Forum FIFA 09 XBOX 360/PS 3, TURNIEJE Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ UżytkownicyGrupy Zaloguj
Janq77(Milan)-Lukaszbor(Tottenham) 3:6

Odpowiedz do tematu    Forum FIFA 09 XBOX 360/PS 3, TURNIEJE Strona Główna » BARAŻE Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Janq77(Milan)-Lukaszbor(Tottenham) 3:6
Autor Wiadomość
lukaszbor
Ławka rezerwowych
Ławka rezerwowych

Post Janq77(Milan)-Lukaszbor(Tottenham) 3:6 Odpowiedz z cytatem
1 mecz
Lukaszbor(Tottenham)-Janq77(Milan) 2:1

2 mecz
Janq77(Milan)-Lukaszbor(Tottenham) 2:4

Dzieki za gre. Meczyki byly bardzo wyrównane
Sro Kwi 08, 2009 22:17 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Sro Kwi 08, 2009 22:17
janq77
Ławka rezerwowych
Ławka rezerwowych

Post Odpowiedz z cytatem
Około 60tej minuty wbiłem sobie samobója tak dla jaj, po czym wyszedłem z meczu, który przepełnił czary goryczy. Nie dało się grac w ogóle, takie połączenie. Lukaszborowi gratuluję oczywiście, mnie się nie chciało po prostu grac w sytuacji gdy..... grać się niedało.

Pozdro.

ps. komfort gry z większością z was jest taki jakbyśmy grali w pesa, chyba nie tak miało być. Wniosek? Może ten tryb online w PES nie jest taki zły tylko macie takie łącza.

CyA
Sro Kwi 08, 2009 22:23 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
SirCycorus
Pierwszy wchodzący
Pierwszy wchodzący

Post Re: Janq77(Milan)-Lukaszbor(Tottenham) 3:6 Odpowiedz z cytatem
Wypiz, może warto sprawdzić łącze nowego gracza? Bo drugiego Lukiego nie zniose Razz
Sro Kwi 08, 2009 23:42 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
lukaszbor
Ławka rezerwowych
Ławka rezerwowych

Post Odpowiedz z cytatem
Neta mam 1 Mb.
W lidze nikt nie narzekal ze sie giera wiesza czy cos. Chlopak przegral i po prostu ciezko mu sie pogodzic z tym ze bedzie gral w 1 lidze :] A wiadomo ze Milan jest lepszy i jakos tym Tottenhames sie udalo wyrawac awans do ekstraklasy
Czw Kwi 09, 2009 10:11 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
wypiździsko
Admin PS 3

Post Odpowiedz z cytatem
Gratki lukaszbor za awans do ekstraklasy, szkoda ze w takich warunkach musieliscie grac ;/

aka Eustachy
Czw Kwi 09, 2009 12:07 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
janq77
Ławka rezerwowych
Ławka rezerwowych

Post Odpowiedz z cytatem
Mormalnie Lukaszbor nie bądz dzieckim. Laughing Pracuję po 10-12 godzin dziennie i w Fife gram dla zabawy:). Ciężko mi się pogodzić z tym, że kupiłem fifę, żeby bawić się z towarzystwem m.in. z pes.com.pl bezstresowo, bez lagów i w miłej atmosferze. Tym bardziej nie potrafie zrozumieć skąd te problemy z jakością połączenia. Równie dobrze mogłem zostac przy Pesie. Wkurwia mnie to tym bardziej, że z niemcami, angolami nie ma tego typu problemów.

Spotkamy się w ekstralidze za sezon i tyle:). A graczem jesteś takim sobie:) Po statach wychodziło, że jesteś lepszy Very Happy Ale jak gra stoi, nic nie da się przełączyć to Wisełką też mogłeś grać i na jedno by wyszło Smile.

tak czy siak, pozdrawiam.

ps, wymyślono już jakiś sposób na lagowanie w Fifie Smile?
Czw Kwi 09, 2009 14:51 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
marcipeusz
Ławka rezerwowych
Ławka rezerwowych

Post Odpowiedz z cytatem
janq77 napisał:
Mormalnie Lukaszbor nie bądz dzieckim. Laughing Pracuję po 10-12 godzin dziennie i w Fife gram dla zabawy:). Ciężko mi się pogodzić z tym, że kupiłem fifę, żeby bawić się z towarzystwem m.in. z pes.com.pl bezstresowo, bez lagów i w miłej atmosferze. Tym bardziej nie potrafie zrozumieć skąd te problemy z jakością połączenia. Równie dobrze mogłem zostac przy Pesie. Wkurwia mnie to tym bardziej, że z niemcami, angolami nie ma tego typu problemów.

Spotkamy się w ekstralidze za sezon i tyle:). A graczem jesteś takim sobie:) Po statach wychodziło, że jesteś lepszy Very Happy Ale jak gra stoi, nic nie da się przełączyć to Wisełką też mogłeś grać i na jedno by wyszło Smile.

tak czy siak, pozdrawiam.

ps, wymyślono już jakiś sposób na lagowanie w Fifie Smile?

wkurwia mnie takie gadanie.Przegrałes to przegrałes.Jesli ci lagowało od poczatku meczu mogłes przerwac i dokonczylibyscie mecz pozniej.Ja z lukaszborem wygralem 5-0 i 4-0 nie majac zadnych lagow.
Jedynie lagi mialem w finale pucharu ligi z wypizdziskiem (5-2 dla mnie) ale było to spowodowane grą poprzez zostan gwiazda

kult kazik knż
Czw Kwi 09, 2009 15:48 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
lukaszbor
Ławka rezerwowych
Ławka rezerwowych

Post Odpowiedz z cytatem
Prowokator Razz To chyba logiczne ze Milan jest lepszy od Tottenhamu i mnie to nie dziwi ze takie byly mecze wyrownane (Gdybym mial lepsza bylby pogrom <lol> ). Jak mial bym druzyne z takimi statystykami jak ty to wtedy by sie okazalo kto gra na jakim pozomie Razz Powodzenia w 1 lidze Very Happy
Czw Kwi 09, 2009 15:51 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
janq77
Ławka rezerwowych
Ławka rezerwowych

Post Odpowiedz z cytatem
Brakuje mi słow.... pa. Very Happy
Czw Kwi 09, 2009 16:24 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
wypiździsko
Admin PS 3

Post Odpowiedz z cytatem
Ale prawda jest, ze jak jest chujowe polaczenie to sie nie da nic kompletnie na boisku zrobic ;/ Po meczu z Patafianem tez bylem tak wkurwiony, bo lagi jak skurwysyn ;/

aka Eustachy
Czw Kwi 09, 2009 16:38 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
SIWY82
Ławka rezerwowych
Ławka rezerwowych

Post Odpowiedz z cytatem
Grałem z Lukaszborem juz kilka razy i nie mialem nigdy problemu z lagami, trzeba bylo przerwac mecz, a nie juz po fakcie wyszukiwac sie wytlumaczenia
Czw Kwi 09, 2009 21:01 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
lukaszbor
Ławka rezerwowych
Ławka rezerwowych

Post Odpowiedz z cytatem
Wygral po prostu lepszy i tyle. Trzeba sie pogodzic z porazka. To tylko zabawa Very Happy Miales swoje okazje ale ich nie wykorzystales wiec nie narzekaj ze takie lagi byly bo u mnie wszystko bylo ok :]
Czw Kwi 09, 2009 21:45 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Ekwador
Pierwszy skład

Post Odpowiedz z cytatem
Panowie jako admin 1. Ligi zarządzam spokóJ ! Razz

Czw Kwi 09, 2009 23:13 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
jG0xQ3pV0c
Rezerwa

Post 浅谈链轮 Odpowiedz z cytatem
<br>
现在外链越来越难做,单一的外链的方式得不到很好的效果,这里给大家介绍一种比较新颖的外链模式:链轮。下面简单介绍下链轮的概念。
<br>
<br>
 SEO链轮是指通 过在互联网上建立大量的独立站点网站或是在各大门户网站上开设博客,这些独立站点网站或是博客群通过单向的、有策略、有计划的紧密的链接到一个要优化的目标主网站(或主关键词);同时各站点或者各博客也依次互相紧密链接,形成一张紧密的蜘蛛链接网,将主目标网站团团围住,以达到快速增强目标主网站(或主关词)在搜索引擎结果中的权重,进而获得非常好的排名的策略目的。
<br>
<br>
  下面介绍个例子,ABCDE 五个博客,其中在A 博客中发一个文章,关键词以你要优化的网站的关键字,在文章里面做指向 你网站的锚文本。然后在文章结尾的时候,再做一个锚文本指向B博客,这个锚文本的名字可能是B 博客的名字。同样的方法,B 博客写的文章也是关键字指向你的网站,在文章的结尾做一个链接到C 博客,以此类推,最终所有的博客形成一个链轮。SEO链轮策略是一个有组织、有策略、有计划的链接系统。他会使博客与博客之间也有紧密的链接,每个博客不再是一个个独立的个体,那么每个独立博客的权重也会得到相应的提升。每个博客权重提升后,自然对目标网站的投票能力度增强,那么目标网站的权重、排名将会有质的提升。
<br>
<br>
  当然链轮方式有不可避免的缺 点,比如耗费时间,需要投入精力细心去琢磨的,浮躁的人肯定是做不来的。容易让人无聊,在进行链轮建设时大部分都是体力劳动。最近我用xboter来做链轮,这个软件自带链轮功能,发布文章的时候只需勾 选链轮即可,这个大大代替了我的手工操作, <a>xboter</a> 个人感觉效果还不错。建立链轮前期是需要慢慢养,等链轮中的站点或是博客的PR值、权重全都提升到一个乐观程度上时,目标网站的权重、排名将会有质的飞跃!
<br>
<br> xboter 2014
Pią Mar 21, 2014 08:46 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Pią Mar 21, 2014 08:46
Odpowiedz do tematu    Forum FIFA 09 XBOX 360/PS 3, TURNIEJE Strona Główna » BARAŻE Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: