Forum FIFA 09 XBOX 360/PS 3, TURNIEJE Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ UżytkownicyGrupy Zaloguj
ZAT. 5, GRAN DERBI EUROPA, Barca (pancer) 2-0 kali (RealM.)

Odpowiedz do tematu    Forum FIFA 09 XBOX 360/PS 3, TURNIEJE Strona Główna » Sezon 1, EKSTRAKLASA Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
ZAT. 5, GRAN DERBI EUROPA, Barca (pancer) 2-0 kali (RealM.)
Autor Wiadomość
pancerek
Ojciec Organizator
Ojciec Organizator

Post ZAT. 5, GRAN DERBI EUROPA, Barca (pancer) 2-0 kali (RealM.) Odpowiedz z cytatem
gole: Eto'o x2

Cóż mogę powiedzieć. Mecz obfitujący w emocje niemal takie (albo i większe) jak w rzeczywistych Gran Derbi. Zagrałem trochę zbyt głęboko, ale efekt okazał się pozytywny Wink

Do 30 minuty była bardzo wyrównana gra z lekką przewagą Królewskich. Arjen "Latający Holender" śmigał i robił co chciał z Danim Alvesem, ale na szczęście zawsze w sukurs przychodził Toure albo Puyol.
W 30. minucie prostopadłe podanie do Samuela Eto'o, tuż przed polem karnym wślizg od tyłu w wykonaniu Gabriela Heinze. W sumie się nie zdziwiłem, ale spokoju nie umiałem zachować. Do rzutu wolnego podszedł Thierry Henry, ale nie dał rady strzelić w światło bramki.
Do przerwy miałem jeszcze szanse na gole. Między innymi rzut karny. Nie wykorzystałem go bo przez te emocje zamiast patrzyć się w pasek strzału swój to patrzyłem na pasek Casillasa Oo Piłka poszła w trybuny. Potem jeszcze jedno sam na sam ale nie dałem rady pokonać Ikera.
Do przerwy nie byłoby zdziwienia gdyby wynik na tablicy widnial 3-0.

W drugiej połowie Real zagrał niesamowicie ofensywnie. Grał w 10, do tego trener Kali wiedział, że mam turbozapierdalaczy w ataku. Mimo tego parł ostro do przodu. Przyjąłem go z radością na swojej połowie i wyprowadziłem dwie śmiertelne kontry, po których było 2-0.
Radość na Camp Nou była ogromna. Niestety już parę chwil później we własnym polu karnym przez przypadek faulowany jest Robben. Victor Valdes jednak wyczuł intencje strzelającego i został na środku bramki.
Potem już tylko utrzymywałem się przy piłce i od czasu do czasu próbowałem zagrozić bramce (było już około 10 minut do końca).
Nie da się nie wspomnieć o brutalnej grze Realu Madryt, który powinien kończyć mecz w dziewiątkę, ale nie wiedzieć czemu, sędzia był łaskawy i nie karał czerwoną kartką graczy Los Blancos za wślizgi od tyłu.

Pozdro. Nie załamuj się. Walcz do końca.

Czw Lut 26, 2009 20:51 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Czw Lut 26, 2009 20:51
Kali
OPIEKUN EKSTRAKLASY
OPIEKUN EKSTRAKLASY

Post Odpowiedz z cytatem
Potwierdzam Very Happy Te faule to frustracja z niemożności zatrzymania bambusa z Barcelony, ktoy praktycznie nie musi robic nic zeby wyprzedzac kogo chce.

Ja sie pancer nie zalamuje, bo nie mam parcia na wynik Wink Gram, bo lubie i tyle Smile

Ps. Ten karny, ktorego nie strzelilem byl zjebany, bo strzelalem w dolny rog, ale nie wiedziec czemu poszlo w srodek Laughing

Ps2. Heinze dostal czerwona Wink

Czw Lut 26, 2009 20:56 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Czw Lut 26, 2009 20:56
Odpowiedz do tematu    Forum FIFA 09 XBOX 360/PS 3, TURNIEJE Strona Główna » Sezon 1, EKSTRAKLASA Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: