Autor |
Wiadomość |
lukaszbor
Ławka rezerwowych

|
|
Janq77(Milan)-Lukaszbor(Tottenham) 3:6 |
|
1 mecz
Lukaszbor(Tottenham)-Janq77(Milan) 2:1
2 mecz
Janq77(Milan)-Lukaszbor(Tottenham) 2:4
Dzieki za gre. Meczyki byly bardzo wyrównane
|
|
Sro Kwi 08, 2009 22:17 |
|
 |
Reklama
|
|
Sro Kwi 08, 2009 22:17 |
|
 |
janq77
Ławka rezerwowych

|
|
|
Około 60tej minuty wbiłem sobie samobója tak dla jaj, po czym wyszedłem z meczu, który przepełnił czary goryczy. Nie dało się grac w ogóle, takie połączenie. Lukaszborowi gratuluję oczywiście, mnie się nie chciało po prostu grac w sytuacji gdy..... grać się niedało.
Pozdro.
ps. komfort gry z większością z was jest taki jakbyśmy grali w pesa, chyba nie tak miało być. Wniosek? Może ten tryb online w PES nie jest taki zły tylko macie takie łącza.
CyA
|
|
Sro Kwi 08, 2009 22:23 |
|
 |
SirCycorus
Pierwszy wchodzący

|
|
Re: Janq77(Milan)-Lukaszbor(Tottenham) 3:6 |
|
Wypiz, może warto sprawdzić łącze nowego gracza? Bo drugiego Lukiego nie zniose 
|
|
Sro Kwi 08, 2009 23:42 |
|
 |
lukaszbor
Ławka rezerwowych

|
|
|
|
Neta mam 1 Mb.
W lidze nikt nie narzekal ze sie giera wiesza czy cos. Chlopak przegral i po prostu ciezko mu sie pogodzic z tym ze bedzie gral w 1 lidze :] A wiadomo ze Milan jest lepszy i jakos tym Tottenhames sie udalo wyrawac awans do ekstraklasy
|
|
Czw Kwi 09, 2009 10:11 |
|
 |
wypiździsko
Admin PS 3

|
|
|
Gratki lukaszbor za awans do ekstraklasy, szkoda ze w takich warunkach musieliscie grac ;/
Czw Kwi 09, 2009 12:07 |
|
 |
janq77
Ławka rezerwowych

|
|
|
Mormalnie Lukaszbor nie bądz dzieckim. Pracuję po 10-12 godzin dziennie i w Fife gram dla zabawy:). Ciężko mi się pogodzić z tym, że kupiłem fifę, żeby bawić się z towarzystwem m.in. z pes.com.pl bezstresowo, bez lagów i w miłej atmosferze. Tym bardziej nie potrafie zrozumieć skąd te problemy z jakością połączenia. Równie dobrze mogłem zostac przy Pesie. Wkurwia mnie to tym bardziej, że z niemcami, angolami nie ma tego typu problemów.
Spotkamy się w ekstralidze za sezon i tyle:). A graczem jesteś takim sobie:) Po statach wychodziło, że jesteś lepszy Ale jak gra stoi, nic nie da się przełączyć to Wisełką też mogłeś grać i na jedno by wyszło .
tak czy siak, pozdrawiam.
ps, wymyślono już jakiś sposób na lagowanie w Fifie ?
|
|
Czw Kwi 09, 2009 14:51 |
|
 |
marcipeusz
Ławka rezerwowych

|
|
|
|
 |
 |
Mormalnie Lukaszbor nie bądz dzieckim. Pracuję po 10-12 godzin dziennie i w Fife gram dla zabawy:). Ciężko mi się pogodzić z tym, że kupiłem fifę, żeby bawić się z towarzystwem m.in. z pes.com.pl bezstresowo, bez lagów i w miłej atmosferze. Tym bardziej nie potrafie zrozumieć skąd te problemy z jakością połączenia. Równie dobrze mogłem zostac przy Pesie. Wkurwia mnie to tym bardziej, że z niemcami, angolami nie ma tego typu problemów.
Spotkamy się w ekstralidze za sezon i tyle:). A graczem jesteś takim sobie:) Po statach wychodziło, że jesteś lepszy Ale jak gra stoi, nic nie da się przełączyć to Wisełką też mogłeś grać i na jedno by wyszło .
tak czy siak, pozdrawiam.
ps, wymyślono już jakiś sposób na lagowanie w Fifie ? |
wkurwia mnie takie gadanie.Przegrałes to przegrałes.Jesli ci lagowało od poczatku meczu mogłes przerwac i dokonczylibyscie mecz pozniej.Ja z lukaszborem wygralem 5-0 i 4-0 nie majac zadnych lagow.
Jedynie lagi mialem w finale pucharu ligi z wypizdziskiem (5-2 dla mnie) ale było to spowodowane grą poprzez zostan gwiazda
_________________ http://www.fifa09ekstraklasa.yoyo.pl/
bo liczą sie umiejętnosci:D
kult kazik knż |
|
Czw Kwi 09, 2009 15:48 |
|
 |
lukaszbor
Ławka rezerwowych

|
|
|
|
Prowokator To chyba logiczne ze Milan jest lepszy od Tottenhamu i mnie to nie dziwi ze takie byly mecze wyrownane (Gdybym mial lepsza bylby pogrom <lol> ). Jak mial bym druzyne z takimi statystykami jak ty to wtedy by sie okazalo kto gra na jakim pozomie Powodzenia w 1 lidze 
|
|
Czw Kwi 09, 2009 15:51 |
|
 |
janq77
Ławka rezerwowych

|
|
Czw Kwi 09, 2009 16:24 |
|
 |
wypiździsko
Admin PS 3

|
|
|
Ale prawda jest, ze jak jest chujowe polaczenie to sie nie da nic kompletnie na boisku zrobic ;/ Po meczu z Patafianem tez bylem tak wkurwiony, bo lagi jak skurwysyn ;/
Czw Kwi 09, 2009 16:38 |
|
 |
SIWY82
Ławka rezerwowych

|
|
|
Grałem z Lukaszborem juz kilka razy i nie mialem nigdy problemu z lagami, trzeba bylo przerwac mecz, a nie juz po fakcie wyszukiwac sie wytlumaczenia
|
|
Czw Kwi 09, 2009 21:01 |
|
 |
lukaszbor
Ławka rezerwowych

|
|
|
|
Wygral po prostu lepszy i tyle. Trzeba sie pogodzic z porazka. To tylko zabawa Miales swoje okazje ale ich nie wykorzystales wiec nie narzekaj ze takie lagi byly bo u mnie wszystko bylo ok :]
|
|
Czw Kwi 09, 2009 21:45 |
|
 |
Ekwador
Pierwszy skład

Dołączył: 28 Sty 2009 Posty: 121 Skąd: Stargard Szczeciński |
|
|
Czw Kwi 09, 2009 23:13 |
|
 |
jG0xQ3pV0c
Rezerwa
|
|
ćľ
č°éžč˝Ž |
|
<br>
ç°ĺ¨ĺ¤éžčśćĽčśéžĺďźĺä¸çĺ¤éžçćšĺźĺžä¸ĺ°ĺžĺĽ˝çććďźčżéçťĺ¤§ĺŽśäťçťä¸ç§ćŻčžć°é˘çĺ¤éžć¨Ąĺźďźéžč˝Žăä¸é˘çŽĺäťçťä¸éžč˝ŽçćŚĺżľă
<br>
<br>
ăSEOéžč˝ŽćŻćé čżĺ¨äşčç˝ä¸ĺťşçŤĺ¤§éççŹçŤçŤçšç˝çŤććŻĺ¨ĺ大é¨ćˇç˝çŤä¸ĺźčŽžĺ厢ďźčżäşçŹçŤçŤçšç˝çŤććŻĺ厢瞤éčżĺĺçăćççĽăć莥ĺçç´§ĺŻçéžćĽĺ°ä¸ä¸ŞčŚäźĺççŽć 丝ç˝çŤ(ć丝ĺ
łéŽčŻ);ĺćśĺçŤçšćč
ĺĺ厢äšäžćŹĄäşç¸ç´§ĺŻéžćĽďźĺ˝˘ćä¸ĺź ç´§ĺŻçččéžćĽç˝ďźĺ°ä¸ťçŽć ç˝çŤĺ˘ĺ˘ĺ´ä˝ďźäťĽčžžĺ°ĺżŤéĺ˘ĺźşçŽć 丝ç˝çŤ(ć丝ĺ
łčŻ)ĺ¨ćç´˘ĺźćçťćä¸çćéďźčżččˇĺžé常弽çćĺçççĽçŽçă
<br>
<br>
ă ä¸é˘äťçťä¸ŞäžĺďźABCDE äşä¸Şĺ厢ďźĺ
śä¸ĺ¨A ĺ厢ä¸ĺä¸ä¸ŞćçŤ ďźĺ
łéŽčŻäťĽä˝ čŚäźĺçç˝çŤçĺ
łéŽĺďźĺ¨ćçŤ éé˘ĺćĺ ä˝ ç˝çŤçéććŹăçśĺĺ¨ćçŤ çťĺ°žçćśĺďźĺĺä¸ä¸ŞéććŹćĺBĺ厢ďźčżä¸ŞéććŹçĺĺĺŻč˝ćŻB ĺ厢çĺĺăĺć ˇçćšćłďźB ĺ厢ĺçćçŤ äšćŻĺ
łéŽĺćĺä˝ çç˝çŤďźĺ¨ćçŤ ççťĺ°žĺä¸ä¸ŞéžćĽĺ°C ĺ厢ďźäťĽć¤çąťć¨ďźćçťććçĺ厢形ćä¸ä¸Şéžč˝ŽăSEOéžč˝ŽççĽćŻä¸ä¸ŞćçťçťăćççĽăć莥ĺçéžćĽçłťçťăäťäźä˝żĺ厢ä¸ĺ厢äšé´äšćç´§ĺŻçéžćĽďźćŻä¸Şĺ厢ä¸ĺćŻä¸ä¸Şä¸ŞçŹçŤç个ä˝ďźéŁäšćŻä¸ŞçŹçŤĺ厢çćéäšäźĺžĺ°ç¸ĺşçćĺăćŻä¸Şĺ厢ćéćĺĺďźčŞçśĺŻšçŽć ç˝çŤçć缨č˝ĺ庌ĺ˘ĺźşďźéŁäšçŽć ç˝çŤçćéăćĺĺ°äźćč´¨çćĺă
<br>
<br>
ă ĺ˝çśéžč˝Žćšĺźćä¸ĺŻéżĺ
ççźş çšďźćŻĺŚčč´šćśé´ďźéčŚćĺ
Ľç˛žĺçťĺżĺťç˘çٍçďźćľŽčşçäşşčŻĺŽćŻĺä¸ćĽçă厚ć莊人ć čďźĺ¨čżčĄéžč˝ŽĺťşčŽžćśĺ¤§é¨ĺé˝ćŻä˝ĺĺłĺ¨ăćčżćç¨xboterćĽĺéžč˝Žďźčżä¸Şč˝ŻäťśčŞĺ¸Śéžč˝Žĺč˝ďźĺĺ¸ćçŤ çćśĺĺŞéĺž ééžč˝ŽĺłĺŻďźčżä¸Şĺ¤§ĺ¤§äťŁćżäşćçć塼ćä˝ďź <a>xboter</a> 个人ćč§ććčżä¸éăĺťşçŤéžč˝ŽĺććŻéčŚć
˘ć
˘ĺ
ťďźçéžč˝Žä¸ççŤçšććŻĺ厢çPRĺźăćéĺ
¨é˝ćĺĺ°ä¸ä¸Şäšč§ç¨ĺşŚä¸ćśďźçŽć ç˝çŤçćéăćĺĺ°äźćč´¨çéŁčˇ!
<br>
<br> xboter 2014
|
|
Pią Mar 21, 2014 08:46 |
|
 |
Reklama
|
|
Pią Mar 21, 2014 08:46 |
|