|
| Autor |
Wiadomość |
popiol
Ławka rezerwowych

|
|
ZAT, "B" 10; Anglia (popiol) 4:5 Portugalia (birk) |
|
gosp: Owen, Rooney x2, Beckham
gość: Ronaldo, Simao, Quaresma, A. Cole (OG x2) - szmata pierdolona, musiałem zdjąć kutasa na rewanżowy mecz za to co mi zrobił
Takiego meczu to ja chyba jeszcze do tej pory nie doświadczyłem! Na listę strzelców już w 2' wpisał się Owen, po tym jak jeden z obrońców Portugalii stracił piłkę na wysokości 16m. Już w 7min mieliśmy wyrównanie po strzale Ronaldo. W 14' Simao podwyższa wynika na 1:2, ale już w 20' Rooney wyrównuje i mamy remis 2:2, natomiast 3 minuty później A. Cole soczystym strzałem z głowy po dośrodkowaniu z rzutu rożnego pakuje piłkę do własnej bramki... 37 minuta - rzut wolny dla Anglii, do piłki podchodzi David Beckham i pięknym strzałem od poprzeczki ładuje piłkę w siatce gości. Czas na drugą odsłonę spotkania, która szczęśliwie ułożyła się dla gospodarzy i już w 50 minucie Rooney podwyższa wynik spotkania. W 72 minucie Quaresma popisuje się pięknym lobem - GK paruje piłkę a ta spada ze sporej wysokości i ląduje w okienku bramki i w ten oto sposób na tablicy świetlnej widniał wynik 4:4. Gospodarze mieli jeszcze nadzieję, że uda im się zdobyć jeszcze jedną bramkę i zgarnąć 3pkt... nic bardziej mylnego - w 89 minucie dochodzi do tragedii... A. Cole próbuje przeciąć wślizgiem podanie tuż za polem karnym i niefortunnie wybija piłkę w stronę własnej bramki i zaskakuje tym "uderzeniem" bramkarza i mamy wynik 4:5... Jeszcze takiego samobója w tej grze nie widziałem!

Ostatnio zmieniony przez popiol dnia Nie Mar 15, 2009 20:21, w całości zmieniany 2 razy |
|
| Nie Mar 15, 2009 20:12 |
|
 |
Reklama
|
|
| Nie Mar 15, 2009 20:12 |
|
 |
pancerek
Ojciec Organizator

Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 748 Skąd: GORZÓW WIELKOPOLSKI / POZNAŃ |
|
|
|
Już słyszę tę "kurwy" w domu popioła Heh, niezły meczyk 
_________________ "I didn't say that I'm the best coach in the world but... there's no better than me" J.M. The Special One
Grać pięknie i z polotem, a do tego starać się wygrać - oto moja dewiza |
|
| Nie Mar 15, 2009 20:15 |
|
 |
Reklama
|
|
| Nie Mar 15, 2009 20:15 |
|
 |
|