Autor |
Wiadomość |
Larry
Pierwszy skład
Dołączył: 24 Sty 2009 Posty: 107 Skąd: Nie z tego świata *^* |
|
ZAT. 4; Inter [Larry] 0-1 Juve [Birk] |
|
Trezeguet
Jest pierwszy kandydat do spadku
Wto Lut 24, 2009 18:41 |
|
|
Reklama
|
|
Wto Lut 24, 2009 18:41 |
|
|
JACA
Kapitan drużyny
Dołączył: 24 Sty 2009 Posty: 167 Skąd: Zawsze z przed monitora:) |
|
|
|
E tam ogarnij się i idziemy na prywata ustawiać tylko uważaj bo po tej taktyce będziesz Noobem piłkarskim w oczach niektórych...
_________________ PONIOSŁEM NAJWAŻNIEJSZA PORAŻKĘ W SWOIM ŻYCIU |
|
Wto Lut 24, 2009 18:43 |
|
|
pancerek
Ojciec Organizator
Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 748 Skąd: GORZÓW WIELKOPOLSKI / POZNAŃ |
|
|
|
Larry błagam Cię xD Nie rób tego xD
_________________ "I didn't say that I'm the best coach in the world but... there's no better than me" J.M. The Special One
Grać pięknie i z polotem, a do tego starać się wygrać - oto moja dewiza |
|
Wto Lut 24, 2009 18:55 |
|
|
JACA
Kapitan drużyny
Dołączył: 24 Sty 2009 Posty: 167 Skąd: Zawsze z przed monitora:) |
|
|
|
|
|
Larry błagam Cię xD Nie rób tego xD |
Zapóźno tralalala nie no lepiej żeby dostawał w każdym meczu idź pograj w Fifa Street tam fajnie sie zwody robi
_________________ PONIOSŁEM NAJWAŻNIEJSZA PORAŻKĘ W SWOIM ŻYCIU |
|
Wto Lut 24, 2009 19:18 |
|
|
birkoff
Pierwszy skład
|
|
|
Becz bardzo wyrownany z niewielka iloscia sytuacji podbramkowych. Po jednej z akcji Treze uderzyl solidnie, a pilka odbila sie od spojenia - na tyle szcześliwie ze trafila ponownie pod nogi mojego egzekutora ktory tym razem sie nie pomylil. W drugiej polowie larry mial idealna okazje na zdobycie bramkie wyrownujacej. Zrobil wlasciwie wszystko idealnie, podanie do Ibrahimovica na szesnasty metr, ten obrocil sie z obronca na plecach jednym susem wparowal w PK i... no mogl sie zapytac bramkarza w ktory rog zapakowac pilke... ale wybral trybuny. Po tej akcji juz chyba niewiele sie wydarzylo ciekawego w tym spotkaniu, a mi udalo sie dowiezc dobry rezultat do konca.
Dzieki, pozdro!
_________________ Celny niczym kusza Wilhelm Tell'a, szybki jak Porche Carrera...
|
|
Wto Lut 24, 2009 20:05 |
|
|
Reklama
|
|
Wto Lut 24, 2009 20:05 |
|
|
|