|
| Autor |
Wiadomość |
wypiździsko
Admin PS 3

|
FINAŁ Marcipeusz[Atletico] 5-2 Wypizdzisko[Man Utd] |
|
1 mecz :
Marcipeusz[Atletico] 2-2 Wypizdzisko[Man Utd]
2 mecz :
Wypizdzisko[Atletico] 0-3 Marcipeusz[Man Utd]
komentarz :
Gralismy oba mecze przez zostan gwiazda, oczywiscie zawodnicy mnie nie sluchali ale to standard. Biegne Ferdinandem w strone mojej bramki, a on nagle sie zatrzymuje, biegnie w druga strone i dopiero w strone bramki(podczas podania Marcipeusza gora), tak stracielm druga bramke(jak w wersji 1.0 na eliminacjach mistrzostw swiata). Drugi mecz nie bylem w stanie nawet zremisowac, pierwszy raz gralem Atletico. Po straceniu dziewiczej bramki Ronaldo i koledzy dostali takiego boosta speedowego, ze moi obroncy nie nadazali niestety xD Gratki Marcipeusz moze jak w nastepnym sezonie uda nam sie rozegrac mecz normalnie to wtedy bede miec szanse pozdro. 
Ostatnio zmieniony przez wypiździsko dnia Sro Kwi 08, 2009 15:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Sro Kwi 08, 2009 15:07 |
|
 |
Reklama
|
|
| Sro Kwi 08, 2009 15:07 |
|
 |
SirCycorus
Pierwszy wchodzący

|
|
Re: FINAŁ Marcipeusz[Atletico] 5-2 Wypizdzisko[Man Utd] |
|
Gratulacje dla zdobywcy Pucharu Ligi!
|
|
| Sro Kwi 08, 2009 15:15 |
|
 |
marcipeusz
Ławka rezerwowych

|
|
Re: FINAŁ Marcipeusz[Atletico] 5-2 Wypizdzisko[Man Utd] |
|
 |
 |
1 mecz :
Marcipeusz[Atletico] 2-2 Wypizdzisko[Man Utd]
2 mecz :
Wypizdzisko[Atletico] 0-3 Marcipeusz[Man Utd]
komentarz :
Gralismy oba mecze przez zostan gwiazda, oczywiscie zawodnicy mnie nie sluchali ale to standard. Biegne Ferdinandem w strone mojej bramki, a on nagle sie zatrzymuje, biegnie w druga strone i dopiero w strone bramki(podczas podania Marcipeusza gora), tak stracielm druga bramke(jak w wersi 1.0 na eliminacjach mistrzostw swiata). Drugi mecz nie bylem w stanie nawet zremisowac, pierwszy raz gralem Atletico. Po straceniu dziewiczej bramki Ronaldo i koledzy dostali takiego boosta speedowego, ze moi obroncy nie nadazali niestety xD Gratki Marcipeusz moze jak w nastepnym sezonie uda nam sie rozegrac mecz normalnie to wtedy bede miec szanse pozdro.  |
Pawle wiesz dobrze jaki ja sytem gry preferuje i dla mnie gra przez zostan gwiazdą to mordega:( ja tz 2bramki stracilem po typowym błedzie w kdzie zostan gwiazda:(
mam nadzieje ze wreszcie rozegramy normalnie mecz a nie przez to chujostwo:D
_________________ http://www.fifa09ekstraklasa.yoyo.pl/
bo liczą sie umiejętnosci:D
kult kazik knż |
|
| Sro Kwi 08, 2009 15:17 |
|
 |
Ekwador
Pierwszy skład

Dołączył: 28 Sty 2009 Posty: 121 Skąd: Stargard Szczeciński |
|