Forum FIFA 09 XBOX 360/PS 3, TURNIEJE Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ UżytkownicyGrupy Zaloguj
ZATW 1 Mario2004(Borussia Dortmund) 3-1 Pablooo88-Celtic

Odpowiedz do tematu    Forum FIFA 09 XBOX 360/PS 3, TURNIEJE Strona Główna » ARCHIWUM OGÓLNE Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
ZATW 1 Mario2004(Borussia Dortmund) 3-1 Pablooo88-Celtic
Autor Wiadomość
Mario2004
Ławka rezerwowych
Ławka rezerwowych

Post ZATW 1 Mario2004(Borussia Dortmund) 3-1 Pablooo88-Celtic Odpowiedz z cytatem
Gole gospodarza: 33 min M. Zidan, 45 min A. Frei, 90 min DEDE
Gole gościa: 45 min Jan Vennegoor of Hesselink

Mecz bez kartek.

Komentarz:

Po ostatniej jakże dotkliwej porażce Borussi, kibice wykazali się ogromną wiarą w swój zespół bo po raz kolejny wypełnili Signal Iduna Park do ostatniego miejsca. Ci którzy pozostali w domach niech żałują... Mecz emocjonujący i trzymający w napięciu do ostatnich sekund. Po bramce M. Zidana w 33 minucie mogło by wydawać się, że gracze z Niemiec będą spokojnie kontrolować grę. W zasadzie tak się stało tylko, seryjnie niewykorzystywane sytuacje przez napastników Borussi zemściły się w 45 minucie, kiedy to błąd popełniony przez Weidenfellera z zimną krwią wykorzystał Hesselink. Bramka do szatni nie podłamała jednak piłkarzy Borussi, którzy jeszcze w doliczonym czasie gry zdołali wyjść na prowadzenie dzięki bramce Freia. Druga połowa to ambitna walka o każdy metr kwadratowy boiska prowadzona przez obie ekipy. Sytuacji do strzelenia bramek sporo, lecz z dużej chmury mały deszcz. Kiedy na zegarze wybiła 90 minuta a niemieccy kibice odliczali każdą sekundę, która wydawała im się na wagę złota błąd popełnił A. Boruc, który powędrował poza pole karne i niefortunnie wybił piłkę, że spadła wprost pod nogi DEDE, a ten z ok. 35-40 metrów ze stoickim spokojem skierował piłkę do pustej bramki.

Dzięki za mecz.

DUMNI po zwycięstwie. WIERNI po porażce. GRANDE BARCA!
Wto Lut 24, 2009 21:47 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wto Lut 24, 2009 21:47
Pablooo88
Ławka rezerwowych
Ławka rezerwowych

Post Odpowiedz z cytatem
No cóż mogę wybaczyć Borucowi ten błąd bo i tak dzięki niemu nie przegrałem wyżej... Mecz w miarę wyrównany z lekką przewagą Borussi. Cóż widać, że dawno nie grałem i że ostatnio mniej ogólnie grałem w fifę(ach te studia i praca)

Dziękuję za mecz i gratuluję wygranej
Wto Lut 24, 2009 21:50 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wto Lut 24, 2009 21:50
Odpowiedz do tematu    Forum FIFA 09 XBOX 360/PS 3, TURNIEJE Strona Główna » ARCHIWUM OGÓLNE Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: