Autor |
Wiadomość |
Cinu87 PL
Kapitan drużyny
|
ZATWIERDZONE R2. Arsenal (Cinu) 2-3 (Pancer) Barca |
|
strzelcy gosp. : Adebayor x 2
Strzelcy gosc : Eto'o x 2 , Henry
Czerwone kartki : Marquez (barca)
mecz ulozyl sie pomyslenie dla pancera, w 4 minucie po pieknym drybligu zdraja Henry zgubil mojego obronce i wpkowal pilke do bramki. doporwadzilem do wyrownania gdzie potem pancer strzelil hujowa brame z roznego i bylo odrabiac straty:) po kilki minutach 2-2 pancer pewnie juz chcial rzucic padem o sciane...:)kontra pancera...pila do etoo moj obronca zatrzymuje sie w miejscu i pancer prowadzi 3-2. staralem sie kontrowac ale pancer by ratowac wynik zaczal mnie kosic raz dostal zolta...a potem gdy juz persie wybiegal sam na sam dostalem kose od marqueza i dupa akcii;p
Wto Lut 24, 2009 00:45 |
|
|
Reklama
|
|
Wto Lut 24, 2009 00:45 |
|
|
pancerek
Ojciec Organizator
Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 748 Skąd: GORZÓW WIELKOPOLSKI / POZNAŃ |
|
|
|
Oj tam od razu kosić. Dwa razy zrobiłem wślizg Szczerze mówiąc to myślałem, że Marquez też dostanie żółtą bo tam był już Abidal z boku.
Zwycięstwo tyle sensacyjne co mimo wszystko bardzo według mnie zasłużone.
Przy stanie 2-1 mogłem podwyższyć na 3-1 i 4-1, ale się podpalałem i strzelałem z pierwszej piłki zamiast spokojnie przyjąć i myknąć. Poszła akcja Cina i dostałem bramę... Złości nie było, ale w głowie się zrobiło "...jak zwykle".
Parę razy przy stanie 2-2 zrobiło się gorąco pod moją bramką i już myślałem, że znowu przegram z Arsenalem, ale nieskuteczność Adebayora i dobra postawa Victora Valdesa przesądziły o dobrym dla mnie wyniku
Bramka Eto'o z baśki czemu chujowa? Według mnie ładnie pyknął w okienko. Almunia nawet nie pyrgnął.
Ogólnie jestem strasznie zadowolony, prowadziłem grę, nie pozwalałem Cinowi na bezkarne klepanie. Arsenal przez większość meczu kontrował rozpędzoną Barcę, która spokojnie układała ataki pozycyjne.
Mam nadzieję, że to nie są "dobre złego początki" i od tego meczu będę piął się w górę. Teoretycznie... najgorsze już za mną
Marqueza będzie trochę brakować w meczach z Kalim i Larrym, ale myślę, że Seidou Keita poradzi sobie na nowej pozycji
_________________ "I didn't say that I'm the best coach in the world but... there's no better than me" J.M. The Special One
Grać pięknie i z polotem, a do tego starać się wygrać - oto moja dewiza |
|
Wto Lut 24, 2009 00:53 |
|
|
Cinu87 PL
Kapitan drużyny
|
|
|
czasem tak dziwnie jest, nieby kryjesz zawodnika a on jakos strzela...ale przeszkadzo mi to jak ktos mi strzela...bo jak ja tak strzelam adebayorem to mi nie przeszkadza:)
Wto Lut 24, 2009 00:59 |
|
|
pancerek
Ojciec Organizator
Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 748 Skąd: GORZÓW WIELKOPOLSKI / POZNAŃ |
|
|
|
No Ty tym Adebayorem to wymiatasz... Nie wiem kto musiałby stać w obronie żeby tą czarną mambę zatrzymać w powietrzu... Oo
_________________ "I didn't say that I'm the best coach in the world but... there's no better than me" J.M. The Special One
Grać pięknie i z polotem, a do tego starać się wygrać - oto moja dewiza |
|
Wto Lut 24, 2009 01:14 |
|
|
Cinu87 PL
Kapitan drużyny
|
|
|
ladnie sie ustawia na rozny, szkoda ze tylko z 1 strony;p
Wto Lut 24, 2009 01:15 |
|
|
Kolka Pl
Pierwszy skład
|
|
|
No chyba cinu stracił skuteczność w tym meczu,bo ze mną prawie 100%,podoba mi się ten wynik,bo nie będzie tak dużej straty po tej rundzie,graty pancer,tym bardziej,że słyszałem,że spary były w dupę,pozdro
|
|
Wto Lut 24, 2009 08:17 |
|
|
Reklama
|
|
Wto Lut 24, 2009 08:17 |
|
|
|