Forum FIFA 09 XBOX 360/PS 3, TURNIEJE Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ UżytkownicyGrupy Zaloguj
ZAT, "B" 10; Anglia (popiol) 4:5 Portugalia (birk)

Odpowiedz do tematu    Forum FIFA 09 XBOX 360/PS 3, TURNIEJE Strona Główna » Sezon 1, EKSTRAKLASA Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
ZAT, "B" 10; Anglia (popiol) 4:5 Portugalia (birk)
Autor Wiadomość
popiol
Ławka rezerwowych
Ławka rezerwowych

Post ZAT, "B" 10; Anglia (popiol) 4:5 Portugalia (birk) Odpowiedz z cytatem
gosp: Owen, Rooney x2, Beckham
gość: Ronaldo, Simao, Quaresma, A. Cole (OG x2) - szmata pierdolona, musiałem zdjąć kutasa na rewanżowy mecz za to co mi zrobił Evil or Very Mad

Takiego meczu to ja chyba jeszcze do tej pory nie doświadczyłem! Na listę strzelców już w 2' wpisał się Owen, po tym jak jeden z obrońców Portugalii stracił piłkę na wysokości 16m. Już w 7min mieliśmy wyrównanie po strzale Ronaldo. W 14' Simao podwyższa wynika na 1:2, ale już w 20' Rooney wyrównuje i mamy remis 2:2, natomiast 3 minuty później A. Cole soczystym strzałem z głowy po dośrodkowaniu z rzutu rożnego pakuje piłkę do własnej bramki... 37 minuta - rzut wolny dla Anglii, do piłki podchodzi David Beckham i pięknym strzałem od poprzeczki ładuje piłkę w siatce gości. Czas na drugą odsłonę spotkania, która szczęśliwie ułożyła się dla gospodarzy i już w 50 minucie Rooney podwyższa wynik spotkania. W 72 minucie Quaresma popisuje się pięknym lobem - GK paruje piłkę a ta spada ze sporej wysokości i ląduje w okienku bramki i w ten oto sposób na tablicy świetlnej widniał wynik 4:4. Gospodarze mieli jeszcze nadzieję, że uda im się zdobyć jeszcze jedną bramkę i zgarnąć 3pkt... nic bardziej mylnego - w 89 minucie dochodzi do tragedii... A. Cole próbuje przeciąć wślizgiem podanie tuż za polem karnym i niefortunnie wybija piłkę w stronę własnej bramki i zaskakuje tym "uderzeniem" bramkarza i mamy wynik 4:5... Jeszcze takiego samobója w tej grze nie widziałem!

Ostatnio zmieniony przez popiol dnia Nie Mar 15, 2009 20:21, w całości zmieniany 2 razy
Nie Mar 15, 2009 20:12 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Nie Mar 15, 2009 20:12
pancerek
Ojciec Organizator
Ojciec Organizator

Post Odpowiedz z cytatem
Już słyszę tę "kurwy" w domu popioła Very Happy Heh, niezły meczyk Razz

Nie Mar 15, 2009 20:15 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Nie Mar 15, 2009 20:15
Odpowiedz do tematu    Forum FIFA 09 XBOX 360/PS 3, TURNIEJE Strona Główna » Sezon 1, EKSTRAKLASA Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: