Forum FIFA 09 XBOX 360/PS 3, TURNIEJE Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ UżytkownicyGrupy Zaloguj
Do Pancera

Odpowiedz do tematu    Forum FIFA 09 XBOX 360/PS 3, TURNIEJE Strona Główna » ARCHIWUM OGÓLNE Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Do Pancera
Autor Wiadomość
Kolka Pl
Pierwszy skład

Post Do Pancera Odpowiedz z cytatem
Nie będę się długo rozpisywał a powinienem,play off trwały 3 dni a finały od piątku do soboty więc wydaje mi się to śmieszne,rozumiem gdyby to był jakiś termin z góry ustalony wcześniej,a ty pancer straciłeś formę i odpadłeś i z hu...a wziąłeś sobie termin na 2 dni a play offy sobie przedłużasz od widzi mi się,wiem że straciłbyś pierwsze miejsce w rankingu graczy,ale w takich sytuacjach prosiłem cię i napisałem temat aby były terminy do niedzieli,jako pierwszy rozegrałem play off i takim słabym Werderem zaszedłem tak daleko a ty potraktowałeś mnie i wszystko co osiągnąłem jak szmatę,więc dzięki bardzo ale to,że jesteś moderatorem też do czegoś obliguje a ty zachowałeś się w stosunku do mnie jak ostatni ........szkoda słów,pozdro
Nie Lut 22, 2009 20:19 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Nie Lut 22, 2009 20:19
pancerek
Ojciec Organizator
Ojciec Organizator

Post Odpowiedz z cytatem
Rozumiem, że można wyjechać i tak dalej, ale są tego konsekwencje. Nie moja wina, że w najważniejszej części pucharu sobie wyjeżdżacie na weekend. Okej, wasza sprawa, ja w to nie wnikam. Każdy ma swoje prywatne życie prócz tego tutaj.

Nie napisaliście mi kiedy wrócicie i tak dalej. W niedzielę... Ale kiedy w niedzielę? Na noc? Na rano? Jakbym wiedział od początku do końca kiedy co i jak to bym przedłużył do dzisiaj do tej 20 czy 21. Moooże bym to zrobił. Bo na przykład Siwy nie mógłby zagrać dzisiaj z Larrym bo też ma jakąś ważną sprawę i go całą niedzielę nie ma. I co? Walkower? To też nie byłoby sprawiedliwe.

Chciałem traktować wszystkich po równo i dlatego postąpiłem tak, a nie inaczej.

Dobrze wiesz, że jak to mawiają w mafii "It's nothing personal, just business" i nie mam nic do Ciebie, ale czasem niepopularne decyzje i takie, które krzywdzą poszczególne osoby muszę podejmować.

Przepraszałem już w jednym temacie, przeproszę po raz kolejny - Przepraszam.

Poza tym, nawet jakbyś to wygrał to i tak byś mnie w rankingu nie wyprzedził Smile

Nie Lut 22, 2009 20:31 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Nie Lut 22, 2009 20:31
Odpowiedz do tematu    Forum FIFA 09 XBOX 360/PS 3, TURNIEJE Strona Główna » ARCHIWUM OGÓLNE Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: