|
| Autor |
Wiadomość |
MARIO7805
Ławka rezerwowych

|
|
|
|
OKI
|
|
| Pią Mar 06, 2009 00:36 |
|
 |
Reklama
|
|
| Pią Mar 06, 2009 00:36 |
|
 |
birkoff
Pierwszy skład

|
|
|
Napisalem do muchet'a w sprawie naszego meczu w pucharze (co prawda dopiero dzisiaj), jednak mimo, ze byl dostepny i gral w FIFe nic mi nie odpisal.
_________________ Celny niczym kusza Wilhelm Tell'a, szybki jak Porche Carrera...
 |
|
| Wto Mar 10, 2009 21:00 |
|
 |
pancerek
Ojciec Organizator

Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 748 Skąd: GORZÓW WIELKOPOLSKI / POZNAŃ |
|
|
|
Mój ulubiony tekst: będę miał to na uwadze 
_________________ "I didn't say that I'm the best coach in the world but... there's no better than me" J.M. The Special One
Grać pięknie i z polotem, a do tego starać się wygrać - oto moja dewiza |
|
| Wto Mar 10, 2009 21:35 |
|
 |
winek
OPIEKUN LIGI 2. A

|
|
|
umawiałem się wczoraj z mario7805 i niestety nie rozegraliśmy... ja byłem na LIVE od 18 do 20, dłużej nie mogłem bo jakiś wirus mnie dopadł i nie miałem sił czekać dłużej na niego z gorączką.
| Sro Mar 11, 2009 04:57 |
|
 |
MARIO7805
Ławka rezerwowych

|
|
|
|
 |
 |
umawiałem się wczoraj z mario7805 i niestety nie rozegraliśmy... ja byłem na LIVE od 18 do 20, dłużej nie mogłem bo jakiś wirus mnie dopadł i nie miałem sił czekać dłużej na niego z gorączką. |
Wiem ja bylem dopiero po 20 bo wczesniej nie moge , czekalem do 24 ale juz Cie nie bylo , napisalem wiadomosc... .Moze dzisiaj go rozegramy ale od 21 bo wczesniej nie jestem osiagalny....
|
|
| Sro Mar 11, 2009 12:38 |
|
 |
muchet pl
Pierwszy wchodzący

|
|
|
|
dzisiaj mozemy zagrac birkov sorry za wczoraj ale mialem wazny mecz:)
_________________ muchet82 |
|
| Sro Mar 11, 2009 13:03 |
|
 |
pancerek
Ojciec Organizator

|
|
|
Dzisiaj po Lidze Mistrzów wpisuję walkowery.
_________________ "I didn't say that I'm the best coach in the world but... there's no better than me" J.M. The Special One
|
| Sro Mar 11, 2009 18:08 |
|
 |
pancerek
Ojciec Organizator

|
|
|
Pary trzeciej rundy rozlosowane Powodzenia 
|
| Sro Mar 11, 2009 22:57 |
|
 |
muchet pl
Pierwszy wchodzący

|
|
|
|
OFICJALNIE ODDAJE MECZ Z BERCOVEM WALKOWEREM:)
|
| Sro Mar 11, 2009 22:57 |
|
 |
pancerek
Ojciec Organizator

|
|
|
za późno. Walkowery obustronne. Obaj wyrażaliście chęć gry, nie zagraliście, nie skumaliście się, obaj ponosicie konsekwencje.
|
| Sro Mar 11, 2009 22:59 |
|
 |
muchet pl
Pierwszy wchodzący

|
|
|
|
RAZ WYSLAL MI ZAPROSZENIE! i tyle??? akurat wtedy nie moglem dzisiaj caly dzien sie ukrywal nie oddam ci pancer przyjemnosci dania mi walkowera wiec oddaje go sam, skoro tak sie to zalatwia to kurwa wypas
|
| Sro Mar 11, 2009 22:59 |
|
 |
pancerek
Ojciec Organizator

|
|
|
Nie denerwuj mnie na dobranoc 
|
| Sro Mar 11, 2009 23:08 |
|
 |
birkoff
Pierwszy skład

|
|
|
dlaczego obustronny w/o? termin byl do 11 i mimo, ze napisalem w ten ostatni dzien do przeciwnika i zglosilem to na forum nagle dowiaduje sie ze dostalismy obustronny w/o. Muchet wyrazil taka chec juz po terminie.
@muchet: jak do Ciebie napisalem, to bylem jeszcze na live z 2h, wiec nie rozumiem tlumaczenia, ze grales wazny mecz, no chyba ze to byla cala seria waznych meczy. Wczoraj bylem bardzo zajety i praktycznie w ogole w glowie nie mialem, zeby w cokolwiek grac, gdybysmy mogli to zagralbym nawet dzisiaj...
_________________ Celny niczym kusza Wilhelm Tell'a, szybki jak Porche Carrera...
 |
|
| Czw Mar 12, 2009 17:14 |
|
 |
winek
OPIEKUN LIGI 2. A

|
|
|
pancer troche przeginasz z tym obustronnym walkowerem owszem... jak żadna ze stron nie powiadomi nic to okey ale birk powiadomił, że kontaktował się z muchetem ale mu nie odpisał... 
| Czw Mar 12, 2009 17:25 |
|
 |
muchet pl
Pierwszy wchodzący

|
|
|
|
ja chcialem zagrac, wtedy jak mi wyslales akurat gralem mecz ligowy po ktorym musialem od razu uciekac. ale pancerek byl chyba w zlym humorze i postanowil sobie wypisywac walkowery po UCL. (jak nigdy tak szybko) nie rozumiem tylko skoro jest regulamin to po terminie powinien byc walkower dla goscia nie dla gospodarza ja chcialem ci oddac mecz walkowerem ale widzisz....ale ja sobie poczekam do 15 i maja byc 2 walkowery wpisane na moja korzysc (te ligowe) skoro regulamin to regulamin.
|
| Czw Mar 12, 2009 17:28 |
|
 |
Reklama
|
|
| Czw Mar 12, 2009 17:28 |
|
 |
|