Forum FIFA 09 XBOX 360/PS 3, TURNIEJE Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ UżytkownicyGrupy Zaloguj
ZAT. 8; AC Milan (popiol) 4:5 Manchester City (kolka)

Odpowiedz do tematu    Forum FIFA 09 XBOX 360/PS 3, TURNIEJE Strona Główna » Sezon 1, EKSTRAKLASA Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
ZAT. 8; AC Milan (popiol) 4:5 Manchester City (kolka)
Autor Wiadomość
popiol
Ławka rezerwowych
Ławka rezerwowych

Post ZAT. 8; AC Milan (popiol) 4:5 Manchester City (kolka) Odpowiedz z cytatem
gosp: Ronaldinho, Kaka x3
gość: Rooney, Berbatov x2, Ronaldo x2

no ja pierdole!!! co za pech i ból... straciłem bramkę w 90min Cry Laugh generalnie dobry mecz, bramka za bramkę, po pierwszej połowie 4:3 dla mnie, w drugiej połowie już się uspokoiło i dopiero w 80 minucie Berbatov wyrównał i miałem jeszcze iskierkę nadziei że może jeszcze uda mi się coś strzelić albo chociaż dowieźć ten remis, a tu lipa... krystyna w ostatnich sekundach wchodzi bokiem w pole karne uderza w bramkarza, ten wybija piłkę przed siebie, dobitka - gol i po zawodach Crying or Very sad

Czw Lut 26, 2009 18:04 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Czw Lut 26, 2009 18:04
Kolka Pl
Pierwszy skład

Post Re: ZAT. 8; AC Milan (popiol) 4:5 Manchester City (kolka) Odpowiedz z cytatem
popiol napisał:
gosp: Ronaldinho, Kaka x3
gość: Rooney, Berbatov x2, Ronaldo x2

no ja pierdole!!! co za pech i ból... straciłem bramkę w 90min Cry Laugh generalnie dobry mecz, bramka za bramkę, po pierwszej połowie 4:3 dla mnie, w drugiej połowie już się uspokoiło i dopiero w 80 minucie Berbatov wyrównał i miałem jeszcze iskierkę nadziei że może jeszcze uda mi się coś strzelić albo chociaż dowieźć ten remis, a tu lipa... krystyna w ostatnich sekundach wchodzi bokiem w pole karne uderza w bramkarza, ten wybija piłkę przed siebie, dobitka - gol i po zawodach Crying or Very sad

Po pierwsze Manchaster Utd nie City,przegrywałem 1-0 by się odrodzić i wygrywać 2-1 potem to samo wygrywałem 3-2 by potem stracić 2 bramki,do 79 min. myślałem,że rozwalę pada po 4 identycznych bramkach popioła jednak nastąpił jeszcze moment i iskra nadziei kiedy Berbatov strzelił z rożnego,kiedy było 4-4 dwoiłem się troiłem i się udało w 90 minucie Krystian przedarł się w pole karne i ustanowił wynik na 5-4,szczęśliwie mimo to,że byłem blisko porażki lub remisu.Dobry mecz popiół do rewanżu Boo hoo!
Czw Lut 26, 2009 19:25 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Czw Lut 26, 2009 19:25
Odpowiedz do tematu    Forum FIFA 09 XBOX 360/PS 3, TURNIEJE Strona Główna » Sezon 1, EKSTRAKLASA Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: