|
| Autor |
Wiadomość |
wypiździsko
Admin PS 3

|
PODSUMOWANIE EKSTRAKLASY SEZON NR 1 |
|
Mistrzem ekstraklasy zostaje Wypizdzisko, grajacy Manchesterem United.
Wicemistrzostwo wywalczyl Patafian, ktory reprezentowal barwy FC Barcelony.
Trzecie miejsce powerdrowało do Xpolxa, grajacego Arsenalem Londyn.
Krolem strzelcow zostal Wayne Rooney z dorobkiem 31 goli, przystojniak reprezentujacy barwy czerwonych diablow (Wypizdzisko).
Wicekrolem strzelcow okazał sie niezawodny i rownie fotogeniczny Fernando Torres, prowadzony przez Jareckiego.
Z ekstraklasa zegnaja sie Macrush, Ewkador i Luki, ktory w ostatnim momencie musial zrezygnowac. W barazach walczyc beda JoeB77 i MastaPL powodzenia Panowie !!
Podsumowanie :
Na poczatku chcialem wszystkim podziekowac za wszystkie rozegrane mecze. Musialem wpisac walkowery bo niektore osoby olaly maksymalnie sprawe. Napewno mila niespodzianka jest postawa Xpolxa, ktory walczyl o mistrzostwo (nie wiem co sie stalo pod koniec ) i Dexxyy (zrobiles chyba najwieksze postepy z calej ekipy). W nastepnym sezonie przenosimy sie na fifa.pes.com.pl mam nadzieje, ze dolaczy nowe grono osob i bedzie sie nam gralo coraz przyjemniej. Wiecej info jutro, mialem ciezki weekend ide spac pozdro dla wszystkich
Ostatnio zmieniony przez wypiździsko dnia Pon Kwi 06, 2009 13:12, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Pon Kwi 06, 2009 00:32 |
|
 |
Reklama
|
|
| Pon Kwi 06, 2009 00:32 |
|
 |
Ekwador
Pierwszy skład

Dołączył: 28 Sty 2009 Posty: 121 Skąd: Stargard Szczeciński |
|
|
|
To mnie rozbawiłeś z tą fotogenicznością <lol>
Nie popisałem sie w tym sezonie i lecę w odpowiednie dla mnie miejsce
Zwycięzcą gratuluję i życzę powodzenia w następnym sezonie, w którym będzie juz wyższy poziom
Do zoba na boisku za dwa sezony 
| Pon Kwi 06, 2009 01:14 |
|
 |
wypiździsko
Admin PS 3

|
|
|
Osoby ktore graly wczesniej w ekstraklasie nie musza zapisywac sie na nowej stronie.
| Pon Kwi 06, 2009 22:12 |
|
 |
macRush
Ławka rezerwowych

|
|
|
|
z uwagi ze jutro wylatuje na wakacje i bede 8000 km od domu prosze o przelozenie moich meczy w pierwszej lidze do konca kwietnia , jak wroce to nadrobie 
|
|
| Wto Kwi 07, 2009 23:27 |
|
 |
wypiździsko
Admin PS 3

|
|
|
ok 
| Sro Kwi 08, 2009 10:58 |