Autor |
Wiadomość |
JACA
Kapitan drużyny
Dołączył: 24 Sty 2009 Posty: 167 Skąd: Zawsze z przed monitora:) |
|
Krzyniosexista :) |
|
Oto niektóre komentarze sprawozdawców sportowych: ...bardzo podoba mi się Krzynówek, a tobie Włodku...? ...brakuje na boisku Krzynówka, on by z pewnością poderwał kolegów... ...widzę, że rozbiera się Krzynówek a więc jednak Leo Beenhakker skorzysta z jego usług... ...Krzynówek popatrzył się, rozejrzał gdzie są jego partnerzy, wybrał Rasiaka... ...na boisku potworzyły się pary, Krzynówka kryje indywidualnie Frings... ...zaraz się przekonamy na powtórce, czy miedzy Krzynówkiem a Ballackiem był jakiś kontakt... ...Krzynówek ma pretensje do partnerów, że są za mało aktywni... ...Krzynówkiem interesuje się prezes Wisły, ten jednak rozważa inne oferty... ...kontra Polaków, z lewej strony Łobodziński, z prawej ciągnie Krzynówek... ...Krzynówek, świetny balans ciałem, nadal Krzynówek, juz rozpoczyna taniec z piłką, jedno kółeczko drugie kółeczko, ach zakręcił tam Lahmem, Krzynówek między nogami Fringsa, Krzynówek wpada w niemiecką szesnastkę... Aj za głęboko... ...coś zaiskrzyło między Krzynówkiem a Fritzem... ...Krzynówek coś pokazuje sędziemu...
_________________ PONIOSŁEM NAJWAŻNIEJSZA PORAŻKĘ W SWOIM ŻYCIU |
|
Czw Lut 05, 2009 14:10 |
|
|
Reklama
|
|
Czw Lut 05, 2009 14:10 |
|
|
xpolx
Pierwszy skład
|
|
|
hehe dobre;) w Fifie najgłupsze komentarze to takie jak np. sędzia dolicza 1 minutę a Darek na to " i sędzia dolicza dodatkowe minuty".... albo " i może grać na lewo"... na lewo? to wezmy kogoś lepszego do klubu na lewo:D
|
|
Pią Lut 06, 2009 11:26 |
|
|
Reklama
|
|
Pią Lut 06, 2009 11:26 |
|
|
|