnosci za rejestracje.
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny

Odpowiedz do tematu    Forum FIFA 09 XBOX 360/PS 3, TURNIEJE Strona Główna » Przyszłość rozgrywek XBOX 360 Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
POWROT na pes.com.pl i platnosci za rejestracje.
Autor Wiadomość
mlody_dg
OPIEKUN LIGI 2. B
OPIEKUN LIGI 2. B

Post Odpowiedz z cytatem
Po pierwsze... na razie nie wiecie kompletnie nic o opłatach - jedynie tyle, że będą. Nie znacie ceny więc po co wyliczać ile pójdzie na jaki cel. Opłata może wynosić równie dobrze 1zł. Po za tym, kiedy powstanie strona, wszystko zostanie napisane - gdzie i na co dokładnie pójdzie kasa.

Jeżeli nawet kasa pójdzie do prywatnej kieszeni to co w tym takiego złego? Chyba każdy chce zarobić, nie? Fakt faktem - też jakoś mi się nie widzi płacić komuś za to, że mogę grać w lidze ale mimo to zapłacę jeśli strona będzie tego warta.

Dzięki temu nie będę musiał grać z jakimiś dzieciakami po 15 lat którzy po stracie 2 czy 3 bramek zaczynają strzelać sobie samobójcze bramki lub wychodzą z meczu.

Nie wiecie jeszcze nic o nowym projekcie a już zaczynacie płakać - nie spodoba się - no to siema... Możecie przecież zostać tutaj. Napiszę jeszcze raz - liga nie jest przymusowa.

Póki co to mogę zgodzić się z wami pod jednym względem. Wprowadzenie opłat może zniszczyć zasadę "play for fun". Jednak na to może też być sposób - regulamin który będzie jasno precyzował warunki zabawy, np. zakaz grania 5 czy 6 obrońcami lub 4 napastnikami. Wszystko pokaże czas.

Po za tym easy - wydaję mi się, że jesteś tak bardzo anty ponieważ spaliłeś sobie mosty na pes.com.pl Wink

Sob Mar 28, 2009 15:53 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Sob Mar 28, 2009 15:53
easye
Pierwszy wchodzący
Pierwszy wchodzący

Post Odpowiedz z cytatem
Mlody, a myslisz, ze dzieci neostrady nie maja pieniazkow ? To po pierwsze.
Po drugie - czym sobie spalilem mosty skoro poza subforum FIFA w ogole sie nie wypowiadalem. Chyba, ze spalony most dla Ciebie to wypowiadanie wlasnego zdania (na pes.com.pl, na pewno - bo jak wypowiedzialem sie co do kosztow tworzenia strony w odpowiednim temacie konto zostalo zawieszone na 3 tyg - wiesz dlaczego ? bo Admin zobaczyl, ze jest jakas osoba, ktora sie w tym orientuje...)
Po 3cie - nie jestem anty - po porstu pisze jak jest. jezeli oplata bedzie 5 zl za sezon w zwyz, to wiekszosc moze nie przejsc i w koncu dojdzie do tego, ze moderatorzy beda grali za darmo, a ze bedzie malo zawodnikow, to trzeba bedzie podniesc abonamnet - dla mnie totalna abstrakcja...
Takie forum jak te gdzie jest 100 uzytkownikow wpadaloby 1000 zl za 1 sezon. No ale moze wtedy nagroda bedzie kino domowe i 5 razy wiecej klotni niz dotychczas.

Poczekamy - zobaczymy - najwyzej sam stworze strone i udostepnie do gry za darmo, bo proponowalem juz jakis czas temu inna fajna domene , swoj serwer.
Turnieji jest w chuj, wszedzie za darmo i kwestia zebrania ludzi jedynie.

PS. Wchodziles np kiedys na moje strony ? Zalamalbys sie, gdyby Ci napisal ile czasu na nie poswiecilem, zwlaszcza, ze jestem administratorem sieci i strony robilem hobbistycznie, dlatego bardzo jestem ciekaw za ile pojawi sie jakikolwiek projekt nowej strony. Laughing

IT-Solution
EmoIT
Sob Mar 28, 2009 18:29 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
samfisher74
Pierwszy skład

Post Odpowiedz z cytatem
widzę że tu rozgrzebujecie jakies stare zgzyty między wami , a wiekszośc użytkowników tego forum pewnie sie zastanawia : po co zmieniac dobre , sprawdzone , na .... ponoc dobre , nie sprawdzone ......... ale decyzja chyba juz zapadła
Sob Mar 28, 2009 19:09 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
mlody_dg
OPIEKUN LIGI 2. B
OPIEKUN LIGI 2. B

Post Odpowiedz z cytatem
Uważam, że podchodzisz do tej sprawy zbyt pesymistycznie - tak jak prawdziwy polak. Nie wiesz kompletnie nic na temat nowego projektu(ja tez nie), a już dostrzegasz same minusy.

Poczekaj jeszcze te parę dni. Strona powstanie i wtedy zobaczysz czy rzeczywiście jest tak jak przypuszczasz. Po za tym to nie ma być forum tylko nowa strona więc już nie podkreślaj tego, że będziesz płacił za korzystanie z forum.

Jak Ci się nie spodoba, to stworzysz własną stronę i będziesz prowadził swoje rozgrywki...

Co do tych Twoich stron - nie, nie zaglądałem. Jak podasz linki to chętnie odwiedzę. Sam kiedyś miałem swoją stronkę o Fifie. Niestety nie znalazłem odpowiedniej redakcji aby dłużej pociągnąć ten projekt. Stworzenie małej stronki dla kilku ludzi nie jest drogim przedsięwzięciem ale stworzenie czegoś nowego, ciekawego i na większą skalę wydaje mi się, że tak.

Sob Mar 28, 2009 21:14 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
easye
Pierwszy wchodzący
Pierwszy wchodzący

Post Odpowiedz z cytatem
Wiesz Mlody - nie wiem, czemu skolei Ty jestes takim optymista, zwlaszcza jezeli chodzi o administratora forum Pes.com.pl. Gdybym ja 2 lata sie zlozyl na strone z innymi i powiezyl 3 tys kolesiowi, ktory napisal jakiekolwiek wyjasnienie po 3 latach i opieralo sie na historyjce "no niestety nie udalo sie, bo szukalem nieodpowiednich ludzi" to nie zaufalbym mu juz wiecej.
I nowa strona w ogole mnie nie interesuje, bo korzystam tylko z forum, zreszta srodki na strone chyba zostaly...
Ale okej - niech bedzie - poczekamy i zobaczymy.

Rozgrywek nigdy nie bede prowadzil, nie mam na to czasu, ale moge udostepnic strone, forum i serwer ludziom, ktorzy chca grac za Free...

Cale moje pesymistyczne podejscie bierze sie stad, ze nagle admin ruszyl dupsko po 3 latach i zaczal cos robic, ale dopiero wtedy gdy pojawily sie slowa na temat platnosci za sezon. Moim zdaniem to nie wyjdzie, chyba, ze znowu ze 100 osobowej ekipy zrobicie co najwyzej ekstraklase.

IT-Solution
EmoIT
Nie Mar 29, 2009 01:02 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
mlody_dg
OPIEKUN LIGI 2. B
OPIEKUN LIGI 2. B

Post Odpowiedz z cytatem
Hmm... życie mnie nauczyło, że warto być optymistą. Nie będę narzekać na coś o czym kompletnie nic nie wiem.

Po za tym... widząc plusy z różnych spraw łatwiej się żyję Wink Szklanka jest do połowy pełna, a nie pusta ;P

Nie Mar 29, 2009 12:49 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
pancerek
Ojciec Organizator
Ojciec Organizator

Post Odpowiedz z cytatem
ręce i cycki opadają Wink Tyle w temacie.

Nie Mar 29, 2009 14:33 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
easye
Pierwszy wchodzący
Pierwszy wchodzący

Post Odpowiedz z cytatem
Mlody - ja nie narzekam - po prostu pytam, nic nie wiesz - a kiedy cos bedzie wiadomo ? Kiedy rusza wstepnie liga ? wyrobimy sie w kwietniu ? ktos w ogole cos wie ? LOL

IT-Solution
EmoIT
Nie Mar 29, 2009 14:47 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
mlody_dg
OPIEKUN LIGI 2. B
OPIEKUN LIGI 2. B

Post Odpowiedz z cytatem
easye napisał:
Mlody - ja nie narzekam - po prostu pytam, nic nie wiesz - a kiedy cos bedzie wiadomo ? Kiedy rusza wstepnie liga ? wyrobimy sie w kwietniu ? ktos w ogole cos wie ? LOL

Zajrzyj na pes.com.pl. Tam wszystkiego dowiesz Wink

Nie Mar 29, 2009 14:53 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
siwy
Pierwszy skład

Post Odpowiedz z cytatem
@easye

http://www.forum.pes.com.pl/index.php?s=c2fd6485d49f28a0d8974f8b3493d45e&showtopic=34489&pid=222812&st=0&#entry222812

Nie Mar 29, 2009 15:38 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Mario2004
Ławka rezerwowych
Ławka rezerwowych

Post Odpowiedz z cytatem
Przeszedłem proces rejestracji na tym nowym forum. Dostałem mejla z linkiem aktywacyjnym i za żadne skarby nie mogę go aktywować. Gdy klikam na link aktywacyjny to się wyświetla komunikat:

Cytat:
Napotkane błędy:
Użytkownik nie potwierdził rejestracji konta. Sprawdź ponownie wpisane dane. Jeśli rejestracja nie została potwierdzona możliwe, że konto zostało usunięte.

Jeśli zaś wejdę na kolejny link i próbuje wkleić numer id i hasło do aktywacji "ręcznie" to znowu wyskakuje to samo.

Jak próbuje jeszcze raz się zarejestrować na mój login to komunikat mówi, że taki użytkownik już istnieje.

Ktoś wie o co chodzi? Z góry dzięki za pomoc.

DUMNI po zwycięstwie. WIERNI po porażce. GRANDE BARCA!
Wto Mar 31, 2009 21:29 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
pancerek
Ojciec Organizator
Ojciec Organizator

Post Odpowiedz z cytatem
Teraz ciężko jest mi wytłumaczyć wszystkie problemy z rejestracją na pes.com.pl gdyż w trakcie jest proces przenoszenia wszystkich danych z pes.com na nowe forum. Możliwe, że właśnie to jest przyczyną wszystkich problemów.

Wto Mar 31, 2009 21:46 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
myping pl
Kapitan drużyny

Post Odpowiedz z cytatem
MOIM zdaniem szkoda bo tu już zadomowilismy sie wszyscy ale jak trzeba to trudno mnie stac na 5 zeta wiec wali mnie to czy bedzie sie płacic czy nie:)2 piwa mniej .Szkoda ze wszystko znowu od nowa na ale Pancerek wie co robi bedzie ok najwyżej znowu wrócimy:)
Sro Kwi 01, 2009 10:28 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
warka07
Pierwszy wchodzący
Pierwszy wchodzący

Post Odpowiedz z cytatem
ja mam ten sam problem z logowaniem co mario... straszne halo nie wiem oco chodzi..????????????????????????
Sro Kwi 01, 2009 11:59 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Nazwa Skype
muchet pl
Pierwszy wchodzący
Pierwszy wchodzący

Post Odpowiedz z cytatem
a ja jak niby mam zaplacic 5 zloty jak mieszkam w anglii...placic za lige..yyyyyy nie nie wmoim stylu zwlaszcza ze wiekszosc stron jest darmowa....jest mnostwo innych stron z liga, pucharami turniejami chujami mujami i innymi pierdolami to jest takie wlasnie urabianie ludzi....najpierw za darmo a jak sie zaczyna robic fajnie trzeba bulic, dla mnie to moga sobie tego pes'a wsadzic w odbyt ta strone tez...szkoda bo awansowalem do pierwszej ligi i mialem nadzieje ze sobie jeszcze pogramy....

Sro Kwi 01, 2009 12:14 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Sro Kwi 01, 2009 12:14
Odpowiedz do tematu    Forum FIFA 09 XBOX 360/PS 3, TURNIEJE Strona Główna » Przyszłość rozgrywek XBOX 360 Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 3 z 5
Skocz do: