|
| Autor |
Wiadomość |
samfisher74
Pierwszy skład

|
co jest z tymi lagami ? |
|
k***wa panowie co sie dzieje z fifa online od ostatniej aktualizacji konsoli mam w grze zajebiste lagi aż sie odechciewa grac , chciałem dzisiaj zagrac lige z mlodym ale i on i ja mielismy lagi i postanowilismy mecz przełozyc na jutro .... moze bedzie lepiej . Czy ktos wie o co chodzi z tymi lagami co to jest do huja 
|
|
| Pon Lut 09, 2009 21:15 |
|
 |
Reklama
|
|
| Pon Lut 09, 2009 21:15 |
|
 |
pancerek
Ojciec Organizator

Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 748 Skąd: GORZÓW WIELKOPOLSKI / POZNAŃ |
|
|
|
A ja wciąż nie wiem o co wam chodzi... W ciągu ostatnich paru dni zagrałem jakieś 5-10 meczyków i w może jednym miałem lagi? Grałem z hamburgerami tylko 
_________________ "I didn't say that I'm the best coach in the world but... there's no better than me" J.M. The Special One
Grać pięknie i z polotem, a do tego starać się wygrać - oto moja dewiza |
|
| Pon Lut 09, 2009 21:26 |
|
 |
mlody_dg
OPIEKUN LIGI 2. B

|
|
|
|
No ja z samemfisherem miałem dzisiaj lagi ale parę minut później grałem unranked match i wszystko chodziło cacy więc coś musiało być nie tak na naszym bezspośrednim łączu bo z innymi grało mi się dobrze.
| Pon Lut 09, 2009 21:44 |
|
 |
samfisher74
Pierwszy skład

|
|
|
nie wiem o co chodzi ja mam staw od tej aktualizacji , i to w prawie kazdym meczu nic nie mieszałem w konsoli ani w łaczu , dzisiaj jeszcze pogram .... moze coś ise ruszy . Młody jutro zagramy
|
|
| Pon Lut 09, 2009 21:56 |
|
 |
JACA
Kapitan drużyny

Dołączył: 24 Sty 2009 Posty: 167 Skąd: Zawsze z przed monitora:) |
|
|
|
 |
 |
nie wiem o co chodzi ja mam staw od tej aktualizacji , i to w prawie kazdym meczu nic nie mieszałem w konsoli ani w łaczu , dzisiaj jeszcze pogram .... moze coś ise ruszy . Młody jutro zagramy |
Mam to samo pisałem wcześniej ale mi mówili że ściemniam dupki i co głupio wam 
_________________ PONIOSŁEM NAJWAŻNIEJSZA PORAŻKĘ W SWOIM ŻYCIU  |
|
| Pon Lut 09, 2009 22:32 |
|
 |
pancerek
Ojciec Organizator

Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 748 Skąd: GORZÓW WIELKOPOLSKI / POZNAŃ |
|
|
|
Jaką macie prędkość łącza? Down/Up?
_________________ "I didn't say that I'm the best coach in the world but... there's no better than me" J.M. The Special One
Grać pięknie i z polotem, a do tego starać się wygrać - oto moja dewiza |
|
| Pon Lut 09, 2009 22:43 |
|
 |
Reklama
|
|
| Pon Lut 09, 2009 22:43 |
|
 |
|