Autor |
Wiadomość |
pancerek
Ojciec Organizator
Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 748 Skąd: GORZÓW WIELKOPOLSKI / POZNAŃ |
|
Liga na PS 3 |
|
Ja na razie napisałem po jednym poście na dwóch forach o PS 3. Zobaczymy, może będzie odzew.
Chciałbym ruszyć z taką ligą i przekazać komuś moderatora do takiej ligi. Tylko właśnie ja nie mam żadnych ziomków z czarnulą... Jedynie co to z forum pes.com.pl Im wysłałem wiadomość z adresem do naszej stronki, może mają jakiś kolejnych znajomych.
A może Wy macie jakiś znajomków z konsolą sony i FIFA 09?
_________________ "I didn't say that I'm the best coach in the world but... there's no better than me" J.M. The Special One
Grać pięknie i z polotem, a do tego starać się wygrać - oto moja dewiza |
|
Sob Sty 24, 2009 01:38 |
|
|
Reklama
|
|
Sob Sty 24, 2009 01:38 |
|
|
wypiździsko
Admin PS 3
|
|
|
troche osob by sie znalazlo szczegolnie z pes.com.pl
Sob Sty 24, 2009 17:10 |
|
|
myping pl
Kapitan drużyny
Dołączył: 24 Sty 2009 Posty: 176 Skąd: LIBIĄŻ. ZAWSZE SMAK NA PIWO:) |
|
|
|
Dam małą rade sprzedajcie ps3 i łykajcie x ja też miałem dylemat ale teraz nie żałuje w tym kraju żądzi x
|
|
Sob Sty 24, 2009 17:16 |
|
|
wypiździsko
Admin PS 3
|
|
|
|
|
Dam małą rade sprzedajcie ps3 i łykajcie x ja też miałem dylemat ale teraz nie żałuje w tym kraju żądzi x |
nie ma takiej opcji zajebiste exclusivy teraz wychodza pozatym online jest darmowy
Sob Sty 24, 2009 17:18 |
|
|
myping pl
Kapitan drużyny
|
|
|
|
|
|
|
Dam małą rade sprzedajcie ps3 i łykajcie x ja też miałem dylemat ale teraz nie żałuje w tym kraju żądzi x |
nie ma takiej opcji zajebiste exclusivy teraz wychodza pozatym online jest darmowy |
stac cie na gry to na liva tez bedziesz miał i bedziesz grał z nami:) to sie chyba liczy nie
|
|
Sob Sty 24, 2009 17:21 |
|
|
wypiździsko
Admin PS 3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nie ma takiej opcji zajebiste exclusivy teraz wychodza pozatym online jest darmowy |
stac cie na gry to na liva tez bedziesz miał i bedziesz grał z nami:) to sie chyba liczy nie |
No w sumie smieszny ten moj argument ale stary K2, pozatym mialem PSXa i PS2 wiec mam sentyment do SONY. Pancer moge dac w tym temacie info o turnieju FIFY?
Sob Sty 24, 2009 17:25 |
|
|
myping pl
Kapitan drużyny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stac cie na gry to na liva tez bedziesz miał i bedziesz grał z nami:) to sie chyba liczy nie |
No w sumie smieszny ten moj argument ale stary K2, pozatym mialem PSXa i PS2 wiec mam sentyment do SONY. Pancer moge dac w tym temacie info o turnieju FIFY? |
no ja też miałem sentyment ale przeszłem na ciemną strone:))))))
|
|
Sob Sty 24, 2009 17:26 |
|
|
wypiździsko
Admin PS 3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No w sumie smieszny ten moj argument ale stary K2, pozatym mialem PSXa i PS2 wiec mam sentyment do SONY. Pancer moge dac w tym temacie info o turnieju FIFY? |
no ja też miałem sentyment ale przeszłem na ciemną strone:)))))) |
Wierz mi ten rok wygra SONY poprzednie starcia wygrywal X360.
Sob Sty 24, 2009 17:28 |
|
|
SirCycorus
Pierwszy wchodzący
|
|
|
|
A ja mam gdzieś kto wygra jaki rok. Lubie moje PS3 i nie zamierzam zmieniać konsoli
A wracając do tematu to jeżeli formuła ligi byłaby podobna do tego co wszyscy znamy z portalu o jedynie poprawnej grze piłkarskiej - to ja bym się na pewno pisał
PS. Dzięki za zaproszenie na forum.
|
|
Nie Sty 25, 2009 01:14 |
|
|
pancerek
Ojciec Organizator
|
|
|
Eustach, wolałbym żebyś tutaj ściągnął ludzi, a nie reklamował tutaj inny turniej
Żeby chociaż 10 osób się zebrało to coś można będzie stworzyć
Zaraz utworzę nowe temat na forum o konsolach
_________________ "I didn't say that I'm the best coach in the world but... there's no better than me" J.M. The Special One
|
Nie Sty 25, 2009 01:23 |
|
|
Jarecki-Raszyn
Ławka rezerwowych
|
|
|
Ja chetnie zagram w lidze badz turnieju
|
|
Nie Sty 25, 2009 06:46 |
|
|
pancerek
Ojciec Organizator
|
|
|
Czuję, że coś się rozkręci
Jeszcze SirCycorus i jego paru ziomków, Eustachy, Dexxaa, Volvo (jak naprawi konsolę), Turas, KoDi. Jakby co to trzymajcie rękę na pulsie
|
Nie Sty 25, 2009 12:05 |
|
|
Brachu
Rezerwa
|
|
|
Ja też się piszę , jestem tu nowy więc musicie napisac co i jak
Aha , a tylko tak dla satysfakcji , czy jest jakaś nagroda?
_________________ Pro Evo rządzi |
|
Nie Sty 25, 2009 13:16 |
|
|
pancerek
Ojciec Organizator
|
|
|
Nagród teoretycznie nie ma. Musiałby ktoś zasponsorować, a ja się na to raczej nie piszę. Dotąd graliśmy dla satysfakcji W rozgrywkach na x360 jest prowadzony również ranking forumowy na podstawie wyników itepe To też jest pewnego rodzaju motywacją.
|
Nie Sty 25, 2009 13:36 |
|
|
dexxaa
Ławka rezerwowych
|
|
|
|
wchodze w to , robic zapisy i gramy bo nudy straszne