Wiem, że regulamin to konkretna kobyła, dlatego postanowiłem stworzyć krótszą, uogólnioną wersję.
ZAPOZNANIE SIĘ Z OBECNĄ WERSJĄ NIE ZWALNIA Z OBOWIĄZKU ZAZNAJOMIENIA SIĘ Z REGULAMINEM W JEGO PIERWOTNYM KSZTAŁCIE!
1. Gramy for fun. Nie ma kar za grę nie fair-play poza publicznym linczem na forum oraz dyskryminacją i jechaniem "garnka" na wszystkich możliwych frontach forum
2. Struktura ligi przypomina te rzeczywiste. Najlepsze drużyny grają w ekstraklasie, a w niższych klasach rozgrywkowych grają słabsze drużyny. Mamy awanse, spadki oraz baraże.
3. BEZWZGLĘDNY ZAKAZ KORZYSTANIA Z USŁUG ADIDAS LIVE SEASON W MECZACH LIGOWYCH!
4. Drużyny w lidze będą rozlosowywane w dany dzień o danej godzinie na danym kanale #mIRC.
5. Przydział graczy do lig odbędzie się na podstawie rankingu (x360)/wyników w poprzednim sezonie (PS3)
6. PO MECZU SPISUJEMY STRZELCÓW I PIŁKARZY UKARANYCH CZERWONYMI KARTKAMI. POSTY Z MECZAMI PISZEMY WEDŁUG SCHEMATU.
7. Gdy męczą nas lagi, wychodzimy z meczu i powiadamiamy o tym przeciwnika. Mecz należy dokończyć w późniejszym czasie.
8. Równolegle do rozgrywek ligowych rozgrywamy Puchar Ligi.
9. Gramy systemem kolejkowych ustalonym w terminarzu.
Tyle w skrócie. Proszę zapoznać się z całością w oddzielnym temacie!
_________________ "I didn't say that I'm the best coach in the world but... there's no better than me" J.M. The Special One Grać pięknie i z polotem, a do tego starać się wygrać - oto moja dewiza