Autor |
Wiadomość |
popiol
Ławka rezerwowych
|
|
ZAT. 8; AC Milan (popiol) 4:5 Manchester City (kolka) |
|
gosp: Ronaldinho, Kaka x3
gość: Rooney, Berbatov x2, Ronaldo x2
no ja pierdole!!! co za pech i ból... straciłem bramkę w 90min generalnie dobry mecz, bramka za bramkę, po pierwszej połowie 4:3 dla mnie, w drugiej połowie już się uspokoiło i dopiero w 80 minucie Berbatov wyrównał i miałem jeszcze iskierkę nadziei że może jeszcze uda mi się coś strzelić albo chociaż dowieźć ten remis, a tu lipa... krystyna w ostatnich sekundach wchodzi bokiem w pole karne uderza w bramkarza, ten wybija piłkę przed siebie, dobitka - gol i po zawodach
Czw Lut 26, 2009 18:04 |
|
|
Reklama
|
|
Czw Lut 26, 2009 18:04 |
|
|
Kolka Pl
Pierwszy skład
|
Re: ZAT. 8; AC Milan (popiol) 4:5 Manchester City (kolka) |
|
|
|
gosp: Ronaldinho, Kaka x3
gość: Rooney, Berbatov x2, Ronaldo x2
no ja pierdole!!! co za pech i ból... straciłem bramkę w 90min generalnie dobry mecz, bramka za bramkę, po pierwszej połowie 4:3 dla mnie, w drugiej połowie już się uspokoiło i dopiero w 80 minucie Berbatov wyrównał i miałem jeszcze iskierkę nadziei że może jeszcze uda mi się coś strzelić albo chociaż dowieźć ten remis, a tu lipa... krystyna w ostatnich sekundach wchodzi bokiem w pole karne uderza w bramkarza, ten wybija piłkę przed siebie, dobitka - gol i po zawodach |
Po pierwsze Manchaster Utd nie City,przegrywałem 1-0 by się odrodzić i wygrywać 2-1 potem to samo wygrywałem 3-2 by potem stracić 2 bramki,do 79 min. myślałem,że rozwalę pada po 4 identycznych bramkach popioła jednak nastąpił jeszcze moment i iskra nadziei kiedy Berbatov strzelił z rożnego,kiedy było 4-4 dwoiłem się troiłem i się udało w 90 minucie Krystian przedarł się w pole karne i ustanowił wynik na 5-4,szczęśliwie mimo to,że byłem blisko porażki lub remisu.Dobry mecz popiół do rewanżu
|
|
Czw Lut 26, 2009 19:25 |
|
|
Reklama
|
|
Czw Lut 26, 2009 19:25 |
|
|
|