Forum FIFA 09 XBOX 360/PS 3, TURNIEJE Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ UżytkownicyGrupy Zaloguj
Liga Fify będzie przeniesiona - przeczytaj :)

Odpowiedz do tematu    Forum FIFA 09 XBOX 360/PS 3, TURNIEJE Strona Główna » 1. LIGA Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Liga Fify będzie przeniesiona - przeczytaj :)
Autor Wiadomość
Ekwador
Pierwszy skład

Post Liga Fify będzie przeniesiona - przeczytaj :) Odpowiedz z cytatem
W najbliższym czasie powstanie nowy serwis "fifa.pes.com.pl". Rejestracja na nim będzie płatna, a na obecnym "pes.com.pl" rejestracja jest za free. Tym co nie wiedzą, radzę się rejestrować na starym forum pod tym linkiem http://www.forum.pes.com.pl/ ponieważ użytkownicy pes.com.pl będą automatycznie przeniesieni na nowy serwis fifa.pes.com.pl bez żadnych opłat. Nowy sezon wystartuje na nowym forum.

Pozdrawiam.

Ostatnio zmieniony przez Ekwador dnia Pią Kwi 03, 2009 11:06, w całości zmieniany 4 razy
Czw Mar 26, 2009 17:15 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Czw Mar 26, 2009 17:15
pancerek
Ojciec Organizator
Ojciec Organizator

Post Odpowiedz z cytatem
Coś linki popindoliłeś...

Zresztą, informację już wysłałem wszystkim userom więc niepotrzebny temat...

Czw Mar 26, 2009 17:52 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Ekwador
Pierwszy skład

Post Odpowiedz z cytatem
Linki pomyliłem? Możesz dac właściwe? Ja nie dostałem żadnej PW o tym fakcie.

Czw Mar 26, 2009 18:43 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
wypiździsko
Admin PS 3

Post Odpowiedz z cytatem
ale dobrze, ze stworzyl ten temat, na wszelki wypadek Smile

aka Eustachy
Czw Mar 26, 2009 20:46 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Ekwador
Pierwszy skład

Post Odpowiedz z cytatem
Już kilka osób się odezwało do mnie na gg o co chodzi, chyba mało kto dostał PW o tym fakcie.

Czw Mar 26, 2009 21:51 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
pancerek
Ojciec Organizator
Ojciec Organizator

Post Odpowiedz z cytatem
Wysłałem PW do wszystkich userów poprzez panel administracyjny.
Forum na które macie się logować to www.pes.com.pl

Pon Mar 30, 2009 12:33 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
FrankJScott
Debiut w reprezentacji

Post Loved reading through this blog :) Odpowiedz z cytatem
For the person asking for sites about dog training classes nearby, guard dog training uk, dog training bell, , I highly recommend this cool protection dog training info website or for dog obedience books, dog behaviourist training, dog obedience hand signals, check out this important k9 training tips profile as well as dog boarding kennel, dog training treat pouch, dog training basics, see this puppy training, dog obedience class, dog training equipment, have a look at this great k9 training advice not to mention dog training club of tampa, puppy training tips for chewing, dog training stay, read this important k9 training advice and dog training books, guard dog training okc, k9 training okc, have a look at this important dog boarding info. For guard dog training dvd, dog training collars with remote, dog boarding facilities, have a look at this best dog boarding advice and for protection dog training miami, dog boarding 11746, guard dog training classes near me, check out this useful k9 training advice as well as dog training near me, dog obedience tips, k9 training attack, read this excellent dog obedience tips is good and for dog boarding supplies, guard dog training pitbull, puppy training schools, try this best dog boarding tips and protection dog training puppy, dog boarding naples, puppy training website, have a look at this important puppy training tips for good measure.
Sro Lis 25, 2020 17:59 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Adres AIM Nazwa Skype
Reklama

Sro Lis 25, 2020 17:59
Odpowiedz do tematu    Forum FIFA 09 XBOX 360/PS 3, TURNIEJE Strona Główna » 1. LIGA Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: