Autor |
Wiadomość |
Kali
OPIEKUN EKSTRAKLASY
|
Premiership! |
|
Sa tutaj osoby interesujace sie ta liga ?
Jesli tak to mozecie wyrazac swoje opinie w tym temacie
Sro Sty 28, 2009 10:16 |
|
|
Reklama
|
|
Sro Sty 28, 2009 10:16 |
|
|
wypiździsko
Admin PS 3
|
|
|
Ostatni mecz Liverpool 2-0 Chelsea oczywiscie sedzia znow pomogl czerwonym, ale mysle ze tytulu znowu nie zdobeda. Zgubia gdzies po drodze punkty ze slabeuszami, za to Man Utd gra jak prawdziwy mistrz w lidze nie widze innego faworyta w tym sezonie w Premiership. Ciekawie ma sie za to sytuacja w strefie spadkowej, wielkie firmy moga wyleciec do Championship Totenham czy Newcastle, napewno bedzie ciekawie. Niech wygra najlepszy glory glory Man United !!
Pon Lut 02, 2009 14:53 |
|
|
JACA
Kapitan drużyny
Dołączył: 24 Sty 2009 Posty: 167 Skąd: Zawsze z przed monitora:) |
|
|
|
Myślę że MU zdobędzie tytuł bez problemu mają szeroki wyrównany skład a jesli chodzi o Liverpool to juz tak rózowo nie jest .Co do dwóch lig jestem przekonany o zwyciężcach Anglia i Hiszpania reszta ....
_________________ PONIOSŁEM NAJWAŻNIEJSZA PORAŻKĘ W SWOIM ŻYCIU |
|
Pon Lut 02, 2009 15:16 |
|
|
wypiździsko
Admin PS 3
|
|
|
Najgorsze jest to, ze Liverpoolowi ciagle pomagaja sedziowie jak nie w lidze mistrzow to w Premiership to sie robi naprawde zalosne juz
Pon Lut 02, 2009 15:21 |
|
|
pancerek
Ojciec Organizator
Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 748 Skąd: GORZÓW WIELKOPOLSKI / POZNAŃ |
|
|
|
Mało wczoraj kurwicy nie dostałem jak ten pedał Riley wyrzucił z boiska Lampsa. No idiota ślepy. Jeszcze dwie minuty wcześniej jeszcze gorszy faul zrobił Gerrard. DO WIĘZIENIA CIENIASIE LIWERPÓLSKI! Nienawidze takich ścierw...
Żal dupsko ściska... Chelsea gra słabo jak nigdy. Nie wiem co może zmienić oblicze niebieskich... Ballack bez formy, Drogba bez formy, Anelka stracił moc z początku sezonu, Deco wymięka, Joe Cole kontuzja, Essien jeszcze nie wrócił, Mikel ciągle jakieś odpały robi, John Terry jest tragiczny, tylu błędów to on w poprzednich trzech sezonach nie popełnił co w ostatnich paru meczach, Carvalho kontuzja, Malouda słaby, Kalou ambitny, ale bez skilla... Płakać jedynie nam zostaje... kibicom Chelsea
_________________ "I didn't say that I'm the best coach in the world but... there's no better than me" J.M. The Special One
Grać pięknie i z polotem, a do tego starać się wygrać - oto moja dewiza |
|
Pon Lut 02, 2009 16:50 |
|
|
pancerek
Ojciec Organizator
|
|
|
Wiadomość z ostatniej chwili!
RICARDO QUARESMA zostaje wypożyczony do CHELSEA LONDYN do końca sezonu jupiiiii
_________________ "I didn't say that I'm the best coach in the world but... there's no better than me" J.M. The Special One
|
Pon Lut 02, 2009 21:22 |
|
|
wypiździsko
Admin PS 3
|
|
|
OOO fajnie taki zawodnik im sie naprawde przyda
Pon Lut 02, 2009 21:30 |
|
|
Kali
OPIEKUN EKSTRAKLASY
|
|
|
Ogladam wlasnie WHU -MANU i muse przyznac, ze strasznie nudne spotkanie
Od czerwonych diablow zawsze wymagam swietnej pilki, ale dzis graja przecietnie
Nie Lut 08, 2009 17:59 |
|
|
wypiździsko
Admin PS 3
|
|
|
Bardzo slaby meczyk jezeli chodzi o widowisko, ale najwazniejsze ze 3 punkty zdobylismy. Liverpoolowi wczoraj dopisalo szczescie, ale mistrzem bedzie United
Nie Lut 08, 2009 19:01 |
|
|
Kali
OPIEKUN EKSTRAKLASY
|
|
|
Weteran zapewnil United zwyciestwo.
Krysia zagrala ponizej poziomu i jestem coraz bardziej pewny, ze to Messi jest lepszym pilkarzem.
Nie Lut 08, 2009 19:03 |
|
|
pancerek
Ojciec Organizator
|
|
|
A Chelsea uczestniczy w zawstydzającym pojedynku z... jakąś aston villą... phi
|
Nie Lut 08, 2009 19:13 |
|
|
mlody_dg
OPIEKUN LIGI 2. B
|
|
|
|
|
|
Weteran zapewnil United zwyciestwo.
Krysia zagrala ponizej poziomu i jestem coraz bardziej pewny, ze to Messi jest lepszym pilkarzem. |
Krysia słabo gra od początku sezonu. Gra czasami dobre spotkania ale to nie jest ten zawodnik z poprzedniego sezonu. Manchester gra swoje. Czasami mecze są nudne, chodź by jak ten dzisiejszy, ale najważniejsze jest to, że wygrywa. Nie raz tak bywało, że drużyna grała piękną piłkę, a i tak przegrywała.
Glory glory MAN UNITED!
Co do dzisiejszego meczu... TEVEZ = 0 (zero). Lubię tego zawodnika ale zauważyłem, że on nie ma żadnej techniki... Stara się wszystko rozwiązać siłowo ale coś mu to nie wychodzi. Czasami lata jak głupi i coś z tego jeszcze wynika, no ale to co robił dzisiaj to już tragedia.
Nie Lut 08, 2009 19:58 |
|
|
wypiździsko
Admin PS 3
|
|
|
Chelsea zwolniła Scolariego!
Luiz Felipe Scolari nie jest już trenerem londyńskiej Chelsea. Władze "The Blues" zdecydowały się na rozwiązanie kontraktu z portugalskim zespołem. Powodem takiej decyzji są bez wątpienia słabe wyniki drużyny w ostatnim czasie.
Ale jaja :O
Pon Lut 09, 2009 17:44 |
|
|
xpolx
Pierwszy skład
|
|
|
Tam jest błąd Portugalskiego szkoleniowca a nie zespołem;) ;P
Ty serio to piszesz? Ale jajury fyry myry pyry oO. W życiu bym nie pomyślał, że go wydupcą
|
|
Pon Lut 09, 2009 18:47 |
|
|
pancerek
Ojciec Organizator
|
|
|
:O w sumie powinienem się cieszyć... ale coś jednak nie daje mi spokoju w stosunku do tej decyzji...
|
Pon Lut 09, 2009 19:00 |
|
|
Reklama
|
|
Pon Lut 09, 2009 19:00 |
|
|
|