Autor |
Wiadomość |
pancerek
Ojciec Organizator

Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 748 Skąd: GORZÓW WIELKOPOLSKI / POZNAŃ |
|
Losowanie sezonu nr 2 X360 |
|
Dobra. Koniec pitolenia.
Niestety podwykonawca uberadmina www.fifa.pes.com.pl nie wywiązał się z zadania i nie ma jego odzewu w kwestii skryptu do losowania.
Tym nieprzyjemnym akcentem muszę zakomunikować, że losowanie odbędzie się starą metodą listy i numerków znaną z poprzedniego sezonu.
JEŻELI O GODZINIE 20:00 DNIA DZISIEJSZEGO NA KANALE #losowanie na serwerze QUAKENET na mIRC zjawi się co najmniej 20 osób to przeprowadzimy losowanie dzisiaj. Jeśli nie, to zrobimy to jutro.
_________________ "I didn't say that I'm the best coach in the world but... there's no better than me" J.M. The Special One
Grać pięknie i z polotem, a do tego starać się wygrać - oto moja dewiza |
|
Pon Kwi 06, 2009 16:56 |
|
 |
Reklama
|
|
Pon Kwi 06, 2009 16:56 |
|
 |
samfisher74
Pierwszy skład

|
|
|
pancer zmontuj ekipe , ogarnij losowanie i lecimy z liga a tak nawiasem , mam pytanie jak stoimy z zasobami ludzkimi do ligi xbox ? jaki był odzew zeby sie przenosic na nowe forum
|
|
Pon Kwi 06, 2009 17:00 |
|
 |
pancerek
Ojciec Organizator

Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 748 Skąd: GORZÓW WIELKOPOLSKI / POZNAŃ |
|
|
|
instrukcja do irca:
http://ligafify.phorum.pl/viewtopic.php?t=433&highlight=mirc
co do Twoje pytania to myślę, że wszyscy ligowcy są już na nowym forum.
_________________ "I didn't say that I'm the best coach in the world but... there's no better than me" J.M. The Special One
Grać pięknie i z polotem, a do tego starać się wygrać - oto moja dewiza |
|
Pon Kwi 06, 2009 17:31 |
|
 |
Reklama
|
|
Pon Kwi 06, 2009 17:31 |
|
 |
|