Autor |
Wiadomość |
pancerek
Ojciec Organizator
Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 748 Skąd: GORZÓW WIELKOPOLSKI / POZNAŃ |
|
ZAT. 7, pancerek (Barcelona) 3-0 erol (Bayern Monachium) |
|
gole: Messi x3
red card: Eric Abidal
Ja pitole... wychodzę na największego brutala LIGI... a ja po prostu stałem się ofiarą przypadkowej zmiany zawodnika Oo Miałem zrobić wślizg z boku Puyolem blokujący Ribery'ego, a wślizg zrobił murzin od tyłu z 5 metrów za piłką. Dziwne, że red card tym bardziej, że było to jakoś na 40 metrze, z boku boiska gdy w środku jeszcze kilku grajków chyba było. No nic, Marqueza łatwo dało się zastąpić, ale Abidala już będzie troszkę trudniej...
W pierwszej połowie zagrałem fantastyczną piłkę. Erol mógł ograniczyć się tylko do kontr. Miałem parę okazji, ale więksi obrońcy Bayernu powalali moich liliputków na glebę jednym pchnięciem W końcu jakimś cudem Messi utrzymał się na nogach w starciu z Lucio, wyszedł na dobrą pozycję, strzał fałszem i w około 35' było 1-0. Do końca połowy mogłem podwyższyć. Pewność siebie zabrała mi troszkę świetna akcja Erola: Borowski -> Ribery /''''''\ Toni -> poprzeczka. Mogło być 1-1, ale na szczęście na drugą połowę wychodziłem z prowadzeniem.
Na drugą połowę Erol zmienił ustawienie i już był o wiele groźniejszy. W około 50-60 minucie dostałem czerwoną kartkę i jedyne co mogłem robić w tej sytuacji to kontrować. Dwie składne wymiany piłek + prostopadła do Lionela dały mi dwie bramki.
Dzięki za mecz, mam nadzieję, że urwiesz punkty ligowym potentatom co pozwoli mi wysunąć się na lidera
_________________ "I didn't say that I'm the best coach in the world but... there's no better than me" J.M. The Special One
Grać pięknie i z polotem, a do tego starać się wygrać - oto moja dewiza |
|
Czw Lut 26, 2009 13:37 |
|
|
Reklama
|
|
Czw Lut 26, 2009 13:37 |
|
|
Kali