|
| Autor |
Wiadomość |
mlody_dg
OPIEKUN LIGI 2. B

|
|
CoD 5 |
|
Kto ma? Kto gra? Ja dopiero co zacząłem przygodę z tą częścią ale jak by było parę osób to można zagrać jakiegoś deathmatcha 
| Sob Sty 24, 2009 19:45 |
|
 |
Reklama
|
|
| Sob Sty 24, 2009 19:45 |
|
 |
shady 280987
Pierwszy wchodzący

Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 71 Skąd: Koszalin/Shepton Mallet (UK) |
|
|
|
Ja grałem u kumpla na PC w full detalach na 40 calowym TV. Gra miażdży 
| Sob Sty 24, 2009 19:46 |
|
 |
JACA
Kapitan drużyny

Dołączył: 24 Sty 2009 Posty: 167 Skąd: Zawsze z przed monitora:) |
|
Re: CoD 5 |
|
 |
 |
Kto ma? Kto gra? Ja dopiero co zacząłem przygodę z tą częścią ale jak by było parę osób to można zagrać jakiegoś deathmatcha  |
Mam gram non stop gra jest BD online ale tylko Hardcore S&D mnie interesuje .Jeden strzał jeden kill 
_________________ PONIOSŁEM NAJWAŻNIEJSZA PORAŻKĘ W SWOIM ŻYCIU  |
|
| Sob Sty 24, 2009 19:50 |
|
 |
PILICKI
Pierwszy wchodzący

|
Re: CoD 5 |
|
 |
 |
 |
 |
Kto ma? Kto gra? Ja dopiero co zacząłem przygodę z tą częścią ale jak by było parę osób to można zagrać jakiegoś deathmatcha  |
Mam gram non stop gra jest BD online ale tylko Hardcore S&D mnie interesuje .Jeden strzał jeden kill  |
hardcore S&D rulez 
|
|
| Sob Sty 24, 2009 21:05 |
|
 |
pancerek
Ojciec Organizator

Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 748 Skąd: GORZÓW WIELKOPOLSKI / POZNAŃ |
|
|
|
Mnie tryb multiplayer w CoD odstrasza... Bynajmniej na hardcore. Nie mogę tam ustać na nogach choćby jednej rundy, już nie mówiąc o fragach
Gra jak dla mnie o wiele lepsza od CoD: MW. Klimat sto razy lepszy, grafika 100 razy lepsza, multi jak dla mnie nie różni się niczym, a mapy to kwestia gustu.
Chciałbym dostać nowe Call of Duty w realiach wojny Rosja vs Czeczeni albo jakaś wojna domowa w Afryce (ale bez udziału sił zjednoczonych, only Nigga vs Nigga). Nie chciałbym kolejnego Modern Warfare Gra według mnie zasysa. Bronie strzelają niczym laserowe guny z Star Warsów Etapy prostokątne i bez jajec. Muszą się wysilić żeby sprawić, że dam nowej części ocenę co najmniej 9/10
Jak dla mnie MW to 7/10 (wady: brak klimatu, debilne AI po obu stronach konfliktu, kiepski inwentarz żołnierzy - [ całą grę w zasadzie przechodzi się z M4A1 albo ze snajpą]) a WaW 8,5/10 (wady: debilne AI naszych, fatalnie oskryptowana rozgrywka)
_________________ "I didn't say that I'm the best coach in the world but... there's no better than me" J.M. The Special One
Grać pięknie i z polotem, a do tego starać się wygrać - oto moja dewiza |
|
| Nie Sty 25, 2009 01:30 |
|
 |
PILICKI
Pierwszy wchodzący

|
|
|
W COD multiplayer to podstawa dzięki tej gierce zacząłem grać na LIVE Na początku nie mogłem patrzeć na hardcore tłukłem tylko na free for all albo team deathmatch, poznałem mapki nauczyłem się podstaw przerzuciłem się na hardcore. Też mnie wkurwiało, że jak tylko wychyliłem się z respawna dostawałem headshota Ale więcej zabawy sprawia mi jak przycelujesz w typka i pada za jednym strzałem a nie po całej serii z P90 z metra Jeżeli chodzi o tryb singleplayer możliwe, że cod 5 ma lepszy klimat, dla mnie liczy się multi only a ten w obu wersjach jest bardzo dobry, chociaż osobiście wole współczesne realia.
|
|
| Nie Sty 25, 2009 13:31 |
|
 |
yarzyna
Rezerwa
|
|
|
|
Jak dla mnie najnowszy COD jest troszkę dziwny;|
Jak dla mnie COD 4> COD 5
|
|
| Nie Sty 25, 2009 15:10 |
|
 |
JACA
Kapitan drużyny

|
|
|
Ja też wole współczesne realia więc z wytęsknieniem czekam na Cod-6 ale póki co jak mawiają "jak się niema co się lubi , to się lubi co się ma" 
|
| Nie Sty 25, 2009 16:01 |
|
 |
Larry
Pierwszy skład

Dołączył: 24 Sty 2009 Posty: 107 Skąd: Nie z tego świata *^* |
|
|
|
Mi tam się podoba 5 bardziej S&D jest bomba tylko strasznie cinkim w to , Jaca taki kumpel a podszkolić nie chce 
| Nie Sty 25, 2009 16:17 |
|
 |
myping pl
Kapitan drużyny

Dołączył: 24 Sty 2009 Posty: 176 Skąd: LIBIĄŻ. ZAWSZE SMAK NA PIWO:) |
|
|
|
No mi też 5 troszke lepiej sie podoba może to że znowu powrót do historii a w 4 czasy realne to niewypał takich gier jest masa:)
|
|
| Sob Sty 31, 2009 12:10 |
|
 |
JACA
Kapitan drużyny

|
|
|
 |
 |
Mi tam się podoba 5 bardziej S&D jest bomba tylko strasznie cinkim w to , Jaca taki kumpel a podszkolić nie chce  |
Ty cipo jak cie zapraszam to w "fifola" grasz a jak już wchodzisz to uczyć się nie chcesz cipka 
|
| Sob Sty 31, 2009 14:18 |
|
 |
xpolx
Pierwszy skład
|
|
|
Ja mam ogromnego pecha. zamówiłem w gekonie-sklep. I wysłali ponoć we wtorek a do dzisiaj nie mam tej gry!! kase im dalem a gry nie ma. i cóż tu robić?
|
|
| Sob Sty 31, 2009 15:26 |
|
 |
Reklama
|
|
| Sob Sty 31, 2009 15:26 |
|
 |
|