Autor |
Wiadomość |
kutan86
Pierwszy wchodzący
|
|
mlody [Valencia] 2:2 kutan86 [Liverpool] |
|
mlody [Valencia] 2:2 kutan86 [Liverpool]
Opis: Mecz zaczal sie od szybo strzelonej bramki przez Mlodego... Ok 60 minuty wyrownalem na 1:1. Kiedy myslalem ze zostaje w Ex David w 80 minucie strzelil na 2:1... 87 minuta wychodze z kontra Torres wychodzi na czysta pozycje lecz kosa od tylu skutecznie go zatrzymuje a obronca dostaje czerwien (nie mam pretensji do Mlodego sam nie wiem jak bym sie zachowal w takiej sytuacji. W koncu stawka byla wysoka ) No ale co sie odwlecze to nie uciecze w 90 minucie kontra... Gerrard i 2:2.
Dzieki mlody za zajebisty dwumecz w ktry do ostatniej minuty nie wiadomo bylo kto bedzie lepszy
Powodzenie w 1 lidze A ja zostaje w EX
Czw Kwi 02, 2009 10:17 |
|
|
Reklama
|
|
Czw Kwi 02, 2009 10:17 |
|
|
pancerek
Ojciec Organizator
Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 748 Skąd: GORZÓW WIELKOPOLSKI / POZNAŃ |
|
|
|
Ulalala... Strasznie mi przykro młody Podejrzewam, jak wściekły musisz być po tym dwumeczu. Taka jest piłka...
Gratki Kutan, mam nadzieję, że w drugim sezonie lepiej Ci pójdzie
_________________ "I didn't say that I'm the best coach in the world but... there's no better than me" J.M. The Special One
Grać pięknie i z polotem, a do tego starać się wygrać - oto moja dewiza |
|
Czw Kwi 02, 2009 11:22 |
|
|
mlody_dg
OPIEKUN LIGI 2. B
|
|
|
|
Mecze kapitalne. Ale patrząc na dwumecz to miałem sporo szczęścia. Liverpool marnował takie sytuacje, że szkoda gadać. Za kosę przepraszam... nie będę nic tutaj ściemniał - była to specjalna/chamska kosa. W lidze bym takiego czegoś nie zrobił ale o tak ważną stawkę jednak emocję wzięły górę. Był to ewidentnie faul taktyczny. Ale jak to mówi moja mama... zawsze kłamstwo wyjdzie na jaw i, że za wszystko w życiu trzeba zapłacić
No i zapłaciłem w 90 minucie stratą bramki. Świetne mecze, dużo nerwów i walka do ostaniej minuty.
Dzięki wielkie za ten dwumecz. Powodzenia w ex. Ja wracam tam gdzie moje miejsce i będę znowu kopał dupska tych słabiaków z 1 ligi
Pozdro.
Czw Kwi 02, 2009 16:19 |
|
|
Reklama
|
|
Czw Kwi 02, 2009 16:19 |
|
|
|
|