|
| Autor |
Wiadomość |
pancerek
Ojciec Organizator

Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 748 Skąd: GORZÓW WIELKOPOLSKI / POZNAŃ |
|
Opiekun |
|
Opiekunem Ligi 2. A został WINEK.
Jeżeli macie jakieś sprawy, problemy z meczami, terminarzem i czymkolwiek związanym z ligą to proszę zwracać się najpierw do niego. Jeżeli on nie będzie w stanie pomóc wtedy do któregoś z Adminów.
Pozdrawiam i powodzenia w lidze 
_________________ "I didn't say that I'm the best coach in the world but... there's no better than me" J.M. The Special One
Grać pięknie i z polotem, a do tego starać się wygrać - oto moja dewiza |
|
| Nie Lut 22, 2009 18:40 |
|
 |
Reklama
|
|
| Nie Lut 22, 2009 18:40 |
|
 |
mlody_dg
OPIEKUN LIGI 2. B

|
|
|
|
Winiacz tylko nie odstrasz wszystkich uczestników Może póki co się nie ujawniaj 
| Nie Lut 22, 2009 19:00 |
|
 |
winek
OPIEKUN LIGI 2. A

|
|
|
hehe witom wszystkich uczestników 2 ligi A gwarantuje Wam szybkie aktualizacje tabeli, strzelców itd także pozostaje mi Wam życzyć powodzenia ! 
| Nie Lut 22, 2009 19:11 |
|
 |
lukpower
Ławka rezerwowych

|
|
|
|
powodzenie w 2 lidze
|
|
| Nie Lut 22, 2009 23:23 |
|
 |
warka07
Pierwszy wchodzący

|
|
|
siemka pancer pisalem juz o tym do winka ,ale chyba nie mial czasu ogarnac tematu,wiec moze ty cos poradzisz .sprawa jest takiego typu gracz pablooo88 nie plucuje sie do gry ,czyli co wyslalem mu pare wiadomosci wczoraj i dzis a tu cisza. termin jest do dzis .bedzie walkower czy co.jak znajdziesz chwilke to daj mi cyne co i jak.pozdro narty
|
|
| Nie Mar 08, 2009 21:21 |
|
 |
Pablooo88
Ławka rezerwowych

|
|
|
|
Już jestem. Sorka, ale ostatnio miałem problemy z netem przez Netię. Chcę grać ale nie mogłem. Obiecuję, że do wtorku rozegram mecze. O awarii netii pisali nawet w necie. Co chciałem grać mecz to mnie wywalało. Dlatego nie odpisywałem do innych. Najpierw chciałem zobaczyć jak idzie i lipa, nie dało się rozegrać... Dwa pierwsze mecze rozegrałem pierwszego dnia.
|
|
| Nie Mar 08, 2009 21:31 |
|
 |
warka07
Pierwszy wchodzący

|
|
|
13 warka07(fenerbahce) 3-0 lukpower(herta berlin)
nie stety mecz zakonczyl sie wynikiem 3 do 0 dla warki07 do 67 min. moj przeciwnik czyli luk power(h. berlin) rozlanczyl sie (nie mielismy zadnych problemow z polaczeniem czy tez lagami,polaczenie bylo super)). napisalem mu wiadomosc ze mozemy dokonczyc ten mecz ale od 67 min ,czyli od momentu gdy sie rozlaczyl . oczywiscie przy wyniku 3:0 bo tyle przegrywal. luk power napisal mi ze bym wpisal sobie 3:0. wiec sprawa wyglada tak winiek ,jak ci opisalem.dzieki za gre .bramki strzelili( boral) (guiza)i deivid )
|
|
| Pon Mar 16, 2009 03:50 |
|
 |
Reklama
|
|
| Pon Mar 16, 2009 03:50 |
|
 |
|