|
| Autor |
Wiadomość |
wypiździsko
Admin PS 3

|
Nieobecności UPDATE 11.03.2009 |
|
Tutaj będę wpisywał nicki graczy i potencjalny czas ich nieobecności. O ile o tym powiadomili na forum.
Sircycorus - 12 runda mecz wydłużony o tydzień do 22.03.2009
Ostatnio zmieniony przez wypiździsko dnia Sro Mar 11, 2009 11:41, w całości zmieniany 4 razy |
|
| Wto Lut 24, 2009 16:35 |
|
 |
Reklama
|
|
| Wto Lut 24, 2009 16:35 |
|
 |
SirCycorus
Pierwszy wchodzący

|
|
|
|
Ja proszę o przełożenie 2 pozostałych meczy. UPC ma w tym tygodniu problemy, podobno do wtorku mają to naprawić. Nawet jak wbijam na psn, czy na fife to sa lagi no i dodatkowo czesto rozlacza w trakcie meczu... chyba nie ma sensu. Lepiej poczekać 
|
|
| Sob Lut 28, 2009 16:35 |
|
 |
wypiździsko
Admin PS 3

|
|
|
mecze przedłuzone
| Sob Lut 28, 2009 19:44 |
|
 |
janq77
Ławka rezerwowych

|
|
|
SirCycorus i Luki ok. Ale prosze o przedłużenie też terminu meczyka z Patafianem. Nie udało nam się zgrac, ponieważ jak wiadomo mam dostęp do PSN dopiero od piątku wieczora.
Pozdro
|
|
| Nie Mar 01, 2009 22:52 |
|
 |
Masta20PL
Ławka rezerwowych

|
|
|
|
w takim razie nasz mecz tez trzeba przelozyc od piatku mnie juz nie ma.
|
|
| Czw Mar 12, 2009 10:45 |
|
 |
Ekwador
Pierwszy skład

Dołączył: 28 Sty 2009 Posty: 121 Skąd: Stargard Szczeciński |
|
|
|
Moim zdaniem, to co się dzieje w tym sezonie to kpiny. Każdy chce przekładać mecze, w pierwszym sezonie tego nie było. Daj komus palec, a weźmie całą rękę. Na miejscu opiekunów, bym się nad tym zastanowił. Bo chlew się zaczyna robić.
| Czw Mar 12, 2009 11:30 |
|
 |
Jarecki-Raszyn
Ławka rezerwowych

|
|
|
 |
 |
Moim zdaniem, to co się dzieje w tym sezonie to kpiny. Każdy chce przekładać mecze, w pierwszym sezonie tego nie było. Daj komus palec, a weźmie całą rękę. Na miejscu opiekunów, bym się nad tym zastanowił. Bo chlew się zaczyna robić. |
Jasene ze tak, nie ma przedluzania zadnych spotkan, mowi sie trudno, raz jeden sie nie wyrobi z jakiegos powodu, pozniej drugi, to samo w mojej lidze bylo i zawiesilem bo za duzo spotkan zaleglych sie namnorzylo.
Jesli ktorys z graczy napisal wczesniej ze nie udaje mu sie skontaktowac z drugim graczem, a drugi siedzi cicho to po uplywie regulaminowego terminu przyznaje sie wakowera temu ktory zglaszal problem i krotka pilka
Inaczej to bedzie sie ciagnac w nieskonczonosc.
Jesli ktos sie zapisuje do ligi i czyta regulamin to musi poniesc pozniej tego konsekwencje, PO TO JEST REGULAMIN !
|
|
| Czw Mar 12, 2009 12:12 |
|
 |
SirCycorus
Pierwszy wchodzący

|
|
|
|
 |
 |
...
Jesli ktos sie zapisuje do ligi i czyta regulamin to musi poniesc pozniej tego konsekwencje, PO TO JEST REGULAMIN ! |
Ale bzdety.
Koledzy nowi i nie znają początków ani źródła samej ligi to przypomnę, że ta liga ma charakter towarzyski.
|
|
| Czw Mar 12, 2009 14:25 |
|
 |
wypiździsko
Admin PS 3

|
|
|
Problem jest w tym, ze narzucilem nam bardzo szybkie tempo i niektorzy chyba nie wyrabiaja. Znowu bede milosierny poniewaz zostalo nierozegranych 6 meczy.
| Czw Mar 12, 2009 14:42 |
|
 |
xpolx
Pierwszy skład
|
|
|
krótka piłka. Nie rozegrałem aż/tylko 1 meczu bo do DNIA DZISIEJSZEGO pewien użytkownik nie przyjął mnie do friendsów...
|
|
| Czw Mar 12, 2009 15:27 |
|
 |
Ekwador
Pierwszy skład

|
|
|
Sir, to że liga ma charakter towarzyski to jasna i logiczna sprawa, ale termin rozgrywania meczów powinien być respektowany. Rozumiem, bywa, że ktoś naprawde nie może bo ma odciętego Neta. Ale nie wierze, że każdy, kto ma problem z rozegraniem spotkań ma problemy z Internetem.
PS. Może i jestem tu nowy, ale znam źródło ligi.
| Czw Mar 12, 2009 23:54 |
|
 |
SirCycorus
Pierwszy wchodzący

|
|
|
|
Moim zdaniem wina leży po stronie organizatorów, bo narzucone tempo jest np. dla mnie nie do zaakceptowania. Ja naprawdę mam też co innego do roboty i konieczność rozgrywania 7-8 meczy na 7 dni to zdecydowanie za dużo.
Dlatego jest bardzo prawdopodobne, że po tym sezonie będę zmuszony zrezygnować, bo zamiast czerpać z gry przyjemność to coraz częściej naginam swoje plany życiowe, żeby tylko zagrać jakiś mecz a co za tym idzie - bardziej stanowi to obciążenie niż dobrą zabawę.
I zwykle wygląda to tak, że wbijam na psn i bez rozgrzewki rozgrywam mecze - byle zagrać. Co skutkuje kiepskimi wynikami (przede wszystkim podaniami obrońców do napastników rywali - nie wiem ile bramek tak straciłem ale dziesiątki). Co nie zmienia faktu, że po prostu jestem kiepski w te klocki
Podsumowując - jestem przeciwny rozdawaniu walkowerów przy obecnej formule rozgrywek 
|
|
| Pią Mar 13, 2009 08:25 |
|
 |
wypiździsko
Admin PS 3

|
|
|
8 meczy to nie pamietam, w nastepnym sezonie bedzie system 4,5 meczykow na tydzien Pozatym i tak wam nie wpisuje walkowerow, brakuje 5 meczy nie jest tak zle.
| Pią Mar 13, 2009 13:13 |
|
 |
Ekwador
Pierwszy skład

|
|
| Pią Mar 13, 2009 13:18 |
|
 |
KoDi
Ławka rezerwowych

|
|
|
prosze o pozwolenie rozegrania moch spotakc z tej rundy do konca tygodnia , myslalem ze czas jest do konca tygodnia i dopiero teraz zauwazylem ze do jutra poprostu sie nie wyrobie
|
|
| Sro Mar 18, 2009 16:03 |
|
 |
Reklama
|
|
| Sro Mar 18, 2009 16:03 |
|
 |
|