Forum FIFA 09 XBOX 360/PS 3, TURNIEJE Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ UżytkownicyGrupy Zaloguj
CoD 5

Odpowiedz do tematu    Forum FIFA 09 XBOX 360/PS 3, TURNIEJE Strona Główna » Inne gry PC/Konsole Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
CoD 5
Autor Wiadomość
mlody_dg
OPIEKUN LIGI 2. B
OPIEKUN LIGI 2. B

Post CoD 5 Odpowiedz z cytatem
Kto ma? Kto gra? Ja dopiero co zacząłem przygodę z tą częścią ale jak by było parę osób to można zagrać jakiegoś deathmatcha Smile

Sob Sty 24, 2009 19:45 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Sob Sty 24, 2009 19:45
shady 280987
Pierwszy wchodzący
Pierwszy wchodzący

Post Odpowiedz z cytatem
Ja grałem u kumpla na PC w full detalach na 40 calowym TV. Gra miażdży Very Happy

Sob Sty 24, 2009 19:46 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Nazwa Skype
JACA
Kapitan drużyny

Post Re: CoD 5 Odpowiedz z cytatem
mlody_dg napisał:
Kto ma? Kto gra? Ja dopiero co zacząłem przygodę z tą częścią ale jak by było parę osób to można zagrać jakiegoś deathmatcha Smile

Mam gram non stop gra jest BD online ale tylko Hardcore S&D mnie interesuje .Jeden strzał jeden kill Evil or Very Mad Very Happy

Sob Sty 24, 2009 19:50 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
PILICKI
Pierwszy wchodzący
Pierwszy wchodzący

Post Re: CoD 5 Odpowiedz z cytatem
JACA napisał:
mlody_dg napisał:

Mam gram non stop gra jest BD online ale tylko Hardcore S&D mnie interesuje .Jeden strzał jeden kill Evil or Very Mad Very Happy

hardcore S&D rulez Wink
Sob Sty 24, 2009 21:05 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
pancerek
Ojciec Organizator
Ojciec Organizator

Post Odpowiedz z cytatem
Mnie tryb multiplayer w CoD odstrasza... Bynajmniej na hardcore. Nie mogę tam ustać na nogach choćby jednej rundy, już nie mówiąc o fragach Razz

Gra jak dla mnie o wiele lepsza od CoD: MW. Klimat sto razy lepszy, grafika 100 razy lepsza, multi jak dla mnie nie różni się niczym, a mapy to kwestia gustu.

Chciałbym dostać nowe Call of Duty w realiach wojny Rosja vs Czeczeni albo jakaś wojna domowa w Afryce (ale bez udziału sił zjednoczonych, only Nigga vs Nigga). Nie chciałbym kolejnego Modern Warfare Sad Gra według mnie zasysa. Bronie strzelają niczym laserowe guny z Star Warsów Laughing Etapy prostokątne i bez jajec. Muszą się wysilić żeby sprawić, że dam nowej części ocenę co najmniej 9/10 Smile

Jak dla mnie MW to 7/10 (wady: brak klimatu, debilne AI po obu stronach konfliktu, kiepski inwentarz żołnierzy - [ całą grę w zasadzie przechodzi się z M4A1 albo ze snajpą]) a WaW 8,5/10 (wady: debilne AI naszych, fatalnie oskryptowana rozgrywka)

Nie Sty 25, 2009 01:30 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
PILICKI
Pierwszy wchodzący
Pierwszy wchodzący

Post Odpowiedz z cytatem
W COD multiplayer to podstawa dzięki tej gierce zacząłem grać na LIVE Na początku nie mogłem patrzeć na hardcore tłukłem tylko na free for all albo team deathmatch, poznałem mapki nauczyłem się podstaw przerzuciłem się na hardcore. Też mnie wkurwiało, że jak tylko wychyliłem się z respawna dostawałem headshota Wink Ale więcej zabawy sprawia mi jak przycelujesz w typka i pada za jednym strzałem a nie po całej serii z P90 z metra Smile Jeżeli chodzi o tryb singleplayer możliwe, że cod 5 ma lepszy klimat, dla mnie liczy się multi only a ten w obu wersjach jest bardzo dobry, chociaż osobiście wole współczesne realia.
Nie Sty 25, 2009 13:31 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
yarzyna
Rezerwa

Post Odpowiedz z cytatem
Jak dla mnie najnowszy COD jest troszkę dziwny;|

Jak dla mnie COD 4> COD 5
Nie Sty 25, 2009 15:10 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
JACA
Kapitan drużyny

Post Odpowiedz z cytatem
Ja też wole współczesne realia więc z wytęsknieniem czekam na Cod-6 ale póki co jak mawiają "jak się niema co się lubi , to się lubi co się ma" Wink

Nie Sty 25, 2009 16:01 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Larry
Pierwszy skład

Post Odpowiedz z cytatem
Mi tam się podoba 5 bardziej Wink S&D jest bomba tylko strasznie cinkim w to , Jaca taki kumpel a podszkolić nie chce Hrm

Nie Sty 25, 2009 16:17 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
myping pl
Kapitan drużyny

Post Odpowiedz z cytatem
No mi też 5 troszke lepiej sie podoba może to że znowu powrót do historii a w 4 czasy realne to niewypał takich gier jest masa:)
Sob Sty 31, 2009 12:10 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
JACA
Kapitan drużyny

Post Odpowiedz z cytatem
Larry napisał:
Mi tam się podoba 5 bardziej Wink S&D jest bomba tylko strasznie cinkim w to , Jaca taki kumpel a podszkolić nie chce Hrm

Ty cipo jak cie zapraszam to w "fifola" grasz a jak już wchodzisz to uczyć się nie chcesz Very Happy cipka Very Happy Take That Foo

Sob Sty 31, 2009 14:18 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
xpolx
Pierwszy skład

Post Odpowiedz z cytatem
Ja mam ogromnego pecha. zamówiłem w gekonie-sklep. I wysłali ponoć we wtorek a do dzisiaj nie mam tej gry!! kase im dalem a gry nie ma. i cóż tu robić?
Sob Sty 31, 2009 15:26 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Nazwa Skype
Reklama

Sob Sty 31, 2009 15:26
Odpowiedz do tematu    Forum FIFA 09 XBOX 360/PS 3, TURNIEJE Strona Główna » Inne gry PC/Konsole Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: