Autor |
Wiadomość |
Kolka Pl
Pierwszy skład
|
ZAT. 6;ManUtd(kolka)2-2Fc Barcelona(pancer) |
|
Jestem załamany wygrywałem 2-0 by zremisować 2-2,drugą bramkę straciłem strasznie frajersko ,przynajmniej w moich oczach, myślami byłem już w 7 niebie,kiedy pomyślałem 3 mecze dziś i 9pkt ale pancer pokazał ambicję i wolę walki do ostatniego gwizdka i mu się to opłaciło,a moi zawodnicy opuszczali boisko ze łzami w oczach,po dobrym meczu tylko remis.
Gosp.Rooney,Berbatov
Gość:Henry,Eto
Dobry meczyk pozdro i do rewanżu
|
|
Czw Lut 26, 2009 20:07 |
|
|
Reklama
|
|
Czw Lut 26, 2009 20:07 |
|
|
pancerek
Ojciec Organizator
Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 748 Skąd: GORZÓW WIELKOPOLSKI / POZNAŃ |
|
|
|
Bardzo dobry futbol pokazałeś Kolka. Aczkolwiek martwi mnie to, że już trzecia osoba idzie w ślady Jacy i ustawia zespół 5-3-2 No nic, mam nadzieję, że wkrótce wrócimy do ofensywnej piłki.
Kolka zagrał mocno z przodu, ciężko było odebrać piłkę.
Strasznie się wściekłem po stracie gola na 0-1. Był on bowiem po błędzie/bugu gry. Puyol nagle stanął jak wryty, a wciskałem sprint w bok... Wybiłbym ją bez problemów. Niestety Roo do niej dopadł i nie było zmiłuj
Wydaje mi się, mimo wszystko, że remis zasłużony. Miałem parę sytuacji, ale zabrakło wykończenia, a gol na 2-2 to majstersztyk Henry'ego. Tak uderzył, że Van der Sar stanął jak wryty
Świetne spotkanie, nie jest wstydem stracić punkty z takim graczem jak Kolka.
_________________ "I didn't say that I'm the best coach in the world but... there's no better than me" J.M. The Special One
Grać pięknie i z polotem, a do tego starać się wygrać - oto moja dewiza |
|
Czw Lut 26, 2009 20:43 |
|
|
Kolka Pl
Pierwszy skład
|
|
|
|
|
Bardzo dobry futbol pokazałeś Kolka. Aczkolwiek martwi mnie to, że już trzecia osoba idzie w ślady Jacy i ustawia zespół 5-3-2 No nic, mam nadzieję, że wkrótce wrócimy do ofensywnej piłki.
Kolka zagrał mocno z przodu, ciężko było odebrać piłkę.
Strasznie się wściekłem po stracie gola na 0-1. Był on bowiem po błędzie/bugu gry. Puyol nagle stanął jak wryty, a wciskałem sprint w bok... Wybiłbym ją bez problemów. Niestety Roo do niej dopadł i nie było zmiłuj
Wydaje mi się, mimo wszystko, że remis zasłużony. Miałem parę sytuacji, ale zabrakło wykończenia, a gol na 2-2 to majstersztyk Henry'ego. Tak uderzył, że Van der Sar stanął jak wryty
Świetne spotkanie, nie jest wstydem stracić punkty z takim graczem jak Kolka. |
Przyzwyczajenie z Werderu, w moim przypadku trudno mi grać lepszym zespołem kiedy tak długo grałem tym zespołem ,ale gram mimo tego cały czas z przodu,super mecz pełen emocji,ale mimo wszystko szkoda mi 2 pkt,muszę przyznać,że poprawiłeś styl gry od ostatnich sparów na wielki plus,pzdro
|
|
Czw Lut 26, 2009 20:49 |
|
|
Cinu87 PL
Kapitan drużyny
|
|
|
wiesz czemu stanal obronca? bo trzymales speed + A i nawet jak go trzymales ulamek sekundy to ci przez ten czas przelaczylo na obronce i dlatego stanal.
i cieszy mnie remis twoj pancer heh
Pią Lut 27, 2009 12:36 |
|
|
pancerek
Ojciec Organizator
|
|
|
No niestety straciłem chyba lidera przez ten remis
Będzie niezła walka na Camp Nou
_________________ "I didn't say that I'm the best coach in the world but... there's no better than me" J.M. The Special One
|
Pią Lut 27, 2009 13:41 |
|
|
Kolka Pl
Pierwszy skład
|
|
|
|
|
No niestety straciłem chyba lidera przez ten remis
Będzie niezła walka na Camp Nou |
Moim zdaniem powinnieneś się cieszyć,że ugrałeś 1pkt, bo ja wygrywając 2-0 byłem już za pewny tych 3pkt,ale na Camp Nou nie wiem jak ale wywiozę komplet,pozdro
|
|
Pią Lut 27, 2009 14:03 |
|
|
pancerek
Ojciec Organizator
|
|
|
No wiadomo, że ten mecz to był raczej 1 pkt zdobyty niż 2 pkt stracone, ale z perspektywy tabeli to nie da się zaprzeczyć, że przez ten remis straciłem lidera
|
Pią Lut 27, 2009 14:05 |
|
|
pancerek
Ojciec Organizator
|
|
|
A JEDNAK LIDER
|
Pią Lut 27, 2009 14:43 |
|
|
Reklama
|
|
Pią Lut 27, 2009 14:43 |
|
|
|